71

Анонимен

преди 3 години

Ми лоша работа ...но с тия сертификати е ясна работата )но и в ЕС се говори че затварят до април ,заради трета вълничка или някой друг измислен щам

70

Анонимен

преди 3 години

хората не са ограничени а бизнеса не е затворен от пандемия а от управляващите които и да са.

69

Анонимен

преди 3 години

i dali da vi sprem toka?

68

Анонимен

преди 3 години

По тези въпроси право да говорят имат само лекари. Никаква друга ***.

67

Прав си Българин

преди 3 години

Що се сърдят, че щели да фалират, нали искаха капитализъм.

66

Българин

преди 3 години

До АнонименТова е капитализъмът. Всеки един бизнес е рисков. Ако е отворил малко преди панндемията затваря и след като отмине кризата пробва пак. Ако същия си мисли че ако му отворят ресторанта ще се напълни с клиенти... Щом е отворил от скоро едва ли е изградил клиенти още. Така или иначе няма да реализира големи печали. Май забравяйте колко бизнес фалира през голямата криза от 2008, включително и моя и държавата тогава стотинка не даде.

65

Анонимен

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~*** в чужбина ти при другите,хич недей се къхари,носи им поздрави от герберугите,нека там ти провърви.

64

Анонимен

преди 3 години

"Кой е казал, че мерките падат? Всичко зависело от темповете на заболяването"Шефът ти го казва в една от челните новини ахахахахКолко сте неадекватни всичките в партия "Калинка".

63

Анонимен 123

преди 3 години

Слушай шефа си какво казва, после да не дърпа ушлето. ;)

62

Анонимен

преди 3 години

До БългаринАми ако някой е отворил ресторант малко преди пандемията колко пари си мислиш че ще е заделил

61

Българин

преди 3 години

Ако бизнесът не може да устиска 4 - 5 месеца да не работи, за какъв бизнес говорим тогава. Бизнес на доиживяване и печелене на жъти стотинки. Не става така, трябва всеки "Бизнесмен" да мисли и къта за черни дни. То може бизнесмените да имат пари , но какво им дреме за работниците. Виждам как пицарията под нас оцелява и държи работниците си, като прави доставки по домовете. Толкова вкусно е всичко, че хората яко поръчват и им дават подкрепа. Като си лъгал хората и манджата не струва ядеш к...

60

Анонимен

преди 3 години

Мунчовите пpocтаци си оплюха мониторите от мъка.

59

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Щом пак крадат ни герберугите,надежда всяка забрави,че царски ще живеят другите -сметката ще плащаш Ти.Щом преброят ни герберугите,помни предизборни лъжи,че всеки ден хитруват те,а просто става дума за пари.

58

Анонимен

преди 3 години

Европа затваря още. Поне до лятото ще е гърч навсякъде. Светлината в тунела вече изчезна. Дано не измрем от глад и депресия. Вече вируса не е толкова стряскащ колкото последствията ако се проточи още година

57

Анонимен

преди 3 години

"Томислав му е и все по-трудно да покрива кражбите на шефа си."Прикриването кражбите на шефа се заплаща с част от краденото, нали?Инак, работи за принципа "Шефът да има свободата да краде!".

56

до А.Колев

преди 3 години

Човек, паси си козите. Недей да ръсиш акъл. С козите ти се получава по-добре.

55

hahah

преди 3 години

Тоя "мозък" е голяма работа. Да си гледа филофофията и да се омита. Изключително просто и комплексирано човече, имащо се за нещо повече.... Обикновен *** и нищо повече!

54

Я пак?

преди 3 години

В резултат на съдебен иск (позовавайки се на правото на информация) пред ирландското министерство на здравеопазването от ирландската журналистка Джема ОДохърти, ирландското министерство на здравеопазването призна ПИСМЕНО, че не може да предостави доказателства, че SАRS-СОV-2, известен като СОVID-19, е изолиран в лабораторията като са спазени постулатите на Кох. С други думи, съществуването му не може да бъде доказано. Първите пет минути от видеото са исторически. (ИСТОРИЧЕСКО ВИДЕО+ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ)

53

Алек

преди 3 години

Идва време вие да паднете от власт малко ви остава продажници

52

маскарад

преди 3 години

Някои с маски не са толкова грозни.Нищо лично !