65

HAHA

преди 3 години

Вражеските медии казват 65к , (65+25)/2=40к :-)

64

Мяу

преди 3 години

Американците не налага демокрацията. Те я защитават, защото е спечелена с честни и демократични избори, а Тръмп иска да я открадне с фалшификации. Е по това той прилича на мутрите у нас.

63

Е като не се продава

преди 3 години

Като експортната американската демокрация не се продава по света - правят и реимпорт терикатите!Айде нека са 'свободни' и ощастливени със тези нови 'ценности' !:D

62

до 25000 войници

преди 3 години

Крайно време е да се прегледаш на психиатър?!Какви хиляди виждаш около Борисов ДА ГО ПАЗЯТ,КАТО НАЙ ЧЕСТО Е С ЕДИН БОДИГАРД,А В ПО ДОБЪР ВАРИАНТ ОЩЕ ЕДИН??!!Като дрънкате,ами имайте малко кума и срама на омразата си към човека ,който възстанови България от ВАС МУ ТРИ ТЕ и крадците на ДДС и изнудвачите,ало измамниците,митническите далавераджии и т. н. да не изброявам!Нито Америка е България,нито обратното,нито има място и каквато и да било прилика за сравнение!!

61

Realist

преди 3 години

До Анонимен 70: Ama ти помниш какво се е случило преди 76 години на 9.09 1944 г ??? Надявам се да помниш и какво построиха тези хора за 45 години и вече виждаме всички как изградената инфраструктура тогава се използва сега ! Да но тогава нямаше банани и това беше от "жизненоважно" значение.За съжаление за 30 години наложена ни "демокрация" историята доста се промени в полза колониално управляващи ни сили.

60

Анонимен

преди 3 години

Да, бе ще ги оставят да им се качат на главите.Все едно хвърлящите развалена риба да вземат властта.Това вече сме го преживяли, когато на 9. септември 44та овчарите взеха властта.Видяхме какво се случи - терор и концлагери.

59

ИЗНЕНАДАН

преди 3 години

грозната Чебурарашка като един виден американофил не му издържа сърчицето и не пише тъжни коментари за работодателя си...каква лична драма!:):)

58

Анонимен

преди 3 години

Пазая изкукуригалия старец от народната любов.Всъщност някой трябва в попследния момент и да му напомни за какво ще го докарат в белия дом.Може да си помисли,че е на сватба.

57

Анонимен

преди 3 години

Ама наистина - все едно,че Пиночет встъпва на власт. Пък се смеян на Ким и Лукашенко.

56

Анонимен

преди 3 години

Това прилича на встъпване в длъжност на диктатор дошъл на власт след военен преврат, нищожна добро не ни чака с такава "демокрация".

55

Еха!

преди 3 години

Такава гледка исках да видя!Американците налагат демокрацията във Америка!Също като в близкия изток - демокрация под окупация и със сила!Евалата!

54

за 64

преди 3 години

До АнонименНЯМА СМИСЪЛ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ, СЕДИ СИ НА СЕЛО И СИ ТРАЙ.

53

Анонимен

преди 3 години

Най великата ,,демокрация,, хахаха

52

Анонимен

преди 3 години

Да отпада карантината, да идва 3-ти март, а после и суаретата на Бузлуджа и яз.Копринка, че другарете и товарищите съвсем изтрещяха и пак се хвенаха за загниващия американски импрериализъм и лошият западен капитализъм..Да ударят по някое СОЦ-пиво и подпалят ритуално знамето на ЕС, че сърбежите да се поуталожат, освен ако Румбата не вдигне пак юмрук да разжужи червеният кошер..Що се отнася до американски империализъм той както си загниваше надживя СеСеСерето, ще надживее и путерландията

51

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

До ЕК - БългарияНе работя на Раковска 124 и не съм другар.

50

болни хора

преди 3 години

Какво ли не прави лакомията за власт!?

49

РЕЖИМЪТ В САЩ

преди 3 години

бил загрижен за свободата и демокрацията по света. Нека първо си оправят своята кочинка

48

Алберт Айнщайн

преди 3 години

До анонима 52: Голата истина е неприятна, защото е като водата - естествена е, но... не опиянява.

47

Анонимен

преди 3 години

Камала Харис няма да стане президент.

46

Анонимен

преди 3 години

Китайският Резидент Байдън може би ще встъпи в длъжност, не е сигурно.