307

One

преди 6 месеца

Този ненормалник си е въобразил, че светът и хората в него са му частна собственост и може да си експериментира на воля - ваксини огледала, вируси... Планетата и хората не са пясъчник за игра на откачалки с пари. Мястото му е в стая с тапицирани стени, а не в новините.

306

Анонимен

преди 6 месеца

До наивниците - Путин е същия като Гейтс и останалите милиардери. Ако си мислите, че евреина Путин е някакъв месия, то ви предстои доста грубо събуждане.

305

Анонимен

преди 6 месеца

Психопатите сатанисти продължават войната си срещу човечеството.Въпросът е докога ще ги търпим.

304

Анонимен

преди 6 месеца

и след 20г. плащаме за слънце сметка като на енергото:)))

303

Анонимен

преди 6 месеца

тоя трябва да го затворят с усмирителна риза

302

Анонимен

преди 6 месеца

алчноста на краварите винаги е била безкрайнакакто и наглоста имщо ли нямаха граница с хитлер щеше да ги вкара в пътя за месеци

301

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя е от "партията" на сорос и байдън, новите "нормални".

300

Ч

преди 6 месеца

Абе този няма ли кой да го спре????*** долен.

299

анонимус

преди 6 месеца

Мда, Матрицата ако сте гледали... Явно следваме Сценария. А Бил е нацист, то е ясно...

298

АнонимеН

преди 6 месеца

СЕГА Е САМО НА 65 И Е ПЪЛНО КУКУКАКВО ЛИ НИ ЧАКА СЛЕД 10 ГОДИНИ КОГАТО НАПЪЛНО ЩЕ Е БАЙДЪНЯСАЛ

297

АнонимеН

преди 6 месеца

ИМА НЕЩО НАЛУДНИЧАВО В ПОГЛЕДА МУ!!!БИЛ КАЗВА, ЧЕ СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РЕДУЦИРАНО! И СЕРИОЗНО СЕ Е ЗАЕЛ ДА ИЗПЪЛНИ ТАЗИ ЗАДАЧА :D-------------И АЗ СЪМ ЗА РЕДУЦИРАНЕ НА СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ НО ДА СТАНЕ БЪРЗО БЕЗ ДА СЕ МЪЧИ!!А ПРИ БИЛ ВСЕ МЪЧЕНИЕ СЛЕД МЪЧЕНИЕ! ВИРУС, ВАКСИНА, ОТРАВЯНЕ НА ВЪЗДУХА И ПИТЕЙНАТА ВОДА!БИЛ Е ХИТЪР ТОЙ СИ ПЪЛНИ БАСЕЙНА СЪС СПЕЦИАЛНО ПОРЪЧАНА ИЗВОРНА ВОДА И ПИЕ САМО ТАКАВА КАТО Я МИНАВА ПРЕЗ УРЕД ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДАТА!

296

Аз

преди 6 месеца

Рестартът на света в действие....Помнете сегашния с добро - той си отива. Четете Шваб !

295

Абе

преди 6 месеца

тоя не може ли като другите богаташи да си хване две блондинки да му изхарчат парите и да се приключи. На света му писна да го поправя.

294

Анонимен

преди 6 месеца

Визионерите единствено къртет кинти от балъците, а учените дават реалната картина неробуващи на тоя или оня за потупване по рамото и канче манджа. Визионерите развиват псевдолъжлива наука за насочват баламурниците да кихат в техния джоб. земята през периодите си е била и мнго по-топла с над 20 градуса средно за година и с кислородно съдържание до 30% и въглеродни емсии над 12% . 1/2 е била скована от лед, имало епериоди когато динозаври са бродили по полюсите.

293

Мария

преди 6 месеца

А кой ще ни спасява от този велик мозък?

292

Хаха

преди 6 месеца

Абе то и Матрицата започва, когато хората затъмняват слънцето...

291

Bulgaria

преди 6 месеца

До СТРАНДЖАТАТова е разликата мжду неукия профан като теб и един визионер като него! Но няма как да го разбереш, друга цивилиация си, на глъмарите 90%

290

Ели

преди 6 месеца

преди десет години германският институт МАКС ПЛАНК заявиха, че по изследвани скалиса установили ,че от преди 7000 години до сега слънцето никога не е било толкова силно както днес, вече това съобщение не се появиможе би това ще спаси земята или по скоро човечеството ,то на планетата и е все едно

289

Krom

преди 6 месеца

Напомня на нещо гадно! Имаше една интересна книжка, "Денят на трифидите" на един голям английски фантаст. Всеки ден си давам сметка за визионерството на някои писатели. Открийте приликите!

288

В

преди 6 месеца

На тоя гнусен шибанякк няма ли кой да му откъсне главата и да я забие на кол...Кой им дава на тея право да се мислят за богове,слънцето щял да затъмнява.....Война трябва докато не се изтребят и последните евреи от тая земя...Ако ги няма *** като тоя на земята ще има само мир и благополучие...