327

Франко

преди 6 месеца

Ако това, което прочетох е истина подозирам, че отговрът на природата (както всеки организъм, така и биосфетата ще намери начин да се оттърве от заболяването си или ще умре) ще е по-скоро отколкото съм очаквал. Заради това, че не можем да превъзмогнем алчността и печалбарството си ще страдаме доста и май ще е скоро.

326

Анонимен

преди 6 месеца

microsoft s sluhove loviat klienti.

325

Анонимен

преди 6 месеца

ТО ОТДАВНА СИ ПРЪСКАТ С КЕМТРЕЙЛС,ПРОСТО СЕГА ПО МАЛКО ЗАПОЧВАТ ДА ГО ОФИЦИАЛИЗИРАТ С ТАКИВА НОВИНИ.СТРАШНОТО Е,ЧЕ ЗА ВСИЧКО КОЕТО НИ ПРЕДУПРЕЖДАВАХА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ(КОНСПИРАТОРИ) НАКРАЯ ИЗЛЕЗЕ ,ЧЕ СА БИЛИ ПРАВИ.УЖАСЪТ ОПИСАН ОТ ОРУЕЛ СТАВА РЕАЛНОСТ.

324

Анонимен

преди 6 месеца

Абе как не измислихте нещо хубаво с което да зарадвате хората,абе как бе?Да направите красиви домове с райски градини за всеки човек,да направите красиви градове или места за живеене и извъградски пояс за работа на населението,да въведете качествено и добро здравеопазване,а не търговия на фармацевтите,да направите щастливо и задоволено населението,за да се радват на живота и творят в полза на природата и човека,да съзидават,а не да рушат,унищожават,съсипват всичко,вкл. и природата!Сатани!

323

Анонимен

преди 6 месеца

Гейтс е една страхлива кукла на конци,който прави това, което му диктуват и се нап икава от страх от началниците си!Откога стана и физико-химик,тоя?

322

Анонимен

преди 6 месеца

Слънцето е живот и енергия,защо да го затъмняваме,добре ли си или избяга от 4 км?Без слънце,флората,а от там и фауната няма да може да се развива и живота на земята ще спре. Ако не вярвате,сложете растения в напълно тъмно помещение,без светлина и фотосинтеза и вижте какво ще получите.Аман от 1% сбърканяци,които определят насилствено правилата на останалите 99% народ!

321

Анонимен

преди 6 месеца

Слънцето - това съм аз. Този който го е казал някога е било метафорично изказване, но дори и сега някой забогатели материално, но не и духовно възприемат тези думи буквално. Слънцето грее еднакво за всички, но това е и негово задължение, това е верният смисъл.

320

Мъка

преди 6 месеца

Прилича на Сатанаил, който се помислил за равен на Господа. Господ направил света, тоя ще го поправя.

319

Дядо ви

преди 6 месеца

Тия да ги запрем лудницата и да си гледаме живота.

318

анти майна

преди 6 месеца

ако някой е запознат с предисторията на филма "Матрицата" знае че това е лоша идея

317

Нималс

преди 6 месеца

Тая гад няма ли *** !! Как ще затъмнява Слънцето кой е той ?? Защо вместо това не спрат заводите замърсители , не спрат изсичането на горите и замърсяването и тогава да мислят други глупости !!!!

316

Pokb

преди 6 месеца

А глобалното затопляне кой го предизвиква да не би да е природата а сега уж ще спасява света от глобално затопляне еййй гнидо да не си ми пред очите само вие разсипахъе човечеството вие го експементирате като опитни мишки в това число и климата има една гадна и мачителна смърт мн хора я знаят каква е вие ако мислите за хората с тези ваши милярси ще помагате на страни който ги няма както се казва на картата на света и ще оставите човечеството намира но това няма как да стане вие експериментирате

315

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя се самозабрави. Дава ли си сметка колко сложни и непредвидими са взаимодействията в природата и ако нещо се обърка какво ще направи, ще се извини?!

314

нямат насищане!

преди 6 месеца

Слънцето е естествен защитник срещу създанията на мрака, а да искащ да го 'затъмнищ' (със сигурност няма да е малко) показва недвусмислено какво целищ и че мразиш човечеството!

313

Бочко

преди 6 месеца

Всеки пъпчив тинейджър кара пикап с двигател като за тир иначе загрижени за Планетата, аре нема нужда.Вместо да спрът с еднократните бутилки и пластмаси и огромните пикапи с 600 конски сили ще закриват слънцето ....

312

Аз

преди 6 месеца

Пътят към ада е постлан с добри намерения

311

Анонимен

преди 6 месеца

А хората пита ли ги някой дали са съгласни с тези безумия? Нито Слънцето, нито света е техен, за да се разпореждат с човешките съдби. Засушаване ще има и водата ще е дефицит. Това е неизбежно. Хората трябва да се замислят как да се намалят вредните емисии, а не да се мислят глупост. Големите мозъци. Те не са измислили как да лекуват вирусите, слънцето ще затъмняват.... Нямам думи.

310

Тоя

преди 6 месеца

*** иска и слънцето да стане негово. Аве няма ли кой да да го учеши.Болен мозък.

309

Анонимен

преди 6 месеца

Добрият стар страх. Окупирали са науката, медиите, банките и творят ли творят.

308

Анонимен

преди 6 месеца

Странно защо откачат и почват да дават безумни идеи, да се джендеросват и изобщо да дават воля на лудостта си тез гении... Истината е, че са назначени милиардери като е тоз или примерно Сорос. Целта е да изглежда, че харчат частни свои средства за политическите им цели и да не си личи в чия полза работят. Сороса така вместо в затвора за измами сега се "откупува" и харчи за полезни каузи...