17

Г.Т.

преди 3 години

До Анонимен 8Точно защото питекантропите ги нямаше по пътищата се случи тази статистика!

16

Анонимен

преди 3 години

Слагайте си камери в колите Ако имате някакъв инцидент , много по=лесно е да покажете записа отколкото да ходите с години по следователи

15

Анонимен

преди 3 години

Еми то навсякъде по света са по-малко катастрофите и жертвите в годината на ковид-а. Интересно защо ли!? :)

14

toti

преди 3 години

До АнонименА говорете с някой завършил в Автошкола СТОП!!!

13

toti

преди 3 години

Ами нека да благодарят на преподаварелите на автошкилите,но кой вече го е грижа...медали еаздаваха едно време

12

Дедо Мъди

преди 3 години

Щом бензиностанциите продават 30% по-малко горива, нормално и по-малко измрели по пътищата, които са много лоши!

11

Анонимен

преди 3 години

"На главен път след Граф Игнатиево по посока Баня сложили ограничение 60 насред нищото,понеже пътя бил лош"Че лош си е пътя. Пропадания по асфалта и то - сериозни. Въпроса е че тоя път го направиха преди 5 години, а пропадна преди 4 и половина. И вместо да го оправят в тия 3-4км лош участък те сложиха едно ограничение и чакат да му мине гаранцията, понеже е правен от "наша фирма".А за чакалите паркирали в храстите - дано някой път им затъне патрулката там и да нощуват на студа!

10

Анонимен

преди 3 години

Дължи се на това, че почти 2 месеца никой никъде не пътуваш. Пътната инфраструктура и обучението са под нулата.

9

О да

преди 3 години

На главен път след Граф Игнатиево по посока Баня сложили ограничение 60 насред нищото,понеже пътя бил лош,а шумкарите през ден снимат ли снимат и после "Ами ние защото мислим за вас да няма ПТП-та"Какво по-добро оправдание да скубете народа,см0таняци...

8

Анонимен

преди 3 години

ББ да монтира повече камери и да почнат да глобяват по записи от видеорегистратори, гарантирам им всеки ден глоби за хиляди левове само от моята камера. Това са един големи неусвоени пари.

7

Анонимен

преди 3 години

Значи все пак мерките са спасили човешки животи.

6

Анонимен

преди 3 години

Ейййй продължава наглия тип да повръща лъжи. Сякаш не помним март април че нямаше никакво движение в държавата. Или проваления зимен туризъм през ноември и декември, когато стават доста бели на пътя. Уникат е тоя питтекантроп

5

Никак

преди 3 години

Не е зле Б.Б. да пита новосъздадената Агенция по БД каква е причината за това рязко намаление на загиналите при ПТП. Но да не пита КАТ - те ще кажат, че се дължи на засиления полицейски контрол.

4

Да

преди 3 години

Твърде обяснимо е. По време на извънредното положение изграждането на КПП-етата около големите градове ограничи движението по пътищата. Беше разрешено само за товарни автомобили по определени маршрути. Към 13 май, края на извънредното положение, МВР-ето отчиташе 143 по-малко загинали. Справка в интернет MVR.bg Та уважаемия ни премиер беше прочел анализа на КАТ за шестмесечието, щеше да е наясно защо са паднали загиналите. В Европата намалението е около 30% а всяка държава.

3

Babi

преди 3 години

Глупости! По-добра инфраструктура??? Причината е вируса и локдаун-а

2

Анонимен

преди 3 години

Скоро всички ще умрат от страшната ужасяваща зараза, а катастрофите ще са извън играта.

1

Анонимен

преди 3 години

"На какво се дължи положителната тенденция?"===============================================На КОВИД статистиката, само това оставаше да ги слагате ту в КОВИД, ту в ПТП. Става все по-трудно да се магерят числата. 23-годишен без заболявания е починал от КОВИД и мимоходом да се преброи и като жертва на катастрофа. Някак си не върви.