46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"След 1989 година златния резерв на България е изнесен в чужбина и вече нищо не се знае за него."Бъркаш годината. Златният резерв на България бива депозиран в Госбанк Москва през 1959-та година и в последствие бива продаден на СССР.

45

юбералес

преди 3 години

До До 48А ти пробвал ли си по времето на бай ти Тошо да купиш злато от банката. Ще те приберат на топло за секунди.

44

Прост Гражданин

преди 3 години

Очевидно е много важно да не задаваме въпроси за шкафчето, Пеевски, Доган и ваксини.За това сте сложили подобна новина, като "ТОП" новина... това е прозрачно за ВСЕКИ гражданин.Срам ме е от журналистиката в България и ми е малко жал за клетниците, които се занимават с тази дейност.

43

юбералес

преди 3 години

До Бизнеспарк до 970 години разправяте как банките в САЩ са финансирали Хитлер и не показахте нито един договор, нито един документ. Коя банка, на коя дата, колко пари е дала. НИЩО.

42

До 48

преди 3 години

Виждал ли си старите банкноти от бай Тошово време а тях пише банкнотата е обезпечена със злато във всички активи на банката да си виждал на новите банкноти да го пише

41

Анонимен

преди 3 години

След 1989 година златния резерв на България е изнесен в чужбина и вече нищо не се знае за него.

40

Анонимен

преди 3 години

Аз си пожелавам неоженените/неомъжените да се бракосъчетаем през тази година. Времето лети.

39

Теди

преди 3 години

При мен ги няма за мое съжаление

38

123

преди 3 години

Дезинформация от Дойче Вели. Само измислици за отклоняване от истината.

37

Анонимен

преди 3 години

Пишете в гуглето златният резерв на България в Москва през 1961ва година.

36

Анонимен

преди 3 години

Във федералния резерв. На сигурно място.

35

Анонимен

преди 3 години

В нашето село останаха има-няма 50-60 човека.Като изляза около селото, цялата земя е засята и култивирана, но ората в селото няма какво да ядат, а нямат и пари, защото пенсиите им с малки и не стигат за нищо. , къде да отидете тези всички блага, които дават земята? Защо имате хиляди засяти декари, а не можете да извадите 100 човека? Ей такива глупави мисли ми се въртят всички от главата.

34

Анонимен

преди 3 години

Ами ако ще си говорим за златоСССР през 1961ва година откарва златният резерв на България в Москва - 21 тона.През 1964та година още 4 тона. И толкоз. Там са си още.Това за златото.Когато ни окупира Ч. Армия през 44та година договорът е бил за 6 месеца.Остават тук друзята 3 години и половина.През това време не дават и 1 лев. Изхранва ги българския народ.И остават до момента, когато комунистите взимат властта.Понеже Сталин е знаел, че българи никога няма да сложат комунисти на власт

33

тв

преди 3 години

Къде нацистите скриха хиляди чували с пари, злато и скъпоценности?-----------У Гардеробъ на бат Бойку!

32

Анонимен

преди 3 години

Zadaite toq vypros na USA de krie zlatoto na sveta?????

31

Анонимен

преди 3 години

"В условия на пълна секретност около 100 тона злато на стойност 200 милиона долара"Гледай как се обезценява долара... сега 200 тона злато са 12 800 милиона долара(12 трилиона). Само 3200% разлика, хахаха. Зелена тоалетна хартия.

30

Анонимен

преди 3 години

Когато приютиш остатъците от Дановото Коляно,неминуемо държавата ти ще се разпадне../Закон от Старият Завет/

29

полковник Колев

преди 3 години

Къде нацистите скриха хиляди чували с пари,злато и скъпоценности - питат евреите? А кои обраха БГ пита нещастния български народ и къде отива нашето злато?

28

Анонимен

преди 3 години

А Българското злато къде е?Първо са ни ограбили турците, после американците, после руснаците, а сега канадците продължават да ни ограбват. Хиляди тонове злато са изнесени от България. А дори и сегашният златен резерв от 40 тона се съхранява някъде в чужбина. Англия или Швейцария. Реално никой май не знае къде точно се намира.

27

Анонимен

преди 3 години

Ако се отворят стари архивни снимки на руски войници - почти на всяка от ръцете им са наредени по 2 и 3 часовника. И дори не са се срамували да показват грабежа си. В съветските филми за войната също много от актьорите носят по 2 и 3 часовника. За по-достоверно.