37

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа последните 30 дни имаме 21800 новозаразени, а активните случаи са двойно повече. Явно вируса като захапе някого не го пуска дълго време - два месеца или повече.===Дай да видим колко са били активните случаи преди 30 дена и колко са сега. Без тази съпоставка, няма как да се твърдят тези изводи, които предлагаш за продъжителност на боледуване и пр.

36

Анонимен

преди 3 години

Данните за общата смъртност в България , косвено показват и как се развива епидеията в България. От 664 починали средно на ден в края на ноември и началото на декември 2020 година, при средно 295 през 2019 година, около Нова Година спаднаха на малко над 400 средно на ден, въпреки неадекватните мерки на мутрите. Утре ще излязат данните и за следващата седмица - 4-10 януари 2021 и вероятно починалите ще са около 380-400. Това отговаря на отминаването на поредната вълна с пик около 15 ноември.

35

Dido

преди 3 години

Стагмистиката е очивидно, по важното е каква е целта!1. Лъжливо държим данните ниски за провеждане на избори в "нормална" обстановка,за да не мрънка Фигурнта и опозицията. 2. Успокояваме народа, разхлабваме мерките,за два месеца всичко гръмва пак и провеждаме избори в изключително тежка обстановка, като се надяваме да излязе да глусава само твърдия електорат и да си подсигорим манипулации. Само едно е ясно - за здравето на народа на никой не му пука!

34

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

До Факт 36: да, така е. И после тия отиват и гласуват за ГЕРБ. Или БСП/ДПС/патреоте.

33

Факт

преди 3 години

По цял свят в почивните дни има много по-малко починали и новозаразени, хиляди пътии се обясни защо е така,но някои продължават да питат защо са по-малко, а ако им го обясниш за милионен път, след 10 минути пак питат.

32

Анонимен

преди 3 години

По каква е логика през всеки уикенд спада броят на излекуваните ???

31

Зоро

преди 3 години

До изборите ама друг път. Пусне ли големите март, края на март ще има видими резултати. Очаквам до 5-6 дена да излезе вълната от 1-4 клас. Обаче на фона на понижението от спирането на всички трудно ще забележи.

30

Анонимен

преди 3 години

Само до изборите ще е.

29

Зоро

преди 3 години

Дано ББ се усети и не пуска поне 5-12 клас. Защото точно за изборите числата пак ще почнат да хвърчат. 1 месец трябва да се развие лавината.

28

Зоро

преди 3 години

Ефектът от затварянето на училищата е очеизваден. И най-големия тъъпак го разбира вече. Вижте иддиотите от Германия, Англия, Франция къде отидоха с техния инат! Жесток локдаун, вечерен часЕдин пита тук за малките ученици. Отговорът ще дойде към края на месеца. Сега се наслаждаване на ефекта от онлайн за всички. Заразяването на големи групи иска време (10 дена от един на друг средно). После започва лавината. Разбира се ще е по-слабо от това да са всички 12 класа да са вътре.

27

?

преди 3 години

Чудо! Ковид си отива? ИЛи само до изборите?Дано си отива за винаги!

26

ДАЙ ДА СЕ ИЗЯСНИМ!

преди 3 години

Заразени или болни?Последно какви са?

25

Анонимен

преди 3 години

добре изглеждащи наредени цифри, за оня математика може и числа, като цяло неверни като всеки пинеделник. утре пък много ще са ,сборно от сб и нед. Сряда ще разгеле нещо вярно излезе.

24

Анонимен

преди 3 години

Всички тези данни показват, че неделя държавата я няма. Нито има достатъчно центрове за тестове, а пък за ваксини да не говорим. На всички им е ясно положението, освен на другаря Ким, пардом Бойко и треперушките около него.

23

Софиянец

преди 3 години

Аз пък си продадох апартамента и си купих къща в тракийски стил в село Неофит Рилски до Варна. Там има няколко биоферми и био супермаркет и ям всеки ден чиста храна, а такива домати последно съм ял петгодишен в селото на баба ми.. откакто съм там от 110 кила станах 82, а си ям същите количества храна! Освен това е пълно с млади хора и детето ходи на детска, а аз си работя хоум офис. Яздим редовно коне в конната база и стреляме с АК-47, глок 17, лъкове на стрелбището, а лятото морето е на 15мин.

22

Анонимен

преди 3 години

Направени 1100 теста... само? Сори, ама не ви вервам.

21

Анонимен

преди 3 години

Явно има и по-страшни неща от тази епидемия. Ако гледате турски, индийски или латино сериали ще станете като "а", така че внимавайте - не е безопасно.

20

Анонимен

преди 3 години

За последните 30 дни имаме 21800 новозаразени, а активните случаи са двойно повече. Явно вируса като захапе някого не го пуска дълго време - два месеца или повече.

19

Анонимен

преди 3 години

Ковид = Грип

18

Анонимен

преди 3 години

Със 121 ваксинирани за ден ще борим короната явно... хаха