30

Анонимен

преди 3 години

"Вече много ми омръзна,едно и също по цял ден.Стига със тази ваксина пуснете ни на работа."-----Няма да стане така - "пуснете ни на работа!" Щом сме се докарали дотам да МОЛИМ някой да благоволи да ни ПУСНЕ да работим, да ни РАЗРЕШИ да живеем... Единственият начин е - на площада, с камъни и дърве, аут на тези, които се "грижат" за нас и връщане към наистина нормалното, логичното, естественото. И не само у нас - навсякъде в Европа. Като гледам вчера-днес новините, нещо такова се "пече".

29

Анонимен

преди 3 години

EССР.... идва и вашия край.....

28

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Какво се стряскате - в България е пълно с лекар, които ще ви дадат бележка за това, че сте ваксинирани без да ви постяват инжекция срещу 20 лв...

27

Анонимен

преди 3 години

ПаспортиКарантинни лагериВечни меркиПринудителни медицински процедуриКолелото се върти.А някои даже се кефят, мислят, че нещо е в тяхна "полза"л

26

Луи 16-ти

преди 3 години

Всички управляващи, явно е че никой от тях не чете(не само у нас), но би било добре, да се запознаят с чия кръв по улицата, завършват революциите!

25

Нане

преди 3 години

Само яко кютек по мордите, ще ги излекува за още поне 75 години...Както предишните фашисти...

24

Скоро

преди 3 години

ако не сте Обрязан ще е много тежко за вас в ЕС...

23

Анонимен

преди 3 години

Ами, че те отдавна го мислят това. Нищо ново в корумпирана Европа. Освен да забраняват друго не могат а и да се занимават с това колко криви да са краставиците

22

Нане

преди 3 години

Тия загрижените в кавички за нащо здраве от поне 5 години напускаха най големите доктори и инженери на харабският свят съвсем безпрепядствено да нахлуят в юропата дори без паспорти и преносители на кви ли не зарази...А сега за Вас паспорти... Ми а честито... Има ли на некой заблуден, още да не му е ясно, що става?!

21

Шофера

преди 3 години

До 6 месеца без ваксина няма да има пътуване, услуга от държавен орган, лекар, зъболекар, болница, хотел и т.н.А сега да видим какво правим. Не щеш ваксина, ми добре. Стой си в къщи и онанирай

20

Добре Дошли

преди 3 години

в Китайският Комунистически Световен Ред! Нищо ново, в Китай от години, има система на Социален Кредит и всяки аспект от живота на Пролетария е контролирано от Централните Власти - да може да си отвориш банкова сметка, позволяват ли ти да си купиш жилище, дава ли ти се право да работа, може ли да пътуваш на влак до съседният град и т.н.

19

Хей хей

преди 3 години

Това е против свободата на човека! Ние ще отстояваме нашите права докрай! Да се махат с тоя политизиран грип че на абсолютно всички ни писна!

18

T

преди 3 години

Щом няма да има свободно движение, то защо ни е ЕС?!

17

Анонимен

преди 3 години

Аз съм алергичен. Това значи ли, че вече ще съм затворник доживот?

16

до 16

преди 3 години

Парите за тези в Брюксел нямат стойност - те си ги печатат в ЕЦБ, важното е Властта, така че Диктатурата ще Пребъде!

15

Марш бе !!

преди 3 години

много са зле нашите управляващи. За това ли влезнахме в европейския съюз толупи. Очаквам и стикери да бъдат поставени на всяко превозно средство че е дезинфекцирано против вируса !!!Аз съм за напускане на Европейския Съюз!!!!И пускане на Българската граница !!

14

11

преди 3 години

Чи то си беше ясно. Не е задължително, ама без ваксинационен паспорт - ***.

13

Нане

преди 3 години

Айде на залозите!Еуропейските жендъри, ще украсят ли стълбовете до края на годината или няма да ги украсят!?

12

Прозореца на Овертон

преди 3 години

продължава да се движи в точната посока...

11

Анонимен

преди 3 години

Че нали и ваксинираните бяха преносители и могат да заразяват, да се разболяват, но не тежко. За чии им е паспорт след като са ходещи заразоразпространители. А на тези с естествен имунитет и антитела какви документи ще им издавате? А на децата за които не е препоръчителна нито една от ваксините към момента? Честита ви нова желязна завеса и нов световен ред. Конспирация било. На баба ви хвърчилото!