70

СВОБОДНОТО ПЪТУВАНЕ

преди 3 години

...което ще е достъпно само за ваксинираните"Защо само за ваксинираните, а не за всички, които имат изграден имунитет?Каква е целта? Ваксина или имунитет?Тези хора трябва да си отиват. Защо стоим и ги гледаме? В Европа няма място за нов Хитлер. Как ще се ваксинирам с ваксина, която е експериментална и има вече толкова много пострадали? Това е всеобща лудост! https://globalresearch.ca/health-experts-call-suspension-pfizer-vaccination-among-elderly-after-norway-deaths/5734576

69

Анонимен

преди 3 години

Много мразя задължителни неща. Нали това беше идеята на демокрацията? Сам избираш: ваксина или не. Не може да дойде някакъв *** и да ми каже, че, ако не се боцна с отровата им, не мога да пътувам. Това и при комунизма го нямаше! Това и в Северна Корея го няма, господа "демократи".

68

до 95 от славянин

преди 3 години

''Отново е време разделно. Трябва да избираме дръвника или чалмата. Да умреш от глад или да умреш от ваксината им. Дотук ни докараха нашите управляващи...''Аз избирам третия вариант - да ваксинирам ваксинаторите с 9-мм ваксина между ушите!

67

Анонимен

преди 3 години

марки на ушите възможно е.

66

славянин

преди 3 години

Аз лично горещо препоръчвам всички короназомбита да се ваксинират редовно със всякакви ваксини - за по-сигурно!

65

Анонимен

преди 3 години

Отново е време разделно. Трябва да избираме дръвника или чалмата. Да умреш от глад или да умреш от ваксината им. Дотук ни докараха нашите управляващи...

64

славянин

преди 3 години

Според вас може ли да се направи ваксина срещу несъществуващ вирус!?

63

славянин

преди 3 години

Нали знаете какво е казал другаря Сталин!? Всеки ваксинатор си има име, фамилия, лице и адрес!

62

ЦИНИК

преди 3 години

Туй гражданята сте голуеми амсалаци бря.Язе не сакам дъ са ваксам.Никъде не пътувам,стоя си на селу.Кво жа ми напраат? Сагъ Меркелица кът затвори цела Авропа и гражданята жа изпукате от глад в панелките.Разпраат кой са ваксал ниможел после да дига самолета,ако не умре преди тва.А на жените им провисвала кожата.Така разправят!

61

ъъъ

преди 3 години

Пък при положение, че ваксинираният в най-добрия случай е предпазен от заболяване, но продължава да бъде разпространител /и това се твърди от всички специалисти/, чудно ми е как ще ни обяснят необходимостта от имунизационен паспорт при пътуване.

60

слаФянството

преди 3 години

е като македонизмЪ.......никой не го е виждал.

59

славянин

преди 3 години

Проблемът на ваксинаторите е че не предвиждат възможността да получават по 9-мм ваксини между ушите!

58

Анонимен

преди 3 години

Обещаха, че няма да има чипове. Излъгаха ни.

57

Анонимен

преди 3 години

Идват чиповете с ваксините.Истина е конспирацията.

56

мак

преди 3 години

В началото на ваксиистерия някои се подиграваха, че никой не може да ги принуди да се ваксинират, ако не искат. Но вече започва шантажа, в самолета ще те пуснат ако си ваксиниран, в ресторанта също, и ще има все повече такива идейки. Това ще е дискриминация на неваксинираните.

55

Феодал Мирчо войвода

преди 3 години

В моя вилает че пущим само ора, вакцинирани срещу COVID-19!Който нема цертификст за вакцина нема да го пущим и ще заповедам на пограничната ми стража да го арестува и карантинира у подземието на замъко!!!

54

Бау

преди 3 години

До православен патриотбъзе те е от една ваксина сложена вече на 30 милиона пък бил "боец" ....Дръжки :D

53

Анонимен

преди 3 години

А преболедувалите какво? Само изкуствените антитела ли се броят?

52

преди 3 години

Каква точно алтернатива предлагат несъгласните? PCR тестове до дупка при всяко пресичане на границата? Щото в момента е така. И това няма да се промени, докато продължава мазилякът, поне за неваксинираните. Ако тестовете за ваксинираните се премахнат, неваксинираните ще имат индиректна полза, щото ще чакат по-малко на границата, щото ще се правят по-малко тестове...

51

Някой

преди 3 години

Абе, вие нормални ли сте бе?!! Мръсни сатанисти! Това ли беше целта, да ни принудите да се ваксинираме, пък кой доживее??!!!!! Да ви....майкта. Нали сте наясно, че тая няма да я бъде!! Ще ви стреляме, гадове долни !