90

Ковид маняк

преди 3 години

Искам,искам,искам! Всяка седмица ваксина! Даже всеки ден!Искам човечеството да погине и да остана само аз!!!

89

Анонимен

преди 3 години

Тук има по-запознати от мен - нека ми ояснят какво ще ми направи този страшен чип? Все ни плашат с него, но никой не обяснява как ще действа. Ще манифестирам ли както едно време, песни за възхвала ли ще пея, какво?

88

епидемиолог

преди 3 години

Като ви казвах че тези доброволни ваксинации ще измислят как да ги направят доброволно-задължителни , троляците тук се смееха и ме упрекваха в коспиративни теории. Сега същите обърнаха палачинката и викат, абе голема работа и че нищо не пречи това. А сега ви казвам че тези паспорти няма да са само за пътувания. Ха да видим платените *** как ще ме оспорят пак.

87

Анонимен

преди 3 години

Стъпка по стъпка ЕС върви към чипиране на добитъка.

86

фашист до 78

преди 3 години

къв си ти ве, шмиргел ???

85

пияница мистик

преди 3 години

Спокойно другаре, вас тази новина не ви бърка. Вие от селото в което живеете не излизате, какво ли пък да тръгнете да пътувате из света. Вие нали ревете нон стоп как нямате пари да ядете, а за самолетен билет какво остава.

84

Handel

преди 3 години

Само на печките ще бъде позволено да пътуват без вкасинации, защото тези документи могат да нарушат правото им на национална самоидентичност, пък и като кpaдат, изнаcилват и yбиват по тези паспорти някой демократично - неосъзнан полицай може да ги хване!

83

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Слава Богу не мисля да пътувам със самолет, но помня даскала ми по Философия, преди двайсе години какво казваше"Аз може никога да не искам да отида в Китай, обаче ако знам, че ми е забранено,ще ми е гадно"Тааааа фашизма идва байдъни....

82

Анонимен

преди 3 години

Според мен ваксината ще донесе още повече зараза, след което лесно ще се оправдаят с нови щамове и други тинтири-минтири истории. Рова ще се забележи по най-ваксинираните държави. Най-добре е човек въобще да не се ваксинира.

81

до мак

преди 3 години

Ми аз на самолет последно съм се качвал 1999 г., ми к'во!На ресторант ходя чат-пат - един, два пъти годишно.Другата седмица мисля да си поръчам за в къщи, по-удобно ми е.

80

Анонимен

преди 3 години

Нали само преди ден от СЗО казаха, че още няма доказателства, че ваксините са ефикасни и нямат доказателства, че вече ваксинираните не са заразни за останалите. Не случайно вкарват и руската ваксина в Европа. Тя ще бъде застраховка, ако наистина се окаже, че другите ваксини нямат ефект.

79

Анонимен

преди 3 години

Чипът ще се самозарежда от движението на човека, като самонавиващите се часовници.Еко френдли ще бъде.

78

Анонимен

преди 3 години

Демократичният ваксиниран човек няма да позволи на недемократичните неваксинирани елементи да му рушат демокрацията.

77

За плоскоземните иди

преди 3 години

оти ваксината идва с алуминиева шапка и зарядно за чипА.

76

Анонимен

преди 3 години

Неваксинираните ще са новите роби без човешки права на свобода и движение. Трудно ще се следят и затова трябва да стоят в затворени трудови лагери, за да не разпространяват болести.Не, това не е фашизъм, а борба за демократичен ред и закон."Всичко в името на демокрацията, всичко за благото на демокрацията".

75

Анонимен

преди 3 години

Ако предишният фашист успя да избяга в Аржентина, сегашните ще висят по дърветата за дълго време, докато пилците не ги изкълвят, за да се помни с векове на пред. Краят на ковид фашизма наближава.

74

Буко Баламата

преди 3 години

Черепа искал да си дойде, но не бил ваксиниран. От Интерпол му казали от там да не мърда.

73

Анонимен

преди 3 години

паспорта ще е под формата на RFID ампула, вкарана под кожата на рамото в комбинация с баркод, татуиран на врата.

72

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните продължават да бъдат разпространители на заразата, до като тези които са преборили вируса имат изградени антитела в носоглъдката и имунната система убива вируса още на входа. Това го казва епидемиолог преподавател в Оксфорд.Над Европа се настани една опасна форма на ковид фашизъм, който ще доведе до кървави бунтове. Такива вече започнаха онзи ден в Австрия и Франция, а вчера и в Холандия.

71

славянин

преди 3 години

Да минем на икономическата плоскост - как ще работи глобалната икономика при толкова ограничения на хората, тя и без това от много години върти гуми на място!?