14

Анонимен

преди 3 години

Айде пак общаците на протест... Не разбраха, че именно те с простотията си и конспиративните теории направиха всичко възможно локдаун да има... Вредят сами на себе си, защото именно обслужващата класа най-много страда. За тях си е.

13

Анонимен

преди 3 години

Пак не сте сншимали точно просета. Снимали сте полицаите. А протестът е голям, с много хора. Но като не ви позволяват - така е.Хора, търсете реалните снимки и кадри във ФБ или от приятели, живеещи в Нидерландия. Не разчитайте нещо да научите от тук. Протести има в Германия, Австрия, Франция, в Искпания има. Навред! Големи и масови! Защото не всички хора по света търпят това безумно посегателство върху човешките си права! И не всеки е податлив на внушения и паника!

12

Анонимен

преди 3 години

намалете си случаите , кротнете се малко , спазвайте някаква дисциплина и ще ви свалят мерките

11

Илюминат до 9

преди 3 години

Ще те изпарим, пиянка! Пак си се налъхал с кале и метилов алкохол!

10

ИТ спец заплята 7.1к

преди 3 години

Да на мерките, борба с коронавируса до дупка!Мнението на общаци, келнери, певци, наргилисти, хостеси, инфлуенсъри, продавачки - квачки и прочее неквалифицирана гмеж е БЕЗ значение!

9

Патриот

преди 3 години

казх го още в началото на глобалната психо-операция с ковида!Не се ли дигнем ,като човечество срещу този план за тотално изтребление и стерилизация ,спукана ни е работата!Имаме си работа с психопати педофили и сатанисти,те ви искат мъртви какво толкова не можете да разберете?Те нямат милост ,те нямат съвест и жал за оикновения човечец,това е култ на смъртта!Свобода или смърт на всеки тиранин налагал "мерки на народите си" бесилката публично ,само това е решението!

8

Анонимен

преди 3 години

Наркоманите свършиха тревата и искат да се друсат, затова протестират.

7

Анонимен

преди 3 години

Това, което живеем сега не е живот!

6

Тошко

преди 3 години

Браво! В много държави има протести срещу "мерките", но съвсем умишлено медиите не им дават гласност.

5

Патриот

преди 3 години

Навсякъде само не и у България ,щото сме скотовее срастнали се с робството във всякаквите му форми!Само по интернет го вадим голям и хайдушки !

4

Анонимен

преди 3 години

Свободата, Санчо, е едно от най ценните блага, с които Бог дарява хората. С нея не могат да се сравнят нито съкровищата, които крие земята, нито тези, които таи морето. За свободата, както и за честта, може и трябва да се жертва животът и обратно, лишаването от свобода е най-голямото зло, което може да сполети човека.Мигел де Сервантес 1605 година

3

Анонимен

преди 3 години

Браво на протестиращите. А пръскането на хората с водни оръдия посред зима явно е лицето на демокрацията в Европа.

2

Свобода

преди 3 години

започва се ...

1

Анонимен

преди 3 години

Скоро навсякъде!