12

Само ваксинираните?

преди 3 години

Цялата им шарада става толкова прозрачна.Защо само ваксинираните? Защо не и тези с доказани антитела?Правителствата са търговски агенти на производителите на ваксини - толкова е ясно. Дори и да искаш, не можеш да си затвориш очите пред тази антилогика в действията им.ПОЗОР!

11

АБСОЛЮТЕН ФАШИЗЪМ!

преди 3 години

Остава да раздадат и значките.СРАМ ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА, НЯКОГА ХРИСТИЯНСКА!Трябва да се създаде специален закон, който да осъжда АНТИХУМАНИЗМА. Тогава този жалък клоун ще отиде точно там, където заслужава - още преди да извърви пътя си до жаравата, към която се е устремил. Всеки, който посегне на свободната воля на човешко същество е богоборец и си получава заслуженото. Понякога се отнася за цели народи. Бог да пази България!

10

До предните

преди 3 години

Който говори за "фашизъм" в нашето съвремие обикновено е ма3ен комунист!

9

Газдов

преди 3 години

Пълна порнография, това беше ясно, че ще се опитат, дали ще успеят зависи от нас хората. Фашизъм в действие. По същата логика защо не разрешиха на хората под 60 години да си ходят на кръчми. Интензивните не с пълни с млади хора. От март до сега в Германия са умрели 60 човека до 35 и 1200 под 60г. това е нула на практика. Хората в болниците с Ковид в Германия са на 99% над 75г. Представете си го пак възраст под 35 60-70 умрели за 10 месеца и 600-700 000 доказани случая. Вижте сайта на Робер Кох И

8

Анонимен

преди 3 години

Това е по-лошо от комунизъм и фашизъм взети заедно!

7

Анонимен

преди 3 години

Фашисткибполюции

6

Анонимен

преди 3 години

Грешка. Те отново ще бъдат преносители на заразата.Доказано е това.

5

Анонимен

преди 3 години

Отново старото правило разделяй и владей едни греждани, срещу други, а политиците си щракат с спръсти. Затова на всеки сто години гражданите трябва да използват гилотината срещу самозабравили се политици.

4

Анонимен

преди 3 години

Пo-здрави от най райския край на планетата Австралия, корона вирус няма на целия континент зимам 5 цифрена заплата долари гледам си лайфа, гмуркане в рифа, кристално чисти плажове, наблюдаване на китове, разходки из джунглите до някои съвършен водопад, няма задръствания карам си автоматика доволно, климата ми идва бонус. Хейтърите ми дреме на аФстралиския паспорт, вие сте лок-даун нок-даун нахлузвай маската, шнорхела, дезинфектирай краката, обявявявай код кафяво и гледай тук ***/2z0IBCz

3

zeus

преди 3 години

А преболедувалите и имащи естествен имунитет няма ли да се ползват от същите права? Изобщо покрай тази ковид истерия започна недопустимо деление на хората.

2

Край

преди 3 години

Като се каже че без ваксина няма да ви пускат в кръчмите и ще се наредите на опашка за ваксиниране от Пирогов по бул. Цар Борис та до Перник.

1

хахахаха

преди 3 години

Не само там,навсякъде ще получат.Чумавите антиваксъри ще си стоят дома.