54

Анонимен

преди 3 години

За да излезеш с някакво твърдение заК19,трябва да почиваш на фундаментални изследвания на огромни масизаразени.------ Такива изследвания са правени и на тях се основават твърденията на Мангъров и подобните му. Всичко останало са груби манипулации.

53

Анонимен

преди 3 години

Въздушно-капков път значи капки да летят по въздуха. Това значи някой да ти кашля от 50 см и ти да дишаш с отворена уста. Глупостите, че вирусът лети свободно и се"отделя" при нормално дишане, са параноя.

52

Детските доктори

преди 3 години

станаха най-големите специалисти.Доц.Мангъров,шеф на детска клиника винфекциозна болница,тази госпожа доцент...Както бе казал Смирненски:"Ний всички сме деца на Майката Земя"...А другите професори и доцентине разбират? Тази теза е смешна.За да излезеш с някакво твърдение заК19,трябва да почиваш на фундаментални изследвания на огромни масизаразени.Кой у нас е правил такива?НОЩ почива върху данни от СЗО иводещи институти по света.А Мангъров и сие?"Това е така защото аз смятамче е така".

51

Анонимен

преди 3 години

Имунитетът, който се изгражда след преболедуване, е от 3 до 5 месеца, а имунитетът, който се изгражда след ваксиниране, е от 6 до 8 месеца. Наблюдението на всички ваксинирани в клиничните изпитвания ще продължи до 2023 година, за са се установи нивото на защита. Надявам се през 2021 година да имаме лекарство, което да помага при Covid-19, допълни той.

50

Анонимен

преди 3 години

абе хора любимата ви Швеция с разхлабените никакви мерки при 10 милона население и правещи се постоянни скрининги не е дистигнала 2 милиона тук една врачка( лекарка на руски) ;) ги е преброила. Смеххх, аман от шамани.

49

Анонимен

преди 3 години

.....Не оправдавайте идеята да се угоди на мутрочалгарията и ресторантите с подивяване на учениците. Нищо им няма могат да избутст още един срок в къщи.абсолютно вярно, здравния министър вдигна ръце от оня пудел на Бойко на образоеанието. Заради него пламна ноември държавата и още някой не му е потърсил сметка.

48

Анонимен

преди 3 години

Как ги сметна 2млн., защо не са примерно 1 924 532? Мислела жената. Значи при регистрирани 211 736, това прави 89% са се "срещали с инфекцията", но не са развили симптоми според нея.

47

Анонимен

преди 3 години

"Това хич не е обнадеждаващо, защото при това количество ние няма да можем да посрещнем ваксинирани следващия есенно-зимен сезон"И 6 милиона ваксини да внесете пак няма да посрещнете ваксинирани следващия сезон, защото имунитетът след ваксината е за 8 месеца. Трябва цял живот да се ваксинирате по 4 пъти в годината.

46

Много доцент,много

преди 3 години

професор,много академик у нас.Мърфи(а дали не беше Паркинсън?)в забавнитеси парадоксални закони казва как се защитава научна титла:Вземаш от 20 книги,които никой не е чел тезите и правиш 21-ва,която никой няма да чете.Това е врамките на шегата разбиря се,но как да вярваш в някоя наука(в случая медицина),когато се явяват мастити хабилитирани лица и говорят взаимно изключващи селични схващания по въпроса?Най-вероятно търсят лична реклама за сметка наразлични тълкувания на принципни истини.

45

Анонимен

преди 3 години

разхлабят ши сега мерките, отървана работа става и грипа сезонния ще ни метне ,ще се срине и процеса на ваксинация. Не оправдавайте идеята да се угоди на мутрочалгарията и ресторантите с подивяване на учениците. Нищо им няма могат да избутст още един срок в къщи.

44

Анонимен

преди 3 години

До 31.Ами правилно ти е казал шев Манчев: естественият имунитет от прекарване на заболяването и придобитият имунитет от ваксиниране са принципно равностойни. Единствената причина за по-неравностоен ваксинен имунитет е неефективната ваксина, което обаче в случая с коронавируса няма как да стане. За това заключение няма нужда да си голям специалист, за да го проумееш.

43

Bp

преди 3 години

Това да стоиш гладен и на студено в lock down, си е чиста смърт и без гробниците болници на Диктатора.

42

до 36

преди 3 години

еми пусни народа на всякъде ще видиш и грипните вируси. Те мерките към единия вирус еднскво действат и на другия при положение че заразявст по едни и същи пътища. Като заключиш една врста и Иван и Драган не могат да минат...

41

Благодаря за с.п.а.м

преди 3 години

200 евро, 65 евро

40

Bp

преди 3 години

Апаратчиците

39

Bp

преди 3 години

Абсолютно правилно, превенция, ама как да се предпазя като стоя на студено и гладен, защото диктаторът увеличава заплатите с 30% само на доставчиците и полицията, като по такъв начин им купува гласовете, а на другите не можело да се увеличат 200 дворцовите заплати и 65 дворцовите пенсии на 70 години, защото имало пандемия.

38

до шеф Манчев

преди 3 години

казах ти чети още, мъчил си се да четеш, но нищо не си разбрал. Имунологоята и еирусологията са неща които се изучават с години и на лаик като теб да обяснявам на два реда защо е нужна ваксина е несериозно. Като искаш осланяй си се на естествения си имунитет, само фа не останеш изненадан ифи си пусни един тест за антитела.

37

Народът

преди 3 години

Не искаме никакво разхлабване на мерки, защото идват новите щамове с много по-висока смъртност, а и ваксините нещо се дънят според последна информация!

36

Анонимен

преди 3 години

Вчера гледах хора епидемиолози на възраст,които коментираха,че през целият си житейски и медицинско опит досега,не е имало година в която средата на януари да липсват грипните вируси!Някакво обяснение?

35

Анонимен

преди 3 години

Самолетът с ваксините пътува ли все още? Това е въпрос към умното ни и особено бързо министерство с умните му избиратели.