21

Анонимен

преди 3 години

до 14Ами не не ми омръзна и не е един и същи коментара,защото броят на болните в интензивно намалява,а от заразените не всички стигат до интензивно както пишеш,има и без симптоми само носят заразата или най-много да нямат обоняние.Вероятно не правиш разлика между заразен и болен!Иначе заразни са и ваксинираните.

20

Излекувани

преди 3 години

Онзи ден имаше над 6000 излекувани/оздравели.. кой ги прегледа и диагностицира преди и след заболяването? Кога в рамките на 1 ден. Пак ни заблуждават яко- според мен хората , на които изтича карантината се броят за оздравели, а може въобще да не са били болни. Цяла Европа пак е под ударите на тоя гаден вирус и налага мерки, ние пак обратно на тях /както през октомври и ноември/ ще отваряме, ще разпускаме и т.н. После пак ще се вайкаме. Но си заслужаваме съдбата!

19

Анонимен

преди 3 години

За съботен резултат е много добре. Чакаме данните за понеделник...п.п. Ще има ли някакви лотарии с печалба ваксинация, или ще се бием да спечелим възможността да сме някъде в списък?

18

Анонимен

преди 3 години

Пооздрави от най райския край на планетата Австралия, корона вирус няма на целия континент зимам 5 цифрена заплата долари гледам си лайфа, гмуркане в рифа, кристално чисти плажове, наблюдаване на китове, разходки из джунглите до някои съвършен водопад, няма задръствания карам си автоматика доволно, климата ми идва бонус. Хейтърите ми дреме на австралиския паспорт, вие сте лок-даун нок-даун нахлузвай маската, шнорхела, дезинфектирай краката, обявявявай код кафяво и гледай тук ***/2z0IBCz

17

Анонимен

преди 3 години

Отминава втората вълна....без ваксина.

16

Има разлика

преди 3 години

Има ли разлика между "излекуван" и "дал отрицателен тест"?Ако да, каква е тя?

15

Редови Гражданин

преди 3 години

За да се "излекува" някой,то трябва първо да се разболее.Така че.. заглавието не е КОРЕКТНО написано. Това с цел манипулация ли го правите?

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Ама то се оказа че и от тая,, много работещата'' няма щото,, най великата икономика'' прибра парата а се оказа че не може да произведе достатъчно. И това при не толкова голямо търсене, така че ти се ваксинирай с каквото има, например с оцет, поне го има в изобилие. Така излиза по твоята логика.

13

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 1Не ти ли омръзна всеки ден един и същи коментар да постваш ? Ми нали първо се зарадява човек по сле влиза в интензивно? Колкото повече даразени, толкова повече интензивни, колкото повече заразени, толкона по вероятно да се заразиш. Саво интензивните били важни... искаш само бройката на итензивните ли да ти съобщават? Е други, които сме повече от теб пък искаме подробности. Вж инст Роберт Кох

12

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да не се публикуват колко ваксинирани за деня.Тези цифри са малко смешни..

11

Анонимен

преди 3 години

до 6С каквато има бе!Удавник и за сламка се лови!Сега тази ваксина,утре друга ако направят.Важното е да не паднем в двата метра.А ти чакай ефективна ако си го изкарал или не си от рисковите.

10

до 4

преди 3 години

Човек, ти имаш някакъв проблем. Добронамерен съм. Консултирай се с лекар.

9

Сметалото

преди 3 години

Стига с това "излекуваните" ! Нищо не сте излекували. Използвайте "оздравелите"!

8

Анонимен

преди 3 години

До РАДИО ЕЛТОПраво си,твоя не струва и стотинка

7

Анонимен

преди 3 години

щом Партията и Правителството са казали, че трябва да се ваксинирате, значи трябва !

6

Анонимен

преди 3 години

Към Анонимен 1,По важно е дали ще е ефективна ваксината въобще и доколко, това тепърва ще се види, а не колко бързо ще се ваксинираме.

5

Анонимен

преди 3 години

Здравето е важно наистина, особено психичното здраве.

4

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

дано ковида изчезне ЗДРАВЕТО няма цена ЧОВЕК оценява когато загуби

3

Анонимен

преди 3 години

до 2Със затваряне и мерки дали това е важно?Все едно да дръпнеш ръчната и да искаш да караш бързо.

2

Анонимен

преди 3 години

По-важно е колко бързо ще го изкараме всички, отколкото дали ще се ваксинираме.