27

Анонимен

преди 3 години

Реформа на разпадналото се здравеопазване!!! Време е за реформи!!!

26

Bili

преди 3 години

до 31 - норвежката агенция по лекарства е източника на информация за смъртните случаи там.VAERS е системата в САЩ която докладва "само" 55 смъртни случаи засега (пфайзер и модерна).който има взимане даване с лекари и докладване на нежелани ефекти/реакции, знае че никой не е заинтересован да го прави...така че цифрите по-горе са леко занижени...

25

Анонимен

преди 3 години

До 26И няма преки доказателства, че ваксината е причината :) стига сте се информирали главно от фейсбук :) това, че е "свободна" медия не значи достоверна. Всеки поства всякакви идиощини вътре. Никой не иска да ви избива глyпaци такива. Ако искаха има къде по-лесни и евтини начини.

24

Анонимен

преди 3 години

Лъжа ...много много малко да ваксинирани )

23

до 25

преди 3 години

"..Те се ваксинират другите народи,а ние още на мостри го караме.Необходими са сериозни количества ваксини за да се ваксинираме масово,иначе с това темпо поне 10 години ще са ни нужни."..............................................................................................................Ти па закъде си се разбързал:))

22

до

преди 3 години

"..Опасна ВАКСИНаТА къде са труповете след нея. :)..."................................................................Колко тряя да си *** Д, за да чакаш труповете 20 дни след ваксинирането? Нали, ако последиците са скорострелни, ще им се прецакат печалбите с масовото ваксиниране. Ходи си шибни 60 ваксини и бегай да слушаш Преслава. Остави хората да мислят тука!

21

Анонимен

преди 3 години

Високата смъртност у нас- два пъти повече от 2019, се дължи на това, че хиляди хора с други здравословни и хронични проблеми не отидоха да се прегледат от страх, а и защото болниците обслужваха само Ковид. А ако дойде друг вирус още по- опасен, кво правим?

20

до нали беше опасна

преди 3 години

Опасна ВАКСИНаТА къде са труповете след нея. :)---------------Питай норвежците!Потвърдени са 23 смъртни случая от ваксината на Файзер след аутопсията им!А, и що не питаш шефъ на Фйзер - 59 годишния Алберт Барлу -защо до този момент той и близкото му обкръжение не бързат да съ ваксинират със собствено разработената си ваксина?

19

Анонимен

преди 3 години

Те се ваксинират другите народи,а ние още на мостри го караме.Необходими са сериозни количества ваксини за да се ваксинираме масово,иначе с това темпо поне 10 години ще са ни нужни.

18

Анонимен

преди 3 години

И ние започнахме масовата ваксинация, както нареди Боко. Вчера ваксинираме цели 500 човека

17

Анонимен

преди 3 години

До БауТи ако си винаги последен, си е твой проблем

16

Анонимен

преди 3 години

До БаууТи ваксинира ли се?Що избяга сутринта, като искаше да те ваксинира колегата?

15

Нали беше много

преди 3 години

Опасна ВАКСИНаТА къде са труповете след нея. :) Ах колко е жалко да си ковидьот:))))

14

Анонимен

преди 3 години

Днес кабинета Борисов 3 ваксинира 4 души в Батарстан. Кабинетите Борисов 4 и 5 ще са по-успешни и ще ваксинират по 5 души. Заяви министър Ангелов

13

Анонимен

преди 3 години

Споко Дядо Мраз ще ни донесе ваксини тази години защото миналата година Дядо Коледа се издъни...

12

Анонимен

преди 3 години

А ние 15000 и тук ще.сме най-големите смешници в света Мадагаскар ще са пред нас с това темпо 30г. ще се ваксинираме пък и сме поръчали от неработещата ваксина и тук пълна издънка

11

1

преди 3 години

1 милион на 80 милиона,все едно при нас 80 000 да са ваксинирани.

10

Газдов

преди 3 години

Тук дето ревете за ваксината, нищо им няма на германците, те ваксинират яко над 75 80 годишни, да не мислите че са ваксинирали 200 000 30 годишни. Дъртите какво ще развият след 2 или 5 години е се тая, защото повечето от ваксинираните ще умрат по естествен път в следващите 5 10 години. За момента младите уж няма да ни задължават, да видим. Колегата записа дядо си на 94, но той не е приоритетен, защото го изкара и има имунитет за следващите месеци, така че и тук са машинации.

9

Киро

преди 3 години

До края на Януари ако продължава така новите случаи за седмица ще са на половина на максимума от средата на декември. Освен това болниците не само не са пълни, а много са пред фалит, защото освен 20 легла за ковид, останалата част от болницата почти не функционира. Всичко се преекспонира, нямат медицински персонал, а реално работят само няколко процента от лекарите, другите клатят краката извършват се само минимален брой спешни операции. Всичко е една политическа игра, не беше нужно всичко това.

8

Киро

преди 3 години

Ми не глупости на търлкалета са това и тук са популистки изказвания, защото спада е огромен, но напълно естествен, като всяко нещо в природата, надценяваме човешкото влияние. Влезте в сайта на Роберт Кох Институт и вижте цифрите има графика с регистрираните случаи по дати от началото март месец до момента. Максимума е достигнат седмицата преди коледа, около 174 хил. случая. От тогава има постоянен спад въпреки празниците. За миналата седмица са 144 това огромен спад. Тази седмица ще са около 120