13

Обективен

преди 3 години

Не им се занимава с руските глуппости. Германия не се интересува от руските интриги, стига да не застрашават националните й интереси. Бавно, но сигурно, се откъсват и от американското влияние. "Еврото" беше първата стъпка т.е. икономическа еманципация. Следват военна и политическа такава. Тези, които сравняват ЕС със СССР не разсъждават адекватно. В България е пълно с хора, които са евроскептици и в същото време печелят от европейски фондове и проекти. При СССР няма/ше такива екстри.

12

бай ганю

преди 3 години

единствен и неповторим руски патриот не се скри в комфортна германия за да си живее живота а се завръща за да продължи делата си в майка русияняма такъв смелчага с топки като неговите ако беше някой друг до сега да се е покрил

11

Kosta

преди 3 години

Завръщането на Навални в Москва е по-скоро експулсиране от Германия. Той елегантно се жертва, за да се установят отношения с Русия. И това е волята на неговите куратори от САЩ, Германия е само подчинена и нямаща суверенитет страна, на която все още се намират окупационните американски войски

10

Анонимен

преди 3 години

тоя ако го подчешат заради убийството на Немцов няма начин да не се докаже че е имал най-силен интерес Немцов да бъде ликвидиран. . . и срещу кого Неумивални бил, говори се, с трелял стравматично оръжие в главата на негов опонент, но невярвам защото е уцелил защото не е ходил войник по медицински причини популярно определяни при по-нисът рушвет като серьозно психо заболяване, най вече ако е верно преминаващо в остра и перманентна новичоктна шизофрения

9

Bond

преди 3 години

Ама докога ще ни занимават с тоз измислен герой? Службите искали да го ликвидират, ама тоя все оцелявал. Скрипал номер две. Ще тръгне някой да му маже гащите или дръжката на врата.В безсилието си да напишат някакъв собствен, aвторски материал, мисирките публикуват какви ли не глупости, на които само умнокрасивите могат да повярват.

8

Анонимен

преди 3 години

Гермашите са изпратили някои, да така е написано, някои, резултати са предадени на Рашитеза 4 месеца немогат да му пречистят нивата на Лития дори със състемно преливане на кръвта, защото лития е отложен в костите, отделителната система и лимфните възли.

7

Предполагаем атентат

преди 3 години

. . във връзка с атентата срещу Алексей Навални . . .. . . след като изпадна в кома по време на пътуване в Сибир, заради предполагаемо отравяне.Биполярник с високо съдържание на литий в кръвта няма как да не признае че се е тъпкал заради шизофреничност с еЛ-витамини. еЛ-витамин е коговото название на Лития за хора дистигнали биполярното мислене и развили някоя от шизофреничните си изявления като:хаотично играещи очи, поведение на атамани от адреналинената революция или системни лъжи

6

Анонимен

преди 3 години

Русия била поискала помощ от Германия за изясняване на случая.И Германия пратила записите от разпитите на Навални в Германия.След което добавила - надяваме се, че Русия ще разследва случая с опита за убийство на Навални.Ясна е позицията на Германия.

5

мдаа

преди 3 години

ще анализират грашките при отравянето на политически противници

4

Анонимен

преди 3 години

Ква революция ...ще го пратят в Сибир

3

Анонимен

преди 3 години

Германия праща новият Ленин в Русия, за да прави революция.Навални - новият Ленин на Германия.

2

АнонимеН

преди 3 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е НАПЪЛНО ОПОЗОРЕНА!!!И ДА ГО УТЕПАТ И ДА ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА САМ СИ Е ВИНОВЕН, ЧЕ СЕ ВРЪЩА!!!-----------------ВСЕ ЕДНО ДА СЕ ВЪРНЕШ В СЕВЕРНА КОРЕЯ, АКО СИ ПРОТИВ ФАЛШИВИЯ КИМ ЧЕН УН!

1

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега да видим, дали руската прокуратура ще заведе разследване: нали това им бяха оправданията за това, че не правят такова. Е сега вече няма накъде!