33

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен: Да не оплакваме Русия. Русия има за 2020г. по предварителни данни на МВФ по-голям брутен национален продукт на глава от населението от България. Наистина от Португалия още е далеч.Русофобските ***, когато пишат за Русия (по-точно РФ) не пропускат да споменат ниската минимална заплата. Но забравят, че в Русия държавният бюджет плаща изцяло и здравеопазването, и образованието, включително и висшето образование.

32

Анонимен

преди 3 години

Saschto se vraschta jalko sa 4oveka i sem mu i rodninite mu dano e jiv sdrav i svonoden grajdadin v rusia

31

Анонимен

преди 3 години

До 32: ако кажем, че неморалната политика се коригира с революция, ще се ориентираш ли?

30

До 26

преди 3 години

Посочи пример. Кога е имало някакъв морал в политиката?

29

Ми добре

преди 3 години

На мен ми прилича, че пансиона свърши. Немците са предйли досиетата в Русия и са казали на този индивид, че издръжката му на територията на райха е приключила. И той, нямайки къде да иде, защото никъде не е приет (особено немците се отвращават от передателите, а и не само те) почна театъра със завръщането и предизвестените репресии. Както в родината му гальовно наричат подобни - гнида.

28

Мммммммм...

преди 3 години

Интересно.

27

До 23

преди 3 години

Има разлика между географското понятие за Евразия и геополитическото такова. Същото е и с европейския континент. Например, Москва е част от континента Европа, но геополитически винаги е била извън Европа.

26

Хахахахахахахахахаха

преди 3 години

На Алексей Нахални само за физиономията трябва да му дадат 10 години изправителен труд на дърводобива в Сибир!

25

Бреееееей...

преди 3 години

И ся ко?

24

Тикволандия

преди 3 години

До До 20: Напротив, и в политиката може и трябва да има морал и ценности. Но те са невидими за този, който се интересува само от жизненият си стандарт.Сократ е казал преди повече от двадесет века: "Не богатството ражда добродетелта, а добродетелта богатството, както и всички други блага в личния и обществения живот". Но Сократ си е Сократ, а интересчията- интересчия.

23

Анонимен

преди 3 години

До До 20/22Ей сега ще ти обяснят, че светлото бъдеще на Русия е зад ъгъла. През 2005 Путин каза, че 2020 Русия ще е със стандарта на Пуртугалия. Вместо това не е и на стандарта на България.

22

анонимен

преди 3 години

Навални работи в Русия в организация която събира помощи и от държавата за помощ на на хора за лечение.Съшият е вземал като служител от организацията 4милиона рубли с които си е купил скъпи коли и е ходил по почивки и смята,че щом говори против Путин и управляващите няма да връща парите и ще продължава да взема още.Но сега като се прибере ще го арестуват и тези които го защитават да съберат парите и да ги върнат иначе отива в пандиза.

21

Тикволандия

преди 3 години

До Обективен 3: Интересно противопоставяне на европейските и евразийските народи. А всъщост какво значи "евразийски"? Уикипедия казва: "Евразия е общата земна повърхност на континентите Европа и Азия. Като едно цяло Евразия е най-големият по площ континент на Земята."И какво излиза: европейските народи са и евразийски.

20

До 20

преди 3 години

Защото в Русия и Китай пропаганда няма и никога не е имало. В политиката никога не е имало морал и ценности. Ако някой живее с илюзията, че Руската държава я интересува благосъстоянието на "славяните" и православните християни, то е в голяма грешка. Корупция има и в Германия, и в Русия, но коя от двете държави има по-висок житейски стандарт?

19

Анонимен

преди 3 години

Злобното кремълско джудже изпаднало в истерия като разбрало че Навални се връща.

18

Нищо ново

преди 3 години

До Обективен: Германия е голям търговски партньор на Русия, а Навални просто го използват за ан'тируска пропаганда. На Запад търговията и пропагандата винаги вървят заедно.

17

До 16

преди 3 години

Дай пример!

16

Обективен 3

преди 3 години

Не е проблем корупцията. Корупция е имало винаги и винаги ще има. Корупция има и в Бг, и в САЩ, и в Германия, и в ЕС, и в Папуа Нова Гвинея, и навсякъде. Където има пари, там има и корупция! Проблем е робския манталитет - "Друг ми е виновен, друг ми е длъжен, друг трябва да ми оправи проблемите!". А какво беше казал Апостола? "ОТ НАС ЗАВИСИ ДА СТАНЕМ РАВНИ НА ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ (не "евразийски") НАРОДИ!

15

11

преди 3 години

До ОбективенНе знам кво ти е обективното, но от 10 години поне, баба Меркел играе по американската свиpка.

14

Обективен 2

преди 3 години

Германия не е виновна за корупцията у нас. Но вече го няма СССР да дотира нефункциониращата ни икономика. Именно червената мафия доведе България до фалит, а после създаде организираната престъпност и олигархията. Кой създаде Борисов и на кого беше охрана той? Немците си гледат интереса, включително и геополитическия такъв, а той е корумпирана и изостанала България в ЕС, за да не попадне отново в сферата на влияние на възродения путинов СССР 2.0/Руска федерация.