53

АнонимеН

преди 3 години

До Нищо новоРЕЛИГИОЗНИТЕ ФАНАТИЦИ СА НА ВТОРО МЯСТО!!!НО РЕЛИГИОЗНИЯ ФАНАТИК УБИВА С ЦЕЛ!!!-------------------АТЕИСТА Е ЧИСТА ФОРМА НА ЗЛО ТОЙ УБИВА БЕЗ ЦЕЛ И ПРИЧИНА , ТОЙ Е ЧАСТ ОТ ПЪРВИЧНОТО ЗЛО!

52

Анонимен

преди 3 години

Ако някои реши да даде император Николай Втори като пример за морал, защото РЗПЦ го тачи като светец, да знае, че той е човекът, който "подарява" Македония на Сърбия и Македония, нанасяйки жесток удар върху българското мнозинство там, което бива подложено на геноцид. По негово време Русия напада България и изравнява със земята град Балчик и единствено намесата на немската флота спасява Варна от същата участ.

51

юбералес

преди 3 години

До ТикволандияВ руската википедия, статия Прутска война пише: По решение на мирния договор османците са дали възмоност на обкръжените от тях руски и молдовки войски ( с княз Кантемир) да напуснат в посока Русия. Русия е изпълнила ВСИЧКИТЕ искания на султана - а именно разрушаване на всички гранични крепости и връщането на Азов. Така че Кантемир е бил в ръцете на османците и въобще не са го искали.

50

Анонимен

преди 3 години

А бе тоя много го тровиха Русия ,излезе жилав ,да видим като го буднат в затвора и уважат по два пъти на ден )

49

До Нищо ново

преди 3 години

Нищо не може да се сравнява с престъпленията на комунистите - болшевиките, Сталин, Мао, Пол Пот сумарно са избили над 100 млн души.

48

До Тикволандия

преди 3 години

Петър Велики е екзекутирал бая свои поданици, които са били недоволни от властта му и са замисляли преврат/революция. Той не пощадява дори и най-големия си син. Дори издава указ, който забранява руските дворянски порядки и въвежда немската мода в облеклото, музиката, културата, дори военното дело. С това обръща и консервативните кръгове срещу себе си. Накратко - Петър Велики се е възхищавал на германската култура и е презирал изостаналата руска действителност.

47

Нищо ново

преди 3 години

До АнонимеН: Атеистите ли били най-големи престъпници? Чети историята. Католическата инквизиция е вършила такива престъпления, каквито съвременният човек просто не може да се представи.

46

юбералес

преди 3 години

До НамазанитеГащичките са в полицията в Омск, където ФСБ им прави най-скъпото пране на света. Навални беше транспортиран за Германия гол. Путин да вземе на му ги върне вече.

45

Анонимен

преди 3 години

Краси какво си надраскал? Няма нищо смислено.

44

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияХахаха. Направо ще ме съсипете от смях: не вярват на разледващите журналисти от Белингкат, но цитират "достоверни" събития от 1711.

43

Анонимен

преди 3 години

Ами Политковская? Само онзи журналист, който беше убит показно пред Кремъл преди няколко години? И те ли са се "продали на гнилия Запад"? Изобщо тровенето си е типичен руски метод за справяне на с неудобни лица. Както в Щатите ги гърмят(Линкълн, Джаксън, братята Кенеди, Мартин Лутер Кинг, Ленън, Рейгън...), така в Русия си ги тровят.

42

Тикволандия

преди 3 години

До До 26: Искаш пример за морал в политиката? През 1711 Русия по времето на Петър Първи губи война с Турция. Петър Първи се е съгласил на всички турски условия с изключение на едно: да предаде на турците главата на своя съюзник молдовският княз Дмитрий Кантемир като казал: "Азов ще дадем, Таганрог ще разрушим, и малко руска земя ще им обещаем, защото има надежда след това да я върнем, но главата на Дмитрий Кантемир няма да им дам, защото честта, веднъж изгубена, вече не може да се върне".

41

Анонимен

преди 3 години

А за Литвиненко какво ще кажете? Пише серия от книги, критикуващи Путин и върхушката около него, а през 2006 е отровен след среща с бивши колеги от КГБ.

40

юбералес

преди 3 години

До анонименНавални е основател на ФБК (фонд за борба с корупцията). Този фонд събира по няколко милиона евро дарения от Русия и чужбина. Фондът има структура и функция на политиеска партия и затова е трън за Кремъл. А относно присвояване на средства от фонда, това ще се доказва в съда.

39

АнонимеН

преди 3 години

НАД 10 ДУШИ РАЗЛИЧНИ СА УЧАСТВАЛИ ВЪВ ОТРАВЯНЕТО НА НАВАЛНИ!!!КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е АТЕИСТ ДО АТЕИСТА!!А АТЕИСТИТЕ ВЪРШАТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗВЕРСТВА!!!!

38

До 11

преди 3 години

Ех, направо може да ти повярва някой.. *** !

37

Намазаните

преди 3 години

гащички на този педалоид предадохте ли ги на Русия ?като направят гей-музей в Русия ще сложат на лично място намазаните му гащички

36

До 32

преди 3 години

Аз се сещам за две големи революции, извършени от платени наемници, но нито една от двете не довежда до морален и справедлив социален ред. Едната води до Наполеон, а другата до Сталин.

35

Олеле

преди 3 години

Право на вълка в устата !

34

АнонимеН

преди 3 години

ДО 8 И 12КОГО ЛЪЖЕШ ТИ БЕ!ЛИЧНО МЕРКЕЛ СЕ ИЗКАЗА, ЧЕ Е ПРОТИВ БЛОКИРАНЕТО НА АКАУНТА НА ТРЪМП В ТУИТЪР!