129

Анонимен

преди 6 месеца

Като че ли са знаели, че Короната идва, нали. Имате ли още въпроси ? Доказателствата са в нетаПодобни планове за действие се правят за всякакви бедствия и аварии. А темата за вирусите беше страшно актуална последните години, просто защото няколко пандемии от много опасни вируси вече бяха факт, между които птичият, свинският, първият САРС и Ебола. Ковид е просто най-заразният от тях и се предвиждаше, което не значи, че някой го е искал. А седенето вкъщи е още от бубонната чума.

128

Анонимен

преди 6 месеца

От Англия идват най-големит гадости. Там е гнездото на глобалистите.Тяхна е и лабораторията в Ухан.

127

СуперУчен

преди 6 месеца

Нема да са плашите ... идват СУПЕРваксини . Трепят вируси , премахват младежки пъпки, унищожават хлебаррки и стават за допълване нивото на антифриза в личния ви автомобил .. Универсални .

126

АзГ

преди 6 месеца

"Публикуван" естествено, извинявам се за правописната грешка, пиша от латинска клавиатура. Между другото, една от тренировките е била в Берлин, мисля през 2017 г.Предлагам на тези, които слагат минуси, да се запознаят първо с материала, изпратил съм линка по-долу. Ако не са съгласни, да кажат какви аргументи имат, а не само идеологични причини.

125

АзГ

преди 6 месеца

Ето ликна, за жалост филма е на немски език, продължителност 1 час, евентуално може да е преведен и на английски. Побилкуван на 24.12.2020 и вече видян от 1 мил. и 700 хил. Почива изцяло на факти, официално побликувани, няма никаква конспирация.Гледах с интерес от начало до край и съм убеден, че е истина, а не КТ.https://youtube/watch?v=SSnJhHOU_28Paul Schreyer: Pandemie-Planspiele Vorbereitung einer neuen Ära?

124

Анонимен

преди 6 месеца

"Учените" заплашват за пореден път.Хората започват да си внушават и се превръщат в хипохондрици.Целта е да се насажда страх и безпомощност, за да може да се преразпредели Света.

123

Ямболски цървул

преди 6 месеца

Уплаших сЪ! Утре слизам да живея в мазето,ще си сложа 10 маски!

122

маус

преди 6 месеца

До Марга Риткакво означава АРТЪК ?

121

панчо

преди 6 месеца

До Случаен минувачгоркия минувач май живееш в агонията на свят изпълнен със параноянаистина ли няма по смисленни неща в живота ти на които да вярваш?ако вземаш нещо специално моля те и аз искам от същото плащам двойно

120

Марга Рит

преди 6 месеца

Плашене му е майката. Да се ваксинира електоратът, че много артък ваксини, пък пари са се давали!

119

тиква

преди 6 месеца

До АзГкъде прочете за тези факти?моеш ли да публикуваш линк за да се офактим и ние?

118

бай ганю

преди 6 месеца

така ще бъде през следващите 10 год.най малкоако не ни погуби глобалното затопляне,война или ядрено оръжие то едно вирусче ще скапе икономики и психика на цяло поколение но и това ще мине а след това щедойде нещо по добро или по лошо каквотои да дойде да не седим и да се тюхкаме а просто да си караме направо а каквото стане

117

АзГ

преди 6 месеца

Факт е, че страните от Г20 са тренирали пандемия поне 3 пъти от 2013 г. досега, под ръководството на СЗО, РКИ, фондации Рокфелер и Гейтс. Сценариите на тренировките са били много близки до днешната реалност. Последната "генерална репетиция" е била през октомври 2019. Като че ли са знаели, че Короната идва, нали. Имате ли още въпроси ? Доказателствата са в нета.

116

Анонимен

преди 6 месеца

На кои преболедували? На всички ли? Аман от тенденциозни статии.

115

Картофчо

преди 6 месеца

После на ред чакат "Мегащамовете" и "Хиперщамовете" :))))))))))))))))))

114

Анонимен

преди 6 месеца

Как така обикновения грип не мутира толкова, а също е много разпространен?

113

Случаен минувач

преди 6 месеца

И най-простите хора проумяха - това си е биологично оръжие. Създадено е, за да трепе хора. Още преди 40 години пробваха със СПИН, не успяха кой знае колко. Резултатите бяха скромни. След 2000 г. опитите се засилиха. Първо - 2008 - луда крава, не се получи. През 2011 - свински грип, птичи грип, пак не стана. През 2014 - ЕБОЛА - не стана, разпространи се само в Африка, а и намериха лек за нея. И сега това го хвърлиха като супероръжие! Да им се върне стократно на създателите, това им пожелавам!

112

Анонимен

преди 6 месеца

Рентгенови снимки на здрави пациенти показват големи тъмни участъци, което означава, че те не са способни да вдишват нормално количество кислород. Важното е че са здрави, че болните и те не могат, да вдишват нормално количество кислород. Кой болен кой здрав все тая.

111

Анонимен

преди 6 месеца

Няма място вече за толерантност! Пожелавам на зомбитата да го прекарат!!! Но, после няма да им помагаме. Да.

110

Аха

преди 6 месеца

И те ли са се ''самовъзпроизвели'' ?