120

СуперУчен

преди 3 години

Нема да са плашите ... идват СУПЕРваксини . Трепят вируси , премахват младежки пъпки, унищожават хлебаррки и стават за допълване нивото на антифриза в личния ви автомобил .. Универсални .

119

АзГ

преди 3 години

"Публикуван" естествено, извинявам се за правописната грешка, пиша от латинска клавиатура. Между другото, една от тренировките е била в Берлин, мисля през 2017 г.Предлагам на тези, които слагат минуси, да се запознаят първо с материала, изпратил съм линка по-долу. Ако не са съгласни, да кажат какви аргументи имат, а не само идеологични причини.

118

АзГ

преди 3 години

Ето ликна, за жалост филма е на немски език, продължителност 1 час, евентуално може да е преведен и на английски. Побилкуван на 24.12.2020 и вече видян от 1 мил. и 700 хил. Почива изцяло на факти, официално побликувани, няма никаква конспирация.Гледах с интерес от начало до край и съм убеден, че е истина, а не КТ.https://youtube/watch?v=SSnJhHOU_28Paul Schreyer: Pandemie-Planspiele Vorbereitung einer neuen Ära?

117

Анонимен

преди 3 години

"Учените" заплашват за пореден път.Хората започват да си внушават и се превръщат в хипохондрици.Целта е да се насажда страх и безпомощност, за да може да се преразпредели Света.

116

Ямболски цървул

преди 3 години

Уплаших сЪ! Утре слизам да живея в мазето,ще си сложа 10 маски!

115

маус

преди 3 години

До Марга Риткакво означава АРТЪК ?

114

панчо

преди 3 години

До Случаен минувачгоркия минувач май живееш в агонията на свят изпълнен със параноянаистина ли няма по смисленни неща в живота ти на които да вярваш?ако вземаш нещо специално моля те и аз искам от същото плащам двойно

113

Марга Рит

преди 3 години

Плашене му е майката. Да се ваксинира електоратът, че много артък ваксини, пък пари са се давали!

112

тиква

преди 3 години

До АзГкъде прочете за тези факти?моеш ли да публикуваш линк за да се офактим и ние?

111

бай ганю

преди 3 години

така ще бъде през следващите 10 год.най малкоако не ни погуби глобалното затопляне,война или ядрено оръжие то едно вирусче ще скапе икономики и психика на цяло поколение но и това ще мине а след това щедойде нещо по добро или по лошо каквотои да дойде да не седим и да се тюхкаме а просто да си караме направо а каквото стане

110

АзГ

преди 3 години

Факт е, че страните от Г20 са тренирали пандемия поне 3 пъти от 2013 г. досега, под ръководството на СЗО, РКИ, фондации Рокфелер и Гейтс. Сценариите на тренировките са били много близки до днешната реалност. Последната "генерална репетиция" е била през октомври 2019. Като че ли са знаели, че Короната идва, нали. Имате ли още въпроси ? Доказателствата са в нета.

109

Анонимен

преди 3 години

На кои преболедували? На всички ли? Аман от тенденциозни статии.

108

Картофчо

преди 3 години

После на ред чакат "Мегащамовете" и "Хиперщамовете" :))))))))))))))))))

107

Анонимен

преди 3 години

Как така обикновения грип не мутира толкова, а също е много разпространен?

106

Случаен минувач

преди 3 години

И най-простите хора проумяха - това си е биологично оръжие. Създадено е, за да трепе хора. Още преди 40 години пробваха със СПИН, не успяха кой знае колко. Резултатите бяха скромни. След 2000 г. опитите се засилиха. Първо - 2008 - луда крава, не се получи. През 2011 - свински грип, птичи грип, пак не стана. През 2014 - ЕБОЛА - не стана, разпространи се само в Африка, а и намериха лек за нея. И сега това го хвърлиха като супероръжие! Да им се върне стократно на създателите, това им пожелавам!

105

Анонимен

преди 3 години

Рентгенови снимки на здрави пациенти показват големи тъмни участъци, което означава, че те не са способни да вдишват нормално количество кислород. Важното е че са здрави, че болните и те не могат, да вдишват нормално количество кислород. Кой болен кой здрав все тая.

104

Анонимен

преди 3 години

Няма място вече за толерантност! Пожелавам на зомбитата да го прекарат!!! Но, после няма да им помагаме. Да.

103

Аха

преди 3 години

И те ли са се ''самовъзпроизвели'' ?

102

Анонимен

преди 3 години

Чух, че в редки случаи короната можела да се разпространи по някакъв нерв от носа до мозъка и да причини там поражения. А проблема бил, че заразените клетки не успяват да се възстановят и загиват. Това било причина за загуба на обоняние, вкус и пр., а в редки случаи и до удар.

101

Анонимен

преди 3 години

Амда и аз четох, че нормалната еволюция на вирусите била към по -заразни и по-малко смъртоносни - така имали най-голям шанс за оцеляване. Най-глупавите, т.е. най -смъртоносните, напр. ебола, пък убиват например едно цяло село, но докато се разпространят заразените умират и не могат да предадат на други заразата, и край.