149

Анонимен

преди 6 месеца

Мдаа свръхцивилизоването и глобанизирането си каза думата. Стерилни, чисти и болнави, затова фрадските бройлери загиват, отрицарателен прираст. За аборигените все е тая да ли са рухнали борсите или е колонизиран Марс. След поредният крах на великата цивилизацийка аборигените ще си го преместят от едини *** в другия и щев си спретнат поредното рагу. Да му муслят градските болнави бройлерои на ГМО хранилка.

148

Анонимен

преди 6 месеца

Човешкото здраве - физическо и духовно зависи, от начина на живот, хранене , дишане и пиене на вода , от мислите, eмоциите и действията на човека!

147

да,да ама не

преди 6 месеца

До да,да ама нео големите ги е страх от война! Преките и непреките поразии ще са такива, че в следващата война, ако изобщо има такава и е между човеци - оръжията ще са камъни и тояги! Моите скромни знания ми казват, че кризата с пукането на балона трябваше да е по-късно към 2024-5 година, а коронавируса е изненада! Ще видим! Следва продължение! Каквото и да говорят - става дума за пари, печалби, власт, влияние, пазари...!

146

да,да ама не

преди 6 месеца

Фaкт e, чe ce cпрeтнa хубaвa cвeтoвнa кризa! Щe рaзбeрeм пo нaтaтък мoжe би зaщo!?Тoвa, чe вируca прecкoчил нa хoрaтa oт прилeп, пaнгoлин, змия... дeтo китaйцитe cи ги ядaт oт 1000 гoдини и нe e прecкoчил, тa чaк в днeшнo врeмe e зa тия дeтo кoнcумирaт дoмaтитe c кoлчeтaтa!Нa вceки 10-15 гoдини ce прaвят/oргaнизирaт cвeтoвни кризи c кaкъвтo и дa e пoвoд! Ceгa e кoрoнaвируc! По време на криза големи маси от хора в глобалния свят стават излишни. В период на тежка икономическа криза масите трябва да се контролират. 2008-9 година пак имаше кризa! Ако не се правят кризи ще има световна война, н

145

преди 6 месеца

А вие защо цитирате жълтия вестник "Дейли Мейл" по научни въпроси?Що не "Блиц"?

144

Анонимен

преди 6 месеца

Aко режисьорите се провалят с всяването на страх, циркът ще бъде закрит от участниците за нула време.

143

Анонимен

преди 6 месеца

СЕГА ЕДНА ВАКСИНА ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ НЕ РАБОТИ ЩЕ ТРЯБВА ДРУГА И ПОСЛЕ ДРУГА ЩЕ СТАНЕ ТАКА ЧЕ ОРГАНИЗМА ЩЕ ПРИВИКНЕ И САМ НЯМА ДА СЕ СПРАВЯ ,АЗ ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАМ САМО АКО СТАНЕ ТУРСКО ТОЕСТ НИКОГА

142

Колев

преди 6 месеца

Деним 1, Деним 2 ...

141

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен Сега суперщамове ,после хипер щамове ,по после хипер на хипера на хипер щам ,после ще дойде Мъглявината Андромеда ,после Черна дупка ...Въобще щамове до ...дето вече е писано ....ПАРИ СА ДАВАЛИ ,ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИЯТ ОТ НАКЪДЕ .

140

Край

преди 6 месеца

От учен по просто нещо нема.Не идват супер щамове. Идат мега гига ултра щамове от които всеки човек ще мре не по веднъж ми по пет пъти. За радост на Ани Салич и Николай Дойнов.

139

Коментари Коментаров

преди 6 месеца

Добре, а ние какво да правим? Друго-за всяка болка има билка. Като толкова знаете, кажете вирусът естествен ли е или не? Да хванат прилепи и да ги изследват.

138

Левски

преди 6 месеца

Чакаме ковид 21 втората вълна...

137

Анонимен

преди 6 месеца

Твърде много милиарди долари и евро се "превъртяха" в нечии джобове.Най-добрата защита е нападението.Какво по удобно от заплахи за здравето на хората.Света е станал джунгла за пари, пари и пак пари.Заплахата за живота на хората е начин за печелене на пари.Защо не е елиминирана "Уханската Чума"?Кои са виновни?

136

Анонимен

преди 6 месеца

Мамата сийбало... Само се надявам, че три порции сьомгова пъстърва, запечена с пресни картофки и три пръчки пресен чесън, ще ме спасят от това страшилище!

135

Анонимен

преди 6 месеца

Няма страшно, ваксината нали пази от сички щамове.

134

дедо от село

преди 6 месеца

Ей, тея са не спряха да лъжат! Грипа идел ,ша дойде страшен грип,по-страшен е тоя дето ще дойде и хайде заривайте главите и млъквайте! Ай, гиди ,гиди да вземе човек една некастрена гьостерица ,че да я усуква по дебелите им кълки да знаят кога са лъгали цял народ ,ама минаха ми годините иначее.....

133

Анонимен

преди 6 месеца

Нещо за грипа, лека му пръст?

132

Анонимен

преди 6 месеца

Предлагам първо да изолират оригиналния "вирус".Иначе само се развеселяваме с новини за" нови щамове"

131

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименYes бряяяя!

130

Анонимен

преди 6 месеца

Тези "мутации" явно се отглеждат специално в някакви лаборатории и се разпръскват по света по специално разработена технологична схема,което означава,че начинът по който се действа срещу вируса (чреа ваксинации) е не само неефективен,но и вреден!!!Реалността показва,че има само два начина за противодействие - 1) е да се открият и лквидират лабораториите и лицата,които стоят зад тях и 2)да се върви към създаване на средства за повишаване на естествения имунитет на хората!!!Това Е!