43

Дарвинка

преди 3 години

Ехх, явно не е дадено на всеки индивид да достигне ниво на развитие, което да го направи адекватен член на организирано, структурирано общество. ***, които мислят само с gazъ си, в 21 век! Еволюция!

42

Хаха

преди 3 години

*** се събрали да друсат маанета - трагедия :)

41

pipo

преди 3 години

Управляващите, хапват, пият и се веселят на воля в заключени заведения, скрити от хорските очи. На нас ни налагат глоби ако го правим и на това му викат демокрация. АЙ, СИКТИР НА БЕ...

40

Хора...

преди 3 години

Те просто спазват традициите ! Да се маа гюбек и да се яде мръвка ! Те това са ни традициите

39

Unknown

преди 3 години

И мисля че глобата е твърде малка ...

38

асо

преди 3 години

Ще се закючим за 5 години като кучета и ще мрем като затворници! Абе, побъркахте хората бе, ненормалници...НА НАРОДА МУ СЕ ЖИВЕЕ. ИСКА СОЦИАЛЕН ЖИВОТ, ИНАЧЕ ЩЕ ПОЛУДЕЕ ТОТАЛНО!!!

37

АнонимеН

преди 3 години

МНОГО ПО-ДОБРЕ Е НАСЕЛЕНИЕТО ДА ГО ПРЕКАРА ЦЯЛОТО И АКО ЩЕ ДА ПУКНАТ 5% ОТ НЕГО ТА ЧУДО ГОЛЯМО!!!!!!-------------------ЗАРАДИ ТИЯ 5% ДА НЕ ПУКНАТ ЩЕ СИ ИГРАЕМ НА ОГРАНИЧЕНИЯ 2030-ТА И ОТВЪД

36

Факт

преди 3 години

Същите " герои" като тия дето влезнаха у ладките води на канал Тунджа , нема разлика, тия са на закрито просто

35

мазен зализан вирус

преди 3 години

пей сега, м.. ти..

34

Анонимен

преди 3 години

Явно, някои заведения близки до герб си позволяват да работят,виждаме че много нарушения по всички градове се техни хора ,не разбрах ме къде е кмета на Пловдив )но и в София е същата работа ,заведенията на едно футболно босче работят ,понеже е тарикат )а институциите затварят очи ,до като не се покажат по тв

33

АнонимеН

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ НЕ Е ОСТРОВ, ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТО ,ТА НОМЕРА СЪС АКО ЩЕ И 1 МЕСЕЦ ЗАТВАРЯНЕ ДА МИНЕ!!!ТУК ВИНАГИ ЩЕ ИМА ВИРУСА , ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ Е ТРАНЗИТНА ЗОНА!-----------------------------------ВСИЧКИ ОГРАНИЧИТЕЛНИ МЕРКИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ НЕЗАБАВНО ПРЕУСТАНОВЕНИ!!!!

32

Unknown

преди 3 години

До Bulgarian:D да същия грозник :D

31

Unknown

преди 3 години

*** и глупавото племе сме ...

30

Bulgarian

преди 3 години

Nikola Tesla. Xaxaxaxa

29

Do 34

преди 3 години

Лошото е, че селтакс си ти ! Казаха ви стойте си на дупетата 2 седмици и всичко ще е ок, да ама тоз балкански манталитет дето го имате и разбирате от политика, футбол, болести, световни конспирации и т.н. докарахте 2 месеца вече ! Лошото е, че не измряхте и ще продължите да ни пречите на нормалните хора !

28

АнонимеН

преди 3 години

УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИМАТ КАПАЦИТЕТ ОТ ПО 50 ХИЛЯДИ ДУШИ ВАКСИНИРАНИ НА МЕСЕЦ!! И ЗА 3 ГОДИНИ ЩЯЛИ ДА СЕ СПРАВЯТ МОЖЕ БИ!!!--------------------И ТОВА Е АКО ИЗОБЩО ИМА И 30% ЕФЕКТИВНОСТ ВАКСИНАТА И ТО ПОНЕ ДА РАБОТИ ЗА 1 ГОДИНА!!!----------------------КОЙТО ИСКА ДА СИ СЕ ПАЗИ !!!!!!!!!!! АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО Е ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ ДА СТРАДА И ДА БЪДЕ ОГРАНИЧАВАНО!!!!

27

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 31ДА ТОЧНО С ТАКИВА *** КАТО ТЕБЕ КОИТО ПОДКРЕПЯТ ОГРАНИЧИТЕЛНИТЕ МЕРКИ ВСЯКАКВИ ЩЕ СТОИМ ОЩЕ МНОГО ВРЕМЕ ЗАТВОРЕНИ!!

26

Анонимен

преди 3 години

Сега някоя кифличка ще рони в мрежата крокодилски сълзи за ,,болния си дядо,,,който влязъл в болница, пък починал. Защо ли така, като нЬяма вирОз.

25

Анонимен

преди 3 години

хората си правят кефа а вие какво правите драскате коментари,хахахахаявно някоии немогат без да нодраскот накоя простотия по форумите

24

Анонимен

преди 3 години

Срамота. С такива *** ще стоим затворени с години.