17

Анонимен

преди 3 години

Всеки *** , току що станал на 18 реве на баща си за кола.Че и да не е каква да е.Претенции.Фасони.Два лева не изкарал още,ама иска да тежкарее.И като седне се мисли за Ники Лауда.

16

Анонимен

преди 3 години

Е, направи буферни паркинги на станциите на метрото, на някои.

15

Анонимен

преди 3 години

Столична община едно паркомясто не е открила. Само се разширяват зоните и се прибират парите, а ние да се спасяваме както можем.

14

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

нашите АУДИТА са пред блока

13

Анонимен

преди 3 години

Хаха, ликвидна покупка. Ще видим колко е ликвидна, като му дойде времето. Много скоро Столицата ще е гето, в центъра на което ще живеят най-бедните и изпаднали прослойки на чудесното ни общество. По-видните и заможни членове на същото това общество ще разтягат кълки по верандите на вилите по малките села и паланки връз дедовите ниви на голтаците от Софето.

12

Анонимен

преди 3 години

Твърде много автомобили има в София.Повечето от съседите ми имат по 2-3 автомобила ако не и повече.Ето ви истински пример съседът ми "Пенчо" не се казва пенчо но е реален човек.Има си автомобил хубаво дълго комби.Жена му също си има автомобил.Наскоро си купиха и джип.Родителите му също имат два автомобила по един съответно на всеки един от тях.5 големи автомобила за 4 човека двама от които пенсионери.Ако се позамогне ще си купи още един джип а на жена си кабрио Що не?Двама човека и паркинг коли.

11

Истукан

преди 3 години

Затова не купувам гаражи, нито апартаментни, а обработваема земя, която давам под наем. Няма данъци за земята, само получаваш рента и не се декларира доход от рента. Като съберете пари, купувайте ниви, не си давайте парите в банки. От нивата ще получите от 3 до 6% всяка година от вложените пари, а в банката вече лихвата е кръгла нула.

10

Любо питен

преди 3 години

А по селата и малките градове как е?

9

Киро Рамбото

преди 3 години

А тия гаражни клетки не са ли леко незаконни?

8

Анонимен

преди 3 години

Ами ако човек надвил си на масрафа си е купил нова кола за 100-150 хил. евро, защо да не да де 20 000 за ликвидна покупка за да я защити по-добре(включително от метео условията).Градушката от 2014 помните ли я?

7

56544

преди 3 години

Ако се върнем назад в годините, ще установим, че Фандъкова постонно обещава да се строят паркинги - подземни, надземни, многоетажни - разнооразието в боещанията едоста голмо. Достатъчно е дасе покрияят вонящите "реки", за да се получат хиляди паркоместа. За ефекта върху въздуха,който дишат живеещите близо до "реките", ще споделят те самите. Да, ама ще тява да се вложат качествени материали и да строи стаабилно, а не на уж. Ако пропадне на втория месец, ще се плащат големи обезщетения.

6

от Плевен

преди 3 години

Преди 12 година една плевенска адвокатка продаде апартамент (128 м2) и гараж (18.5 м2), като цената на гаража беше колкото 1/2 от апартамента.Жилища бол, но гаражи няма, та даже и в провинцията.Тази тенденцията още повече ще се засилва, защото в едно семейство вече има по 2-3 коли, но ... гаражи няма.Лично аз имам 2 гаража; не ги продавам. През зимата температурата в тях е + 4oC.

5

Васко

преди 3 години

Я па съм от село и гараж ми не требва. Имам си 2 декара двор.

4

Анонимен

преди 3 години

Цената на кв. м на гараж от години е по-висока от тази на апартамент и без зелените зони. Сега просто ще стане няколко по-висока, а не само с 10-20 процента

3

Някой си

преди 3 години

Значи ако аз се падна да наддавам за парко място с някой баровец ще вземете по високата цена..... Ами то тогава как ще им дойде на акъла в която и да е община да се замислят поне да решат проблема с паркирането. Това си става една дойна крава за сметка на хората. И проблема от общински птива пак при живущите. Места няма, ама са скъпи....

2

Анонимен

преди 3 години

Шматки

1

Gost

преди 3 години

Общинарите са престъпници!