97

ПорЦелан

преди 3 години

До хахах.Твоя гараж не струва и половината цена на материалите които си вложил в него. Нито може да продадеш нито да го дадеш под наем. Трябвало е да си купиш пластмасова мрежа за да пазиш да не кацат кокошките по колите и свинята да не откърти бронята.

96

от Варна

преди 3 години

При гаражите важи основното правило(както в търговията)-местоположение, местоположение и местоположение! Затова някои се чудят, че им предлагат повечко пари- явно са на атрактивни места. Ние имаме в един двор в квартала, но не е удобно да държиш кола. Ползваме го като склад, даже и съседните са така. Общината не се интересува дали го ползваш, а дали си плащаш данъка. Бяхме го давали под наем, но навъртяха много ток, даже подал ток на съседни гаражи. Къртих мазилки и рязах кабели после-ядове само

95

Златни са

преди 3 години

При толкова корумпирани глаДни архитекти и безмозъчни общинари, това си е бизнес за милиони. Някой ваш избранник някога да се е заинтересувал от потребностите на избирателите си или пък някога да се е отчел пред тях? Затова се натискат толкова да са във властта - заради келепира от стригането на овцете.

94

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

До House M.D.На Сл.бряг се продават, на добри места са.

93

House M.D.

преди 3 години

Къде се продават апартаменти за 12-20 000 ??

92

еххх

преди 3 години

Колко куха лейка трябва да си за да дадеш такива пари за гараж ? Зони ,и то действащи и в събота и неделя е решението на въпроса ! Тези ,дето продават гаражи ,ще лапат патката !

91

Анонимен

преди 3 години

И аз по същата причина се махнах от Варна , къщата ми е на 12 км от центъра на града , но парцела ми струваше колкото два гаража. Сега на този парцел имам къща с гараж за две коли и има място за още 10 да паркират. И детето има къде да играе , и от вкъщи не излизам директно на улицата , да не говорим че автомобилите минавайки не ми пръскат стените на къщата , както ставаше с блока фъф Варна.

90

Знаете поговорката

преди 3 години

Не е луд, който яде зелника, а който му го дава !

89

бай Пешо

преди 3 години

Пазарна икономика се нарича - въпрос на търсене и предлагане!

88

Пасков

преди 3 години

Който има кола за над 100к.,ще намери и гараж.Вервайте ми.

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95Изобощо не се *** и напълно ти вярвам. И мен ме преследват всеки ден някой нещо ме гони да ми плаща наем, вече трудно ги помня, направил съм си една пивотка в ексел даже. Лудница. Искат да ми предплащат за 4-5 години, молят ме да им видгна наема с 10%, защото знаят, че след 3-4 години ще се са 40% нагоре.

86

хахах.

преди 3 години

Тез софианци много прости бе.Нашия гараж го построихме за 2500 лева. Бетонна плоча, метална конструкция и ламарина. 4 врати отпред и 2 отзад. Повечето материали ги купихме от вторични суровини.Излизат в пъти по евтино от новите а вършат същата работа.Гаража стана идеално и събира 2 коли + зимните им гуми и консумативи и остава малко място за инструменти и разни други работи.

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен93Абе ти се *** но не съм вярвал че ще ме гонят наемателите да подписваме дългосрочни договори и да ми предплащат за 3 год напред. Естествено отказвам щото преди 3 год ги пусках под наем за 70 кинта а сега от септември всички са на 220 и никой не напусна като вдигнах наема, напротив гонят ме да предплащат за години напред.

84

Като не се продават

преди 3 години

Като не се продават апартаментите ще продават гаражи !!!

83

Анонимен

преди 3 години

А аз пък преди 30 г. купих 12 гаража за по 2000 марки парчето. Сега ги давам под наем за 350 лв и хората ме молят да ми ги купят за по 40-50 хил. евро

82

Анонимен

преди 3 години

Леле някаква интуиция имах и взех преди 15 год 8 гаража за по 5000 евро. Всички са надземни с ток, вода и канал и са с наематели за по 220 лв. Преди няколко дни един от наемателите ми предложи 32000 евро да купи гаража който ползва.

81

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

Точно за това избягах от София !Сега съм на 20-км. от центъра , но с двор 1-дка. и 2-гаража с навес за горива , инструменти и стр.материали!КАЗАХ - ЧАО .. на "СОЦ-панелната радост" и "Топлофикация"...с най-више удоволствие!/..със 600-700лв. си решавам отоплението за цялата година...а с няколко соларни панела на покрива , ще редуцирам и потреблението на ток/"СВОБОДАТА САНЧО , СЕ НАМИРА НА ВЪРХА НА КОПИЕТО МИ!"--/Сервантес/

80

Киро Рамбото

преди 3 години

Живея в една панелка точно в Стрелбище. Тук има разни простаци с по два барутника, единия не го карат, но го държат - за какво не става ясно. А съм забелязвал и един уникат, който има гаражна клетка, но паркира на улицата. Що да се зори човека да отваря вратата, нищо, че заема място на улицата.

79

Данчо

преди 3 години

Тази снимка да не е от В. Търново.Точно като средния има много и никога не се ремонтира вратата.Като ходите в В. Търново от поражната слизате надолу преди гимнизичта има кръстовище завивате наляво и ще видите след 20 м. няколко гаража.Вратите им са почти вечни..

78

123

преди 3 години

Безумието в тази к.о.чина, пардон град продължава.Който му се ще да се прави на гражданин - да си плаща.