8

Анонимен

преди 3 години

Демагозите от т. нар. ОП,трябва да са АУТ не от следващото НС,а от политическия живот на държавата.Долни лъжци,които преметнаха простите хорица за 300 лв. минимална пенсия и полицай във всяко село да гарантира спокойствието и здравето на възрастните хора.Борисов,не го е еня как живее бай Марин от Н-ско село.Тези инвалидни колички,го возиха четири години.Пасмина нямаща равна на себе си.

7

Хахаха

преди 3 години

Не ги е взимал бойко а те си влязоха в парламента с 8 % или близо 100 000 избиратели от същия този народ дето си надраска Този път с абсолютна сигурност ще са повече .

6

Анонимен

преди 3 години

Услуга ви направи Боко,като ви взе под крилото си.Не чакайте същата услуга от народа на изборите.

5

Радо

преди 3 години

Патриотите да внимават Пишман агенции без никаква причина им свалиха иначе от години стабилните 8/9%на ...3%???? Целта е ясна и прозрачна.Щом не може да се свали герб от улицата или на избори .Няма да може да направи правителство защото партньорите им не влизат в парламента.И хоп пак бсп/дпс. Даже уж" герберския" сайт ПИК вече 2 дни показва с радост подобно изследване Явно и недялко се продаде за мангизи от дубай.

4

Анонимен

преди 3 години

Тия баш патриоти ...които ковяха закончета заедно с герба ,няма да минат 4 ,% )а да не говорим за другите нови партийки ) които ходят по телевизиите

3

ABV

преди 3 години

Слави ще се прегърне с бати си Бойко ! Мутра до мутра , хлапетиите от концертите на Слави са основните му избиратели .Избирателите му ще разберат ,че са излъгани жестоко веднага след изборите , когато Слави застане в коалиция с Борисов.На Слави му е нужно да участва във власта , има 2 опции.Едната е с ГЕРБ и другия вариант е БСП, той ще избере ГЕРБ ,защото там ще се чувства по комфортно между свои ! Ще бъде интересно , чака ни голям сеир !Борисов пак ще е на власт, ГЕРБ е добре смазана машина .

2

Анонимен

преди 3 години

Когато управляващите ти казват нещо - ти разбирай да вярваш в точно обратното.

1

Истукан

преди 3 години

НСФБ, Слави и компания са патериците на БСП и ГЕРБ. Не се лъжете.