7

Всъщност

преди 3 години

Без полезното първеню в президентството , не направи абсолютно нищо. Опитвайки се да се измъкне от клоаката, която сам сътвори , стана тотално и публично за резил .

6

ПРОДАЖНА ДУША

преди 3 години

си ти ХРИСТОВА. Не заслужаваш тази титла. Петниш честните български професори

5

nekoj

преди 3 години

Абе защо има видео наблюдение като си закара човек таралясника на технически преглед - а за изборите не можело??? "Несъстоятелно" било?

4

600 000 МЪРТВИ ДУШИ

преди 3 години

+ фалшиви програми за надписване на ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ и О ЧУДО - ГЕРБ печели с 99.9% гласували за него. От срама ще пишат колкото сънува ТИКВАТА или колкото е предсказала агенцията на РАДЕВА на издръжка на БАНДАТА СИК-ГЕРБ

3

Диана

преди 3 години

БСП не може да измисли нещо ново - те знаят само да копират, а като няма от къде да копират, обръщат се към "това си баба знае, това си прави"...Ето защо съм сигурна, че ако, недай си боже, БСП спечели изборите не само няма да вървим напред, а с устрем ще се връщаме по различни пътища в миналото...Това не трябва да се допусне! Днес в парламентарен контрол БСП иска отговор от правителството за дела на местната администрация - дори не знаят къде да търсят отговори, а камо ли да намират решения!...

2

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си изключително т.п да опеделиш датата да е точно на голям християнски празни.В България има и много католици, тогава е и еврейската Пасха.Всичките тия хора трябва да си зарежат празника и да отидат да гласуват.Освен да го е направил нарочно, защото се презполага, че като са католици са русофоби.С други думи пак даде едно рамо на русофилските партии.

1

Анонимен

преди 3 години

Бла бла фигуранта е пътник