27

Бай Курти

преди 3 години

Кога ще са изборите е без значение.Важното е да не допускаме провалени политици ,които са участвали във властта да спечелят.А именно такива ,като Нинова ,Манолова ,Иванов и сие.

26

никарагуа

преди 3 години

антоанета христова па се опита да подкрепи герб. икономиста е прав, че май никой не разбра накрая за какво бяха тия консултации. кво ми кани маяма 3 дни подред с нейните формации.

25

Време за промяна

преди 3 години

Която и дата да беше избрал президентът пак същото щяха да приказват. Няма дата за избори, която да е еднакво удобна за всички. А посланията на президента Радев бяха ясни: честни избори и възможност всички да гласуват. Това, по някаква причина е убягнало и на двамата: и на политологът и на икономистът.

24

бре тоя икономист

преди 3 години

времето през април щяло да е лошо...ами то НАСА не могат да предвидят времето за 3 месеца напред но тоя ги разби ...нещо врачка го раздва. а пишман професора не я разбрах как след изборите ОТНОВО ще градим държавата ?? сега НЯМАМЕ ДЪРЖАВА а територия която обслужва интересите на върхушката ограбваща народ и държава ! та няма ОТНОВО да градим а дано да започнем да я създаваме и да си върнем държавата

23

Ванката

преди 3 години

По конституция сме светска държава с основно източноправославно вероизповедание. 4-ти април не е нашия Великден, а 30-ти април. Иначе, ако трябва с всички религии да се съобразяваме, то през април е и еврейската Пасха, и мюсюлманския Рамазан... И реално няма неделя без религиозно честване. На 4-ти католиците просто няма да се включат в изборните комисии, като не им се работи. Но никой не е забранил да гласуват.

22

ами шумкарите?

преди 3 години

До Активист на БСПТе измряха за нов 9-ти. Нама СССР-Червената армия

21

С хуй да ги ринеш

преди 3 години

Професори и генерали в мирно време!

20

Анонимен

преди 3 години

Радев показа политическо безсилие. Повтори опорките на "Да, България" за изборите. А партийката на Христо Иванов няма достатъчно подкрепа, за да ги въведе. Като всяка друга партия, да си спечелят доверието на народа и тогава да управляват. А не да изискват промени без да са фактор.

19

Отечествен Фронт

преди 3 години

Абе тази измислена телевизия гледа ли я някой ? Явно след изборите медийното пространство ще трябва да бъде прочистено от либерални и глобалистически медии които са на хранилката на Сорос .А ние ги знаем по списък кои са те . И няма да има отърване за тях .

18

Грешка

преди 3 години

Радеф е турнат да си прибира паричките и да си изпълни поръчките, докато вий се напъвате да пишете коментари. Той ще създаде новата партия БФ/боли ме ф.ра/.

17

Време е...

преди 3 години

Време е за яйца и домати срещу президенството, зеленият чорап Радеф орезили България.

16

Анонимен

преди 3 години

А можеше да направи държавен преврат и да станем президентска диктатура!

15

Българин в БГ

преди 3 години

Аз само да попитам:как гласуват гражданите на държава от ЕС, която няма двойно гражданство? Т.е. ако някой вече е немски гражданин , има ли право да гласува на изборите в Испания? Т.е. да ходят в Консулството и не ми дреме за Христо и за Дсбеето...

14

До 15

преди 3 години

Аха, но това си е само твое мнение което не е меродавно за милиони българи.

13

До 16

преди 3 години

Факт, от тези 2 милиона и половина ,всъщност гласуват само 1% , а останалите нито се интересуват локви се случва в България, нито гласуват.

12

До Диана

преди 3 години

Бабо, защо не си гледаш плетките?За умна ли се мислиш?

11

Активист на БСП

преди 3 години

Четвърти април ще бъде новият Девети септември ! Хунтатата ГЕРБ-Суджук в затвора!

10

Диана

преди 3 години

Радев отново доказа некомпетентността си, не давайки никаква обосновка на решението си - особено след като ангажира толкова дълго време общественото внимание с този въпрос! Мъти го, мъти го този отговор и накрая го измъти баш за Великден! Немам думи!...Според мен, ще бъде истински интересно ако царя се включи в надпреварата! Това наистина ще предположи известно напрежение, особено ако царя се обедини с ББ и още доста други партии срещу БСП...Е...тогава ще бъдат истински избори, ми се струва...

9

Диана

преди 3 години

До 600 000 МЪРТВИ ДУШИТиква, миква, трябва да избираме от това, което имаме най-доброто, а единствения, който се е доказал, че може да решава проблеми /от участниците в изборите!/ е ББ. Другите са или чираци в политиката /без ясна визия дори!/или доказали се негодници, лицемери и некадърници в политиката /като БСП!/...Каквото и да е, изборът ни трябва да е анти БСП! - защото те са голямото зло, предатели, гонители на българите, лицемери и вс. останало лошо....

8

Анонимен

преди 3 години

Днес разбрахме, че герберите са станали по-католици от папата. Щяло да има избори на папищашкия Великден и се нададе вой до небесата. Да не би Бацо да ходи в Рим да го галят пак по главата?