61

Анонимен

преди 3 години

Споменал не споменл изметени сте др. Каралкачанов.

60

армееца

преди 3 години

на теб пък за кво са ти избори ти по-вече няма да влезеш в парламента пък и не усля да дочакаш безпосполезните тенекиите от америка които ще дойдат след 4 години

59

серена

преди 3 години

Виждате колко е просто, ясно когато Ви управляват крадци и мошеници.

58

Гошо

преди 3 години

Шопаров специалист по всичко,защото отдавна е в този народен цирк и всичко вече му е от ясно по ясно!Само се чудя,къде ще гласуват хората с продадените български паспорти?

57

ФАКТ

преди 3 години

Тия заприличаха на виц - за арменския поп и папата заговориха :D :D :D Вече сте гнусни с глупостите си и е жалко да мислите хората за чак толкова ***, че да ви се вържат на тъпотиите.Президентът е прав за почти всичко, дето каза. Не съм съгласен с избори по пощата (както по интернет)-вместо хватки и разходи, просто определени хора ще гласуват от името на други. Според мен не е редно постоянно живеещите в чужбина да гласуват и определят как да живеем ние тук.

56

ББ

преди 3 години

Костов и компания извършиха грях срещу Народа ни...лустрацията бе решение...ама те половината ДС ченгета..та датата не е проблем,ако на гроб-патриотите не им се стоеше във властта винаги могат да си подадат оставката,да ама не,ама виж датата била нещо...атака срещу Президента е...насърчават разделението между хората...отнемат животите на децата ни...оставят децата ни без Дом...Дома на децата ни е България...богати бедни...се връщат у дома..

55

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се земе под внимание, че пандемията ни беше блокирала за дълъг период и ГЕРБ не можа да се разгърне напълно. Дайте им малко добавено време в края на мача, много прекъсвания имаше!

54

Сата НАТО

преди 3 години

На 9 май ще са ваксинирани още повече хора. И на тези, дето са ваксинирани в края на април, ще им е подействала ваксината. И католиците и арменците ще са таман. Айде г-н Радев, проявете малко чувство за хумор - нека е 9-ти май! :))

53

Анонимен

преди 3 години

В края на април е по добре естествено,повече хора ще са ваксинирани!А българите в чужбина да се ваксинират и да ходят в секциите който желае!

52

Анонимен

преди 3 години

Ако може ,изборите трябва да се анулират!Пандемията е повод за това,икономиката работи все едно е военно време.Парите отиват за заплати на мед.персонал и обезщетения на бизнеси.По време на ВСВ в САЩ анулират изборите ,като Рузвелт печели служебно още 4год. ,въпреки ,че управлявал вече 2мандата. Ясно е ,ГЕРБ пак ще спечелят(Боковизма има дълбоки корен )с ,,Патриот" ще съставят кабинет.А,може и с новата "политическа звезда" Слави Дългоча или с някой десни-бесни които успеят да влязат в Парлам

51

Сата НАТО

преди 3 години

Защото друго нещо чух по телевизията, но нека и така да е - щом е такъв важен празник, гласуването за тях да бъде на следващата седмица. Просто крайното преброяване ще се забави малко. А може и чак на 9 май, ще е символично.9 май е денят на Европа.

50

До 57

преди 3 години

Едва ли точно в тази пандемия Ердоган ще организира автобуси до БГ,абсурд!На място който е здрав,въпреки,че там обикновено събота и неделя е локдаун,само,че за българските турци ще направи изключение,няма как!.Добре е да има наблюдатели от БГ,за да няма смущения !

49

Ди сата нато

преди 3 години

И защо лъжеш?Великден е празник за арменци и католици на тази дата!Те празнуват тогава ,ходят на църква,общуват.Най светлия християнски празник!Дали се събират покрай ковид е друг еъпрос,но семейно всички Като не познаваш арменци ,или естествено тролиш,пишеш глупости за да е наобратно!Няма значение ,датата е голяма глупост,както цялата му работа на шушлека!

48

Сат Н

преди 3 години

Аз по принцип съм за по-късна дата.Нека Президентът уважи католиците и да насрочи изборите за края на май. Аз на негово место щех да местя датата поне три пъти. Има толкова деноминации, се некой нема да е доволен. Принципно колкото по-късно, толкова по-зле за Тиквата - секи ден забавяне за него е допълнително изваждане от чекмеджетата.

47

Сата НАТО

преди 3 години

За арменците не е Великден. Те въобще са непричом, но кретена от Банки и там е метнал неколко пачки.

46

ББ

преди 3 години

До Анонимени откъде на къде датата е някакъв фактор в изборите...лъжете хората,че турците ще гласуват по пощите...да ама не...те имат организиран транспорт с ваша помош,едно сте,страх ви е от свободомислещите живеещи в демократични държави наши братя...скъпо им е да летят до България и го знаете...лъжете хората...Фашизъм в 21 век в България членка на ЕСССР,отнемат правото на глас на Свободни Човешки Същества...какво престъпление

45

Анонимен

преди 3 години

И откъде се пръкна тази нагласена дата ,точно на църковен празник Великден за католици и арменци български граждани!Фигуранта демонстрсативно ги игнорира,като същевременно пуска безмислицата за гласуване по пощата,и то когато зад Океана се видя тотална бъркотия гласуване по пощата,като че ли нищо не се случило.Когато на Запад празнуват Великден,пощите не работят ,нито би могло да се организира се тръби от тези които " реват" за честни избори,а предлагат нечестни!

44

Сата НАТО

преди 3 години

Когато е празник няма лесно да се намерят застъпници от католическите и арменските общности.------Какви арменски общности?Арменците не живеят в компактни общности.При тях проблемът е нулев.Всички тези демарши са от една група платени от банкянския *** ***. Те даже не са се допитвали до общностите си, вчера се обяви дата и днеска вече имат становище Комедианти.

43

Анонимен

преди 3 години

я, това прасе още ли ще се мотае из българската политическа ***?

42

Анонимен

преди 3 години

Датат е важна. Когато е празник няма лесно да се намерят застъпници от католическите и арменските общности. --------Това си е техен проблем.Като не искат, ще се командироват застъпници от друго място.