25

Анонимен

преди 3 години

До Ха-ха 20ТИ ПЪК.......ТЕ В РУСИЯ ВЕЧЕ ЗАБРАВИХА ЗА НЕГО, та затова явно са решили да им го натресат пак на руснаците! Странно, немците уж щяха да го пазят, сега пък го пускат пак в тази "авторитарна" държава! Значи, на меркел СА И ПО-МИЛИ МИЛИОНИТЕ БЕЖАНЦИ, а това същество.........кучета го яли, да сече дърва в Сибир!

24

Анонимен

преди 3 години

Престъпление и наказание. Само трудов лагер в Сибир ще успокои съвестта на предателя на родината.

23

Анонимен

преди 3 години

Навальни е заплаха за чудовището Путин

22

Анонимен

преди 3 години

Това ле-к-е трябваше ОТДАВНА да реже дърва в Сибир! Такова противно същество в историята на Русия едва ли е имало! Злобен предател!!! Защо не го оставиха в Германия? Нали уж е много опасно за него в Русия, нали уж са се опитали да го тровят!!!! Тая меркелица даже билет на милиони бежанци, а на това ле-ке не ще да му даже някаква квартирка на бежанец!!!! ЗАЩО ЛИ????? Май накрая и тя разбра КАК ЖЕСТОКО Я ИЗЛЪГАХА И НАТОПИХА В ОТВРАТИТЕЛНА АВАНТЮРА!

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Е ти пък ако ни даваш за пример Фактор..............Че този е по-лъж-лив и от снн!!!!! Макар че ми се струва от снн-чето НЯМА ПО-ГОЛЕМИ лъж-ци!!!

20

Анонимен

преди 3 години

Хи-хи-хи..............такова "умно гладуване" измисли този смръ-д-льо, че от предложените от НЕГО 7000 кандидата, избраха 147!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Те толкова им е акъла!!!! И стига сте го украсявали за "критик на Путин"...........тоя го използваха като бухалка една групичка олигарси срещу друга!!!! И ходеше да заснема с дронове къщите на Шойгу например. Той и нашият боко нещо снимаше ама що???? А че Шойгу имал голяма къща....че то ако шефа на най-великата армия в света няма, кой да има ???

19

Анонимен

преди 3 години

Никаква мерзост откъм Русияне може да учуди никого.Току що прочетох във Фактор, че срокът на договора, който сме сключили с Русия за ремотнт на военните ни самолети през 2017ма година изтича сега на 15 май и НИТО ЕДИН самолет не е ремонтиран , въпреки, че сделката е ПРЕДПЛАТЕНА.

18

Щирлиц

преди 3 години

По-важно е да не сбъркат да го изкарат оттам след това.

17

Ха-ха

преди 3 години

Предстои да видим дали операцията по възкресяване на политическия труп Навални чрез мним опит за убийство е била успешна и той се радва на някаква популярност.

16

ВЪПРОС

преди 3 години

Удобно се прескача Присъдата на Навални ?Присъдата е за пране на Пари и Кражба на Пари .Много е объркващо и политкоректно така поднесено като Информация - Навални ще бъде арестуван и съден за това че е отровен от Путин - Нали ?

15

пожелание

преди 3 години

На Навални ще му дадат най-малката резачка -дружба да реже дърва в Сибир !

14

Анонимен

преди 3 години

На тоя клоун е достатъчно само Путин да му свали охраната.Тогава обикновените хора ще му строшат предателската кратуна.

13

Анонимен

преди 3 години

Преди такива просто са ги стреляли, а сега ютюб инстаграм звезди не може да ги бараш, трябва да им сипват в гащите новичок и пак не работи

12

Анонимен

преди 3 години

Не, но, ако САЩ докопат Асанж или Сноудън ще ги пратят на почивка в Гуантанамо бей - ГИТМО.

11

Анонимен

преди 3 години

В урановите мини да влиза и това е.

10

мислех, че

преди 3 години

ще прочета сериозен материал, а то - нищо, нищо което не знаем...

9

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно за тоя.Лъвът *** не закача.

8

ФАЩТ

преди 3 години

А някой иска ли го?

7

Анонимен

преди 3 години

Вие какво искате?Паметник ли да му направат на предателя,родоотстъпник ,доносник и агент на САЩ.По едни други времена такива като него изчезваха безследно.

6

Анонимен

преди 3 години

този натрупа доста стаж за пенсия като работи дълги години като просефионален опозиционер. Длъжността е добре платена и американската пенсия не е далеч. Но, възможно е да му трябват все пак още няколко годинки стаж, все пак е доста млад. Та затово и се връща в Русия. АКо наистина вярваше, че там го тровят никой с всичкия си не би се върнал. Та сега ще поработи малко в някой трудов лагер и после ще може да замине за САЩ, когато стажът му стане достатъчен