65

Анонимен

преди 3 години

Предател за какво бе и диот?

64

Анонимен

преди 3 години

Не съм чувал досега от както свят светува на предател да му е издигнат паметник.Такива отиват до стената за разстрел.

63

Анонимен

преди 3 години

С право се изумяваш колко ниско може да пропадне едно същество по отношение на интелектуалното си състояние - същество, подобно на Одисей 1, получило безплатно образование в СССР и след това мимикрирало до откровен платен copocoид, враг на източното православие.

62

ОФ

преди 3 години

Навални бил измислил система, която се наричала "умно гласуване да се подкрепя кандидатът, който е срещу управляващата партия?Не разсмивайте мойте домашни чехли, моля.Измисли системата началникът на Навални, който денем и нощем, най-откровено грубо, с глава ръце и крака, се намесва във вътрешните работи на Русия. А това тук е един от ежедневно-десетките информационни поводи, щамповани и поднасяни на публиката с цел да се очерни Русия и да се забави движението й напред.

61

Боои ги фар.а

преди 3 години

За Ревални

60

Кино за мир

преди 3 години

Навални трябва да се върне в Русия . Задължен е . Щото разните там фондации дето му наливат пари в сметките го правят за да е опозиция на Путин да обилкаля там колхозите и да бунтува мужиците. А това от удобната стая в болницата в Берлин,няма как да стане. - Затова,марш обратно, залавяй се за работа за която ти плащат и ако случайно Путин успее да ти свети маслото , няя да се притесняваш . Ще те канонизираме за светец.Ще улесниш свалянето на един диктатор. И ще ни дадеш повод за още санкции.

59

Анонимен

преди 3 години

Не ще му дадат орден Св. Апостол Андрей Първозваний.

58

Анонимен

преди 3 години

Първо ще пробват да го вербуват, но тъй като това няма да успее, очаквайте скоро нови новини около Навални. Диктатора не прощава, особено като го тресе страх.

57

Ястреб Манафлията

преди 3 години

*** е най-високоплатеният клоун в света!

56

Въпрос:

преди 3 години

Джак *** просто изчезна.Не мислите ли че и Навални можеше да направи същия фокус ако Кремъл му беше дигнал мерника?А клоуна сега го предъвкваме за N-ти път.

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55Връща се в Русия, значи не е много умен, освен Путин да си направи пияр и да го прати в затвор около Москва, не в Сибир :)) Общо взето са го отрязали западните спонсори и няма къде, да се моли за по благоприятни условия в руски затвор :)) Имаше статия за американски шпионин вкаран в руски затвор около Москва, американеца доста скърбеше в статията, поне не са го пратили Далечния Изток, там ще е забравен от бога, Навални да се надява да е до Москва затвора :))

54

ДО 37

преди 3 години

Прав си - Примера е България - СДС и Днешния Начин на Живот - тогава беше всички сме СДС .

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55Да му завиждат?????????????????? ТИ МАЙ НЯМАШ АКЪЛ ЗА ДВЕ ПАРИ!!!! Той освен съжаление НИЩО друго не поражда!

52

Анонимен

преди 3 години

Навални е млад и много умен, а на такива им завиждат тези , които нямат акъл за две пари

51

путин завижда

преди 3 години

путин завижда защото има късичъки мрази Навални

50

Анонимен

преди 3 години

Щом се връща в Русия, значи западняците го имат за бита карта, успех в Сибир Навални, ще ти е нужен :))

49

КЛ

преди 3 години

"Навални пречеше много с това, че измисли една система, която се нарича "умно гласуване да се подкрепя кандидатът, който е срещу управляващата партия Единна Русия. Това се оказа доста печеливша стратегия и тактика, допълни журналистът Чавдар Стефанов."Тази простотия още ли се върти в интернет?Дайте да я приложим и у нас. Срещу управляващата коалиция.А на Навални да му пъхнат едно дилдо отзад и да го пуснат да води Москва Прайд.

48

Анонимен

преди 3 години

Путин отрови протестъра Навални, после го качи на самолет и го прати в Германия да се лекива. А в САЩ протестърите полицията просто ги застрелва.

47

Анонимен

преди 3 години

Путин е престъпник на свобода, но търпение- като падне от власт ще му броим престъпленията

46

Анонимен

преди 3 години

Какво ли не правят наркоманите за дрога! - В Германия е под контрол и гледай накъде се е хукнал!