22

Анонимен

преди 3 години

Маркировката за шофиорите няма никакво значение. Като гледам какви безумни катастрофи са станали на кръстовището на Раковска и бул.В.Левски. А за България кръстовището с Гешов в посока центъра. Редовно от втората лента не спазват прекъсната линия и засичат тези от първата. Да не говорим за тарикатите в лентата за ляв по Гешов, продължават направо.

21

КАРА КОЛЬО

преди 3 години

Какво само снимат и гледат.., а после реват за заплати. Да застанат цивилни на орлов мост вечер и да видят как коли хвърчат необезпокоявани с над 100 км/ч. Не една и две.. всеки ден!!! И на Околовръстното, на Цариградско, по булеварди и магистрали.. Докато не признаят записите от видеорегистраторите и камерите, както и да отнемат книжки и коли, да лежат в затвор рецидивистите на пътя или ходят на трудови лагери - няма да се оправим :(

20

Анонимен

преди 3 години

Любимият ми тип шофьор- склададжия или ММА "боец" с BMW E60 дизел. Безсмъртен на пътя. Раздава "правосъдие", кара като осморазряден ***. Види ли някой с нов скъп автомобил, по-нисък от тревата. Спазва всички правила, не се предрежда. Това е. Манталитет на сртахлив роб с ниско заплащане.

19

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКоронният им номер е от дясната лента да тръгнат да правят ляв завой и бум

18

Анонимен

преди 3 години

Гледам из туб-а , руски изпълнения и там са същите : щом са стъпили на път с предимство предпочитат да се блъснат но да не оставят някой да се включи в движението. Също е класика да кара с 80км/ч и да влезе в кръстовище на което току-що е светнало зелено и да отнесе някой който не е очаквал това нещо от тамън потеглящите.

17

ааа

преди 3 години

Без ляв завой и катастрофите в града ще спаднат с 30%.

16

Jonsy

преди 3 години

В седем от случайте с участници в ПТП-то бакшиши... Народа им е набрал :)

15

Анонимен

преди 3 години

Слагайте си видеорегистратори в колите Вече са евтини Бъдете умни Ако имате инцидент на пътя много помага пред разследващите Иначе ще ходите с години по следователи и съдилища да обяснявате как в станало

14

Банго Васил

преди 3 години

Яша бе, Фончоооо.................!

13

Анонимен

преди 3 години

голям майтап беше всичко, как нагли и глупави шофьори не отстъпват предимство, резил

12

Сандански

преди 3 години

От тези 7 имаше само едно такси, виновен за катастрофата.Трябва да сме обективни.Къде е катастрофата на Милен Цветков?На шефа на КАТ дето отнесе къщата?Много избирателно са подбрали.

11

Предложение

преди 3 години

Трябва да си направят задължително и YouTube car crash канал.

10

михаал

преди 3 години

Седем от двадесет са таксита. Или шишо е участник с над 30%. Стачкуват за цени, а от утре да поискат и зелен коридор.

9

Боко

преди 3 години

Само на мен ли ми направи впечатление, че значителна част от участниците в ПТП-тата са бакшиши?

8

вижда се

преди 3 години

Повече от половината камикадзета минаваха на червено !

7

Бакшиш

преди 3 години

Че повечето са таксита е вярно,но извън софия катастрофите с много починали и пострадали от бакшиши_затворници ли са ве Алан ***!!???!

6

Истински бал на ид..

преди 3 години

..иотите.....Направо не е за вярване....

5

Анонимен

преди 3 години

няма досъдебно производсто,а само акт,а има и видео доказателства на това как ме блъска, но от полицията ми викат, че не можело да има досъдебно производство и ми дадоха някакъв адвокат, който се опитва да ме разубеди да съдя шофьора, защото щом имал връзки да се размине само с акт, щял да се протака делото с години и накрая нищо...е къде е държавата питам аз?? 2месеца не мога да ходя и работя, заради някакъв...дето не си гледа пътя, но кара мерцедес и полицаи които предпочитат подкуп, вм работа

4

aa1830

преди 3 години

Масово надрусани и недоспали таксиджии, бивши затворници, по тъмно или на мокро, мислещи че са единствени на пътя..... Отваряйте си очите дори и на зелено и късмет!

3

Анонимен

преди 3 години

простотия, шофьори които са свикнали да изкарат 100лв и *** фуражки които гледат да ги вземат вместо да си свършат работата. удари ме кола на пешеходна правища завой от средна летна с голяма скорост, без фарове, става ноември, без мигач, без гражданска, бяга от птп, подавам сигнал , 1акам полиция и шофьора се връща пеша и вика аз ще извикам полиция , тя идва след 40мин, вика ми бърза помощ, имам средна телесна повреда, болничен и лкк над 50 дни, но полицаите са взели подкупа и няма досъдебно пр