24

Щирлиц

преди 3 години

До Христо ХристовАми на власт други няма,освен отрочета на партийни секретари.

23

Илхам мехмед

преди 3 години

Даже 2525г ще е по-добре да заменим лева за еврето.забеавил си буквата да напишеш

22

Желяз каменноff

преди 3 години

Даже 2525г ще е по-добре да заменим ква за еврето.

21

факт

преди 3 години

Трябваше още 2018 да ни наложат еврото, както наложиха НАТО, ЕС, ГЕРБ. Обаче нещо обърка плановете на рогатите слуги на лукавия дявол. Последните години ситуацията е идентична с годините преди турското робство.

20

ББ

преди 3 години

До дядо йоцо гледаЕ това е идеята на Създателите на ЕС...ама сегашните политици са зависими от мафията и диктаторски в източна европа ...зависими са от Путин...в това е проблема,трансформират идеята в ЕСССР...геноцид

19

дядо йоцо гледа

преди 3 години

Единна държава с единна валута с единна армия с обща политика. Така трябва да изглежда Европа.

18

Сашо от Варна

преди 3 години

EC трещи,пращи и се срутва,тия тръгнали да се навират на коня в краката....Поинтересувайте се защо Великобритания излезна от този пакт на Дявола???

17

ББ

преди 3 години

М...да,2023 г ще настъпят катаклизми природни,робите чийто животи ограбвате ще ви поискат Справедлив Свят...парите ви нямат значение отдавна за милиардите унижени и обезчестени човешки същества,чийто животи отнемат шепа бедни имащи само пари...Кога Справедливост???платени манипулатори продължават да ни убеждават,че сме стока...гориво...дано съм жив...да видя как Човека си връща достойнството и Свободата...малко остана...Справедливост или Смърт!!!

16

Ибън

преди 3 години

До 2025г.я камилата я камиларя.

15

2025

преди 3 години

евро вече няма да има, аз не я виждам Евро-зоната да изкрета до края на 2021, да не говорим до 2025...

14

2095.... Може би

преди 3 години

Колкото по късно толкова по добре, да не бързат да ни приемат . Освен това за такова важно решение трябваше да бъде направен референдум. Истинската печалба ще е за мутрите а за народа тежка тояга.

13

toti

преди 3 години

кой знае преди да се е случило,а ние сме ясновидци...знаем и не искаме нещо да се случи .и защо...явно сме най тъпата нация от неверници и пройдохи !!!

12

Гошо

преди 3 години

Гответе се за яко обедняване след 5 години. Който си мисли, че всичко просто ще се раздели на курса не е познал. То в силни икономически страни, като Германия се отрази лошо смяната на валутата, тук не ми се мисли.

11

Анонимен

преди 3 години

1,5 % инфлация ??? Ми то само цената на имотите се вдига с повече а това е най скъпото нещо .Това не е възможно .

10

Анонимен

преди 3 години

Тъкмо ще е приключила ваксинацията в БГ...

9

Анонимен

преди 3 години

а нещо референдумче по този много важен въпрос..

8

Анонимен

преди 3 години

До: номер 6 (Светозар)Нерде Швеция, нерде България!

7

Анонимен

преди 3 години

Ехееей, ми аз значи, като млад пенсионер тогава, ще си получавам пенсията в Евро?Тоест, ако трябва да взимам 1000 лева, ще взимам 500 евро пенсия???

6

Светозар

преди 3 години

Дания, Швеция, Унгария, Полша, Румъния също не ползват евро и си карат с тяхната валута. Явно не е задължително и наложително.

5

Анонимен

преди 3 години

Тогава ще лъсне истината и цяла Европа да види колко вземат нашите пенсионери 150 Евро колкото един емигрирант на запад за един ден