29

Щерю

преди 3 години

Един метър - става 90 см. Един килограм - 950 гр. Земното ускорение от 9,8 м/с - от утре става 8,9 м/с ...

28

Bp

преди 3 години

От 04.04.2021 се въвеждат постоянни мерки срещу Герб корида. Това е сигурна и бавна смърт за населението и то трябва да го изхвърли на ***. *** ще бъде изхвърлен с маски, защото е смъртоносен.

27

Анонимен

преди 3 години

До 23 "Не съм нито", Не те знам какъв си , но определено си лъж ец провокатор.Когато ми обясниш какво значи търговско дружество и здравно осигуряване, то тогава се прави на отворен гъ З!

26

Анонимен

преди 3 години

В парламентарната зала може, в залата на университета не може.

25

Анонимен

преди 3 години

ТО за вас , НЯМА УГОДИЯ ....май сте свикнали ,ДА мрънкате и да ОБВИНЯВАТЕ другите ,ЗА вашите неуспехи в живота . Не разбрах само оня с кредита за връщане , защо РЕВЕ ,че са затворени заведенията и жена му не може да работи..... Нали правителството ИМ ПЛАЩА заплатите като са затворени ....или тя заработва нещо друго....

24

КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

преди 3 години

МНОГО КО#М#У#Н#ИСТ#ИЧ#ЕСК#И *** ИМА ТУК. ЗЛОБНИ , КАКТО ВИНАГИ , ПЛЮЕЩИ ВСИЧКО , БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ , ДОБРО ЛИ Е ......ТЕ ТАКА СА СИ СВИКНАЛИ !!!

23

Не съм нито анти

преди 3 години

ваксър,нито антимаскър!До Коледа,когато от най-обикновенна настинка се стигна до двустранна бронхопневмония с активно болнично лечение и сега последващо домашно такова!За една седмица престой в болницата,не само,че ходиш с маска,ами и спиш с нея!Над нас беше Ковид отделението,а под нас моргата!Който,както иска така да го разбира и прави,в крайна сметка всеки е сам отговорен за живота и здраветоси!Но не нападайте или хулете лекарите,защото, като до тях опрете,чак тогава ще разберете!!!

22

Анонимен

преди 3 години

"Възстановява се плановият прием и плановата оперативна дейност в лечебните заведения и комплексните онкологични центрове, съобщиха от Министерството на здравеопазването."$Това е на теория, а на практика всички отделения са закрити и превърнати в Ковид отделения. Къде ще ги приемат и оперират, като ги няма отделенията?

21

Скачат:

преди 3 години

Вие за един sopol ли ще ни правите проблеми... Ама то да беше само това. Имат си децата всички "екстри" - кашлица, храчки, лиги и какво ли още не. Обаче, според родителте, това си е в реда на нещата и няма никой да се зарази от нищо. Пък и ковид нямало...

20

Анонимен

преди 3 години

"Всички дейности трябва да се провеждат при възможност индивидуално и при стриктно спазване на противоепидемичните мерки. Задължително е носенето на маска за лице, спазването на физическа дистанция от най-малко 1,5 м. и недопускането на лица с прояви на остри респираторни болести."Ама за най-малките и тези до 4 клас това не важи, щото там нито се спазват мерки, нито маски може, нито дистанция. За друго да не говорим - ако кажеш, че детето има хрема, родителите скачат - вие за един сoпол ли...!

19

Настрадин Ходжа

преди 3 години

Здравният министър започна като Бойко Борисов само да издава заповеди, да нарежда, разпорежда, забранява и глобява. Те, ако ставаха така нещата, управляваната от Ангелов Александровска болнища щеше да е цъфнала и вързала. А тя е с огромни дългови или задължуения, ако предпочитате тази хубава българска дума.

18

Програмист

преди 3 години

Да ги пуска, ние се готвим за третата вълна.

17

Анонимен

преди 3 години

Ботокса трябва да го препарираме с неговите глупости, а и кой какво нарежда и прави изобщо като само един нарежда и разпорежда а всички козируват...

16

Анонимен

преди 3 години

Никой вече не ти спазва измекярските заповеди бе, пластмаско!

15

Анонимен

преди 3 години

От 4 април се въвеждат постоянни и вечни мерки срещу вируса Керб

14

Анонимен

преди 3 години

А в Сърбия официално обявиха че обмислят изцяло премахване на всички, или почти всички мерки и край на извънредното положение или както там му викат.

13

Батко

преди 3 години

Поредната половинчата заповед на един некадърник станал министър със съмнителни качества и ботоксова кукла със гейски наклонности, този *** и компанията му трябва да бъдат пометени от народа и съдени и дълги години в затвора! Трябва да разберат, че именно народът им е работодател и са уволнени!

12

Анонимен

преди 3 години

Жена ми стои без работа, докато банката ни диша във вратът. Чудим се как да отцеляваме с една заплата щот нали ресторантите са развъдник на бацили, обаче в същото време в Джъмбо или хипермаркетите са като кошери, там разбираш ли е много стерилно. Час пик в автобусите *** връз ***.За едни може за други не.. Мижи да те лажим. Трябва да има изкупителни жертви та да кажат онези видите ли взели сме мерки, а колко са адекватни не е от значение. Ама нищо, ще дойде Видовден.

11

Анонимен

преди 3 години

До 9Тези, които си изкарват парите с интелектуален, а не физически труд имат нужда тренировки. Друг е въпроса, че има много други занимания, които без проблем могат да заменят фитнеса (плуване, лостове, походи, колоездене и т.н.).

10

Анонимен

преди 3 години

*** си гризат ноктите от яд , кото ГЛЕДАТ как успешно се справя ПРАВИТЕЛСТВОТО със ВИРУСА.....кото знаят , ЧЕ са гола вода , като своя АЙЛЯКЧИЯ - ФИГУРАНТ.....да плюят НИЩО друго не могат да правят......