30

споко

преди 3 години

Хората под карантина ще гласуват, тези с изтекли документи също, някои умрели и те също.

29

Анонимен

преди 3 години

Защо не искат да въведат гласуването по пощата за сънародниците ни извън граница?- ГЕРБ не харесват, че няма да се гласува за тях и ще им падне процентът- БСП те поради същата причина не биха го подкрепили- ДПС не го харесват защото те нищо няма да спечелят от това, и без това си мобилизират електората, така че само могат да загубят %-ти влияние- "патриотите" не харесват висока избирателна активност, защото ще изпаднат под бариерата за парламента. Ето затова никой няма да го предложи. ;)

28

Анонимен

преди 3 години

Защо са толкова скандализирани от датата 4 април герберските католици? Всеки знае, че службите са в събота срещу неделя, а в неделя - нищо, най-много агне на обед да сготвят. Кое точно ги притеснява?Католическата общност е от 50 000 души, а хората извън страната чиито вот се опитват да не получат е от 2 000 000 души! Ама там не се облъчват достатъчно от пеевски медии и борисови фейсбук новини.

27

А машите на

преди 3 години

Байдън, пардон, на Пекин, ще Броят!

26

ПУКАЙ СЕ КОМУ НЕ..

преди 3 години

ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ , ДОРИ И КАМЪНИ ДА ПАДАТ ОТ НЕБЕТО!ВИНАГИ , ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БОРИСОВ , ДОКАТО ВИ ЗАТЪРКАМЕ , ВАС ОТ ***-20!

25

Анонимен

преди 3 години

Това НЕ Е ВЯРНО. Ако лична карта е стара в МВР и ГЕРП те сурвакат първо и веднага с глоба. Ако не вярвате идете в МВР.

24

varg

преди 3 години

И шизофрениците,като мен ще гласуваме.Само Радев,долу мафията герб.

23

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Как ще гласуват болните и тези под карантина - с костюм на космонафт ли ще ходят при тях тези от районните избирателни комисии?

22

Анонимен

преди 3 години

Здравейте, африканци! Велик бог Ваал Хамон Човекоядеца призовава не гласувате за никого от менюто на бюлетините! Казва първо сготвите менюто и чак тогава изберете фаст фууд!

21

Пурко

преди 3 години

Нищо ново. Като добавим и умрелите пак ще излезем 9 милиона! България на три морета!!!

20

Анонимен

преди 3 години

bez pari niama da glasuvame.

19

Чичо

преди 3 години

Тези правила трябва да се формулират добре, така че да е ясно че ще важат, само ако се гласува за Борисов (иначе гласовете се анулират)!

18

До Истукан ... Ами недей, те тези от Орлов мост ще гласуват и от твое име, тях народа ги е оторизирал ... !!!

17

Тези от площада пред Президенството и Орлов мост, дето Черепа им е работодател ще гласуват по 3 пъти, един път с бюлетини, втори път машинно и трети път по Пощата ... после като утолят жаждата си с някоя и друга Ариана, ще блокират Орлов мост ... !!!

16

Гурбетчия

преди 3 години

МАФИОТСКА ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ОТ ГЛАФЕН МАФИОТ Б.Б.

15

Да ама Румбата не е нито католик, нито поклонник на Пасха, неговият Господ е ген.Решетников, а Пророк му е Черепа ... !!!

14

Анонимен

преди 3 години

про-руския разединител преЦедента Фигурант Радев отново раздели противопоставя българи срещу българи.Позорен човек, недостоен

13

Анонимен

преди 3 години

А който е карантиниран в друг град, ще бъде лишен от правото да гласува, защото е в друг район

12

Мутафчисйки

преди 3 години

Очаквам да гласуват много хора! Яко да гласуват! Ей ще видите!

11

Анонимен

преди 3 години

Айдеее... сега пък и евреите в този ден нямали право да извършват никаква физическа дейност! Да не ги кара някой да орат или да копат, бе. Този депутат от Герб да спре да се излага!