61

Анонимен

преди 3 години

С комунистите диалог не може да се води, а пък критика въобще не търпят. Като малките деца са, обиждат се и стават агресивни. Лошото е че нарочат ли някого за нещо, дори и да е добронамерен и безобиден, те започват с репресиите.

60

Анонимен

преди 3 години

Този с голямото чело има повече акъл от цялото ККП.Слушал съм му речите на видеата,и той си говори като най-нормален бизнесмен капиталист.Просто не се вписва в пейзажа,и ще го забоядисат да не си личи.Ще си намерят някой друг.

59

Анонимен

преди 3 години

Когато в една фирма има проверки, нормално е да не се ходи по студията и да се дават интервюта. При нас е обратното. Прави се проверка в Топлофикация и веднага пиари започват подробни обяснения.

58

Женка

преди 3 години

Много грозен горкия

57

Поли от Симитли

преди 3 години

Воняща миризма на семитска повърня още от заглавието?Гомнойче веле разбира се...

56

Американ

преди 3 години

Този *** *** изобщо не е за съжаление казват тези, работили за него.А че компартията му е "светилка маслото" щото е забравил с кой си има работа или се е надценил(по-вероятното) е друга история.

55

Американ

преди 3 години

До Анонимен 59:По-тъn си и от баща cи...

54

Анонимен

преди 3 години

Другаре, мечтаете ли си и вие да изчезнете безкарйно?Тва е комунистическата версия на терористите камикадзета.

53

...

преди 3 години

Ми как да го кажем, китайците са древна нация и начините им на управление шокират много западни държави, но пък са много продуктивни и явно дават резултат! И и да си кажем, честно и путин и тръмп и джонсън и мноооого други завиждат на Китайците за техните начини на управление! Е верно начините им са деспотични, тиранични и потискащи! Но вижте само как оправиха 100милиона мюсулмани! Със свинско и вино! Така, че явно начините им на управление дават резултат!!!

52

Тайпе 356

преди 3 години

Руснаците трябва да смачкат китай да стигнат до границата с Виетнам и да използват китайската територия за ракетни удари над япония и тяйван

51

Анонимен

преди 3 години

Брей брей колко сте се загрижил за китайчето... що не писахте за Мишо бирата, за жена му, за Вальо Танов, за ген. Тонев, все така изведнъж със здравословни проблем. Или пък за Галевите, Таки и още поне 10 мога да ви ги изреда... или за тях от Дойче Веле нямат готови материали да ви спуснат за сайта?!?!?!?!?

50

Анонимен

преди 3 години

В Китай няма избори, не се провеждат избори. В Китай няма бедни. САЩ произвежда само 20% от световния БВП но потреблява над 40%! И в същото време 50 милиона американци гладуват!

49

Анонимен

преди 3 години

В Китай при комунизма нямат тоалетна хартия и банани и не могат да бегат на Запад а ние при демокрацията и ЕС имаме тоалетна хартия и банани и свобода да бегаме на запад да миеме улиците, да береме ягоди и да просиме да изкарваме евра! В България живеем добре при демокрацията и свободата.

48

Анонимен

преди 3 години

Такива неща не могат да се случат в САЩ защото там свръхбогатите бизнесмени слушат дълбокото правителство. Ако им наредят спират акаунтите дори на президента. Като пуделчета на задни лапи.

47

Анонимен

преди 3 години

Човеко гледа някъде да се скрие от коронавируса ,а те веднага ,изчезнал репресиран,изнасилен и тям подобни!Кой знае на кой екзотичен остров е ,в компанията на знойни млади китайки!

46

Син Джин Спин

преди 3 години

Няма и да е последният !

45

Някой

преди 3 години

Скоро след 04.04 да не изчезнете и вие

44

До 34

преди 3 години

Да. Защото нямаше нищо там.

43

Сата НАТО

преди 3 години

Това сме го виждали и тука - с винята с каскета срутва бизнеси и изземва частни колекции, хора умират в загадъчни катастрофи. Резултат - безработни, загуби и пропуснати ползи за милиони, но народър се радва и с винете продължават да са по-равни от другите.

42

Анонимен

преди 3 години

В Китай,с бързи темпове, строят комунизма.И свободата на човека не може да е в ущръб на партията.