122

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДруже,никой не оспорва качествата му на хирург.Но знаеш ли какво е падение? Ето,този същия на снимката.....Друже,знаеш ли какво е да излъжеш,а да излъжеш милиони,знаеш ли?Хайде да не си говорим за мишите дупки и званията на килограм,друже!

121

555 до анонимен 132

преди 3 години

Най после един разумен човек във форума . Нека всички се учим от доброто - злобата разяжда .

120

Анонимен

преди 3 години

До ФинансистГенерал не се става с убийства, че да обяснява на някой кой е убил. А за професор има статистика, колко операции е извършил Мутафчийски. Аз бях спасен от него, когато бях в казармата, като ме оперира по спешност в 3ч през нощта и ме ши 6часа. Ти колко човешки живота спаси форумен герой такъв? Никакво уважение нямате към хората, ако не беше Мутафчийски смъртността в България щеше да е двойна, ама когато ти не си мъртъв ти е все тая, защото пуст егоизъм. Гледаме себе си, другите да..

119

Анонимен

преди 3 години

Новина от днес: ЕС се ориентира към единен имунизационен паспорт за пътуване.По инициатива на гръцки представител. Защо това не е отразено? Или моментът не е подходящ?

118

555

преди 3 години

Има една латинска поговорка , която казва:-Обущарят да дава мнението си само за обувките .България трябва да се "гордее" с големия си брой "всичкознаещи" щъкащи по форумите, изказващи се за всеки и за всичко с "върховна компетентност". Да се запитаме-кому ли са нужни подобни екземпляри ?

117

Анонимен

преди 3 години

Цяла Европа затяга мерките, но ние живеем на остров, на Луната. И можем да разпускаме. Нищо, че терминал 1/2 работят и имаме 10 процента смъртност. Тиквата е казала" да се отваря" Амен!

116

Анонимен

преди 3 години

Като го гледам на какво мяза, считам, че ваксината не му се е отразила добре.

115

Анонимен

преди 3 години

България може да е последна по образование, здравеопазване, раждаемост, БВП, но е първа по брой генерали и професори на глава от населението!Бравос!Така се бори... не знам кое, ама се бори!

114

Анонимен

преди 3 години

А на учениците и родителите, на обществото какво платихте за липсващото вече година образование?Спаривл се бил, бай хвалипръцко, с масата се справил.

113

Shark

преди 3 години

С какви си се справил бе. Дадохте ли компенсация на затворените бизнеси и на хората, останали без работа??? Справили се били, същия нехранимайко като ББ!! Те все са се справили!

112

8

преди 3 години

Този човек не може да надживее фатмашкото мислене.Той гледа на хората като на войници т.е. като на подчинени.Има някои положителни страни , но ботушът ги затрива мигновено!Не казвам , че е лошо , а че обществото не е казарма.Досега милитаристичната си същност са преодолели само двама генерали -Айк /Айзенхауер/ и Дьо Гол!

111

Финансист

преди 3 години

Не е случайно, че на този хората му казват Годжи. Не генерал, не професор, а просто Годжи. Защото, ако ще е генерал, трябва да каже колко афганистанци е убил. Ако пък е професор, ще трябва да обяснява колко от загиналите е излекувал, или колко часа е преподавал на мединиските сестри в управлявяната от него ВМА.

110

Анонимен

преди 3 години

След писането идва ремонта около центъра кои е луд а чез

109

Анонимен

преди 3 години

Специални поздрави на ЧЕЗ Ловеч

108

Анонимен

преди 3 години

Аз ще мисля как да плащам а вие лежете господин генерал а ловешкия ЧЕЗ са престъпници и ми обеснете как се надписват сметки че съм бил при тях и знам по добре как Се краде за сметка на обикновенните хора

107

Анонимен

преди 3 години

Господин генерал защо дигате сметките по време на пандемия след като знаете че половината държава е в локдаун нее ли престъпление януарския ток да е 230 250 лева а господин генерал дишаите по леко

106

Анонимен

преди 3 години

Така е ,Годжи , прав си ! И по план е така! А вие планът на пЛандемията го изпълнявяте със запетайките !

105

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

104

Анонимен

преди 3 години

Потвърждава се това което много хора казваха с изключение на любителите на конспорации и антиваксъри,и разни мангъровци начело с Борисов,РЕСТОРАНТИ,БАРОВЕ,ДИСКОТЕКИ,МОЛОВЕ,УЧИЛИЩА И УНИВЕРСИТЕТИ=РАЗВЪДНИК НА КОРОНА ВИРУСА!Борисов и оня пукащият мехури като говори минисър на образУванието са виновни за над 8000 жертви ,което за около 7000000 България е кошмарна бройка.

103

Анонимен

преди 3 години

Като имало ваксини, може ли някой да ми каже, защо в малката Дания се ваксинират по 8 пъти повече хора дневно, отколкото в България? Да не говорим за Израел, където се ваксинират дневно повече от 100 пъти толкова хора... В ЕС може да бяхме първи по смъртност, но за сметка на това сме твърдо последни по ваксинации на глава от населението.