162

Анонимен

преди 3 години

Напролет ще дишаме още по-спокойно и ще има всеобщи национални карнавали и празненства защото падишаха от Банкя пада завинаги!За него ще напомнят само рушащите се магистрали и виадукти световно признати като най-некачествините в Европа !

161

Анонимен

преди 3 години

който не издиша - от анатомията ни казват че не е вдишалако само е вдишал е получил срастване на халката и от напъните да издиша от ъшите и ниса му фърчат засъхнали споли и спечена мазна ушна кал

160

Анонимен

преди 3 години

плешлиф нацист

159

Анонимен

преди 3 години

а какъв генерал беше преди да стане генерал

158

Анонимен

преди 3 години

тодоре,ти па си по по най

157

Анонимен

преди 3 години

масовост имало по моловете ,особено в мол илиянци

156

Идеалист

преди 3 години

Като отпусните мерките, както се каните, точно по изборите ще рачете, че има 3-та вълна. И пак ще обвините Президента Радев. И ще го направите, като си мислите, че платените от вас щя отидат да гласуват....но и те боледуват.

155

Тодор

преди 3 години

Прочетох десетина ко ментара. Толкова ли про ст народ има в тая държава, бе........

154

аз-ът

преди 3 години

тц. никак не се справяте майтапчийски. ако се справяхте нямаше да сме на последно место по брой ваксинирани и на първо по брой починали на 1М в европата. Ама нито мисирките, нито раята имат пипе да питат такива въпроси, вие на това разчитате.

153

Студент теолог

преди 3 години

Този (патентован от Бойко) стил , напомнящ общуването на детската възпитателка с децата в градината, е по-заразен от короната и е обхванал цялата управляваща камарила: " ето ви паркове за да се разхождате", "пчеличките работят", " да дишаме свободно", " направихме за 10 год еди колко си километра магистрали а комунистите само толкова", " ние владеем положението по-добре от другите", "ние сме най-добре от всички други". И "Държавата (общината, кметството) , това съм аз!" И идва Видьов ден!!!

152

спокойно червени

преди 3 години

другари, няма да влиза в политиката че оцапахте гашите от март насам с космическия му рейтинг:)))))))))))))))))))

151

Щирлиц

преди 3 години

Аз си дишам свободно,другарю нощник,ти ако искаш дишай през шнорхел докато спиш.Край нямате другари,време ви е да си вървите.

150

Цвъцко Хапартаментов

преди 3 години

МУТАФА ДГД

149

666

преди 3 години

Хей кретеноид, ние си дишаме спокойно. Особено когато си заровен някъде дълбоко и не си показваш гнусната мутра!

148

Анонимен

преди 3 години

Ние си дишаме и без това бе ***

147

Анонимен

преди 3 години

Ади Боко да си оди.Никога такъв плиткоумен не ми се е подигравал.Цяла книга бил прочел,уж де..Цял народ го мрази,а той се крие..Взе да ми писва от наглост и простащината му на тоя побъркания Б.

146

ммм

преди 3 години

Сещам се за един куковец, който преди вероятно 10 години се обади на Милен Цветков-вечна му памет, и взе да ръси едни ... Та същите тези щуротии от този куковец да се насочат към това смешно нещо -шаба.

145

Анонимен

преди 3 години

Абе генерале! Да ти беха сложили некоя друга слика за новината.Ми кажи ми колко свободно дишаш,когато имаш следи от носене на маска на лицето.Поне снимката казва тако. Е..??? Е Тако ли е?

144

Анонимен

преди 3 години

Чест прави на Генерала, да генерал с главна буква Г, ГЕНЕРАЛ, че не се подложи на оботоксяване на лицево-гушните бръчки както и калемно-присадъчното окосмяване на напредналата си плешливост.Може да са ми направили Фотошопна симулация на какво би приличал, това не е важно.Този човек води смела борабс невидимото. Той организира ***. Генералът макар да е цивилен успя по на военния начин да изблъска вирусите от съзнанието на мильони българи.Заслужава титлата Мъж на годината.

143

Анонимен

преди 3 години

Ако Генерал Стойчев беше жив, Бог да го прости, е те тоя клетник даже конските изпръжнения нямаше да му певерят да замита