23

У

преди 3 години

Това е болест, но в случая е проблем че е във Видин и хората не са свикнали с живота тип"градска 'жунгла". Ако беше Варна или в София на никой не му пука. Където живя майка ни имаше един бай Ваньо-болен човек, освидетелстван, но има апартамент и не го вземат за лечение. Ядеше само от казаните-там има много, има закуски и пици също. Спеше без врати, понякога в антрето с 4-5 верни кучета. Една зима откраднаха и входната врата и стана кофти. Тогава търси съдействие да сложат поне врата на блока.Ад

22

Марта

преди 3 години

Трупането на ненужни вещи е фирма на мания.Човекът е за психиатър.Да се консултират с адвокат какво могат да направят в рамките на закона.Жалби общината няма да помогнат,а само ще ги забавят.Този човек им пречи да обитават собствените си имоти ,за което могат да заведат дело.

21

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се оплачат в общината. Явно насилствено трябва да се изчисти.

20

Анонимен

преди 3 години

Човекът е болен, което не означава, че съседите трябва да търпят смрад и мръсотия, не могат обаче да го изхвърлят от собствения му апартамент на улицата, с една дума доста сложен казус, който съществува от години в много блокове. Община, държава - няма, които да го разрешат по някакъв начин, общо взето както винаги всеки се оправя сам, както може, а ако не може - си търпи!!!

19

ЗНАЕМ КОИ СА МУТРИТЕ

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~МНОГО СИ ПРАВ, ТИЯ ДЕТО ФАЛИРАХА ДЪРЖАВАТА, КУПИХА СИ ЗАВОДИ ЗА 1 ДЛ, А НИЕ ПОЛУЧАВАХМЕ ЗАПЛАТА ОТ 1 ДЛ/5500- НА 1.8ДЛ/ ТИЯ ДЕТО ФАЛИРАХА 15 БАНКИ КАТО РАЗДАДОХА НА НОМЕНКЛАТУРНИ КАДРИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ, А ПОСЛЕ КАЗАХА- НИЕ НЯМАМЕ ВИНА ЗА ТОВА, ТИЯ ДЕТО СЪЗДАДОХА МУТРИТЕ КАЗВАТ - МУТРИ ВЪН- АМА ВСИЧКИ ЛИ, АМИ НИНОВА, АМИ ГЕРГОФФ, АМИ БЕНЧУ, АМИ МЕДУЗАТА- ВСИЧКИ ОБРАЛИ БГ ОСЪДЕНИ И В ЗАТВОРА- БГ НАРОД ЗНАЕ КОИ СА МУТРИТЕ.

18

Анонимен

преди 3 години

А ако Митко се подхлъзне и падне от прозореца?

17

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Вече 30+ години, ни пробутват ненормалното за нормално.Защо за едни може, за други не може ?!Защо за едни държавата е майка, за други мащеха ?!

16

Фицата

преди 3 години

Мда, кофти работа. Малка му идва тази тераса. Ако не е тотално изперкал може да се досети да ги пълни в торби и да ги натрупа до тавана на терасата.

15

Анонимен

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~"Помощ няма, защото няма нормална държава."За да има нормална държава, трябва да има нормални хора. Държавата е неодушевен предмет. Хората са тези, които могат да действат и да взимат решения. Самият неодушевен предмет - държавата - не.

14

Анонимен

преди 3 години

Човека има заболяване. Това е психическо отклонение това си е потологично вехтошарство. За такива хора всичко е важно и трябва да се пази.

13

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Помощ няма, защото няма нормална държава.

12

до 5

преди 3 години

Как точно мислиш, че психично болен човек ще иска ти да влезеш в апартамента му и да изчистиш това, което той смята за свое ? Трудно се помага на такива не говори така наивно.

11

Иван

преди 3 години

Човекът просто иа синдром на Плюшкин, трябва му адекватно лечение.

10

MaйMyнaтa

преди 3 години

Тоя па ме имитира, ме даже е и напреднал с материалот. Мойте пласмасови бутилки от бира, са само в коридора. Ама на мене никой не може нищо да каже, щот пада цимент от терасата иначе.

9

Г

преди 3 години

До аз да ви обадя ти си лош жесток

8

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

при соца това го нямаше или беше рядкост

7

Алла Пугачова

преди 3 години

Ой какая мусорная свалка!Просто жуткое зрелище ,мне стыдно для его соседый

6

Предприемач

преди 3 години

Колко евра върви там квадрата? Има ли ръст на цените в Пандемията?

5

До 5

преди 3 години

Е как да му помогнат, като той не иска.

4

Анонимен

преди 3 години

Е да вземат да му помогнат! Кво се жалват? Не могат ли да запретнат ръкави и заедно с него да изнесат бoклyка, да му намерят къде да си предаде за рециклиране пластмасовите бутилки, да прегледат какво е ненужно и кое става и да му помогнат да си подреди жилището. Как пък все всички знаят да се жалват, ама не знаят да проявят човешко отношение и да помогнат! Явно, че няма хора около него!