54

Анонимен

преди 3 години

Разхлабване на мерките , леко , леко ! Нова вълна към края на февруари и .......................затваряне и и отлагане на изборите !

53

Anonimna

преди 3 години

Положението е много сериозно и честно казано тия, които лъжат, всекидневно са за разсрел. Във Франция има нов полицейски час - 6 вечерта. Тоя ББ, бабун, като оглежда шосета, да вземе един телефон подръка и някой поне да го информира как не върви в други държави с население повече от 2, 100 000 пенсионера. Аз не съм в рискова група и нямам придружаващи заболявания, но си мисля, че бушоните на много скоро ще грумнат и на рискови и на нерискови.

52

Анонимен

преди 3 години

Само СПУТНИК V

51

САТАНА

преди 3 години

Я да видим колко си е харесала сестричката Смърт

50

космически оптимист

преди 3 години

Човече, там ги напълзя новата мутация, която е много по вирулентна и агресивна. Това е информация от западни медии, ако тукашните не са Ви по сърце. Тук още не се е завихрил мутантът

49

Анонимен

преди 3 години

За да е реална статистиката данните,които се съобщават трябва да се умножат 3-5 пъти.Това е според д-р Лъчезар Томов, математик от НБУ София.Пак според него, ние сега сме в плато, но ни чака увеличение на случаите.

48

Анонимен

преди 3 години

До БРЕЙКато нарства броят - лъжат. Като намалява пак лъжат. Айде разберете се как ви харесва

47

БРЕЙ

преди 3 години

Навсякъде се увеличават ,Лондон под пълен локдаун ,Германия също, а ние се оправяме?! Къде лъжат?Нещо у нас , а може и по света тотално се обърка.

46

Анонимен

преди 3 години

Починалите от Ковид-19 намаляват, но ще се увеличат починалите от други болести заради затворените за тях болници от 25 октомври 2020 година.

45

Анонимен

преди 3 години

В България през ноември 2020 починаха 16000 човека, а през декември 2020 починаха 18000 човека, при 9000 на месец през 2018 година. Това е реалната картинка.

44

Анонимен

преди 3 години

Значи от около 400-450 човека починали вчера, само на 47 са признали Ковид-29. В предишните години умираха по 300 човека на ден.

43

Хирург

преди 3 години

Всички хора са починали от Covid-19 само !!!А на вас от Dnes.bg Ви обещавам че някой ще остане с одрязани пръсти на ръцете !!!

42

Анонимен

преди 3 години

В първата десетка сме по брой умрели с Ковид на милион. Дори сме пред Щатите.Нито броя на тестовете, нито броя на ваксините е достатъчен. Това, че държавата е бедна и няма възможности, го знаем отдавна. Няма мужда да се приканват успели българи в чужбина да се върнат, защото институциите ще ги задушат, а малка част ще се включат в общото ограбване.

41

Анонимен

преди 3 години

Протести няма ли пак да има дрОгарЕ? Да горим пак маски на жълтите павета и да се търкаляме като параирдийски мечки?А Майките от "Системата ги убива" да водят пак дете инвалид, да се изчишка в Народното събрание?

40

Анонимен

преди 3 години

В сайта на НСИ, както и навсякъде в интернет няма никакви данни колко са починалите през 2020 г., само някакви прогнозни таблици, че ръиш ли, яко ще се мре.СЛУЧАЕНОС ?

39

535

преди 3 години

Отчитането на резултатите е същото когато в два последователни тиража на тото се паднаха абсолютно едни и същи числа.Казаха, че било нормално да се случи и айдеееее...всички забравиха...

38

Анонимен

преди 3 години

Значи в София, 132, Бургас 43,Пловдив 40 Стара Загора 36, Пазарджик 26. Общо 535 заразени. *** ти май нямаш завършен и втори клас.

37

отровна гад

преди 3 години

Румен Радев предизвика Национална здравна катастрофа, а Бойко Бориов овладя ситуацията!Това са фактите, без значение дали ви харесват или не!

36

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Пиша си глупости,а някакви ми се кефят!!! Малък ,но много *** народ!!!

35

cIRque

преди 3 години

Тома биков и някакъв червен комсомолец се обясняват РАМО ДО РАМО как гласуването по пощата е "много лошо"Хахахахах Пуснете си битиви-то