12

Анонимен

преди 3 години

Пясъчни диги има и на офицерския плаж и Рапонги-то на варненската първа алея. И никой не протестира. И ще ви кажа защо. Целогодишно тичам вечер по алеята. Една зима имаше страхотна буря. Офицерския плаж беше без поне метър пясък, пясъка от плажа беше изхвърлен върху пътя и Рапонгито. После седмица багери оправяха пътя и насипваха пясък да се възстанови пътя и плажа. Оттогава есента вдигат пясъчни диги, пролетта ги разстилат обратно. И вече бурите не съсипват плажа.

11

Тонката

преди 3 години

Абе то и сезон 2020 нямаше да има:):):)Южното Черноморие фраш:):):):)Места нема всичко заето:):):)

10

Марианчето се уплаши

преди 3 години

Че няма да има сезон 2021 ли бе хахахахахахаха

9

Изидор Леви

преди 3 години

Това на снимката плаж ли е, или пейзаж от Багдад ?

8

Тонката

преди 3 години

Дъртата комунистка Аспасия Порожанова най-много виеше срещу дигите:):):):)Са се покри дълбоко:):):)

7

Анонимен

преди 3 години

Какво може да провери тая женица, като горката хал хабер си няма. Тя един английски не могла да научи, но ще умува за плажове. Природата ще си вземе нейното, това е ясно. Ония с багерите отвориха пътя на морето да подкопава брега.

6

Анонимен

преди 3 години

Да бяха оставили малко от дигите, да видят защо се правят. Концесионера пари даде за да ги издигне и запази плажа, а те взеха, че го глобиха и го накараха още пари да даде, като ги махне. И без това сезон няма да има, да остане това лято плажа без пясък и руини, като паметник на простотията!!! Може само няколко информационни табели да се сложат разясняващи по чия заповед дигите са премахнати и колко е струвало на концесионера издигането на дигите, премахването им и глобите. На поне 5 езика!!!

5

Я па Я

преди 3 години

До Я па я..! НЕ МИ ПОЛЗВАЙ НИК НЕЙМА ,АКО ОБИЧАШ,ИЗМИСЛИ СИ ДРУГ!

4

Я па Я

преди 3 години

СЕГА ОНИЯ БАБИ ,ДЕТО БЯХА ПРОТИВ ДИГИТЕ НА ПЛАЖА ДА ПЛАТЯТ НАНЕСЕНИТЕ ЩЕТИ ,НЕ САМО МИДИЧКИТЕ ,А И ПЯСЪКА ГО НЯМА, НЯМА ГИ И СЪОРЪЖЕНИЯТА НА ПЛАЖА...СЕГА УГОДИХТЕ НА ЗЕЛЕНИТЕ ,И ПЯСЪК НЯМА ,ДОГОДИНА ПАК ГИ СЛУШАЙТЕ

3

Сандо

преди 3 години

е точно в тоя момент спешно трябва да се проверят плажовете! жижнено важно е! ... направо ще се мре ако не го направят. И да платти държавата, ако може вечера!

2

Шопо

преди 3 години

Що ? Че открива ли сезона??!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Сега ще видят конкурентите на Валерката по морето кон боб яде ли!