12

Анонимен

преди 3 години

а бе, ривете шот ни помнити - 2 часа с/2 часа без - не ровете, тва ли искате!?

11

Анонимен

преди 3 години

Теменужка Калинкова да каже как в престъпно съучастие с Тиквата подариха на руснаците 4 милиарда...Кажи си Теменужке овреме...

10

2 въпроса :

преди 3 години

1.Кога ще теглим заеми ?2.Кога ще е следващото повишение на цената за токЪ?И един 3-ти въпрос:Кога НС ще гласува дата за , НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА КОРУПЦИЯТА ?

9

Финансист

преди 3 години

Добре де, как ще е стабилна системата, като хората в тези населени мест анямат ток ? Министрите от правителството на Методиев Борисов си мислят, че хората са глупави като него. Съвсем за канарчета ни взехте. Между впрочем, човек като мен няма как да е оптимист, след като съотношението между работещи и неработещи в страната се промени от 1 : 2 към 1 : 3 ! Бог да пази България от ново управление на завършилите милиционерската академия в Симеоново !

8

алпинист

преди 3 години

Тая шия , дали е от туршия ?

7

Фактите !

преди 3 години

Това не е ли ПОВОД , за повишение на цената на тока ?

6

питане !

преди 3 години

Защо на снимката не е Гинка Върбакова , тя е повече в час !?Минзухарка Петкова само заема длъжноста , без никакъв успех !

5

мак

преди 3 години

Заглавието е т..ъ.п.о и подмазваческо.

4

Видимите резултати

преди 3 години

26 населени места още нямат ток.

3

Карамфилка Зюмбюлева

преди 3 години

40 населени места без ток, обаче всичко е стабилно.

2

Анонимен

преди 3 години

Лятото ли чакате да оправите тока.

1

Анонимен

преди 3 години

То и да имат ток хората не могат да си го платят, печка да не смееш да пуснеш с 300 лв пенсия бог да ви убие и теменужки, и тикви и каскети и всички други боклуцииии, вас грам не ви интересува за народа изродииии, интересуват ви само семейството ви и имотите ви за милиони изродииии, оставка съд и затвор модела на Румъния 800 души от парламента по затворите.