18

Глупости

преди 3 години

"Държавата потъвала"....ха,ха,хаааааааааааааЩОМ ИМАМ ПАРИ ЗА МЕН И СЕМЕЙСТВОТО МИ ...КВО МИ ПУКА ЗА ДЪРЖАВАТА!АЗ НЕ ЧАКАМ НА НЕЯ --РАЗЧИТАМ НА СЕБЕ СИ!НА ДЪРЖАВАТА ---ДА ЧАКАТ ВЪШКАРИТЕ , МЪРЗЕЛИВЦИТЕ И КЛОШАРИТЕ!

17

Инж. Михов

преди 3 години

От 30г в Германия, живее се добре, но винаги си оставеш ауслендер.Винаги има немец началнк над теб.

16

тук там

преди 3 години

Ало медията, каква е тази "клик-бейтърска" статия?Заглавие: "Да си емигрант не е по-лесният избор, никой не го иска"А отдолу: Всеки иска да напуска, държавата нищо не предлага, нито условия има...И аз от има-няма 7 години съм вън. Няма значение къде. То и в България е трудно началото, ако си избрал там да си седиш, както на всякъде. Адаптация народе. С удоволствие бих се завърнал, но докато тиквона и ловната дружинка тормозят народа, а те им пляскат, само на гости и да си видя родителите.

15

Глупости

преди 3 години

Печелиш в чужбина ...харчиш в България!ТОВА Е СХЕМАТА!КАТО ГО МОЖЕШ , ЗА КАКВО ДА ЕМИГРИРАШ??!С ПАРИ ---ЖИВОТА И В БЪЛГАРИЯ Е ЧУДЕСЕН!А , С ПАРИ --МОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ И НА СЕВЕРНИЯ ПОЛЮС!ЕМИГРИРАТ-САМО ГЛУПАЦИТЕ, ЛУЗЪРИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!

14

русенец

преди 3 години

Не разбирам какво има да се чудите? В истинска държава се живее добре и на хубавото лесно се свиква. Защо да се връщат? За да живеят в мизерията в Бг, да гледат как шепа *** продължават да копаят дупката, в която продължава да потъва държавата? Един живот имаме и е логично да се опитаме да го изживеем по най-добрият начин. А по света Родини бол!:)

13

ПСИХОТРОН

преди 3 години

В БГ ще ви убият ако не МУТРИТЕ то държавните служители!

12

Рембранд

преди 3 години

Никой не го иска, но минат ли две три годинки и потръгне ли кариерата, никой не ще и да чуе за завръщане.

11

Анонимен

преди 3 години

До Ушо Пернишкивъв верниот сайт ситука е трибуната на всички в твоето "състояние"

10

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще станат 13 г., откакто напуснах България. Професионалните ми интереси са в област, на която в България се гледа едва ли не с презрение. След приключването на международен проект, в който участвах от българска страна, получих покана за работа навън, в желаната област. Заминах, след години отново смених страната. Да се върна в България? Животът ми е вече напълно устроен тук, женен съм, имам и собствено жилище, работя в желаната област. Едва ли би се случило в България, за съжаление...

9

Анонимен

преди 3 години

Доста лесен избор е зависи колко пари имаш.Повечето ми познати които емигрираха не отидоха с 5 долара или евро в джоба.Мама и тате ги бяха дундуркали докато завършат някъде докъм 30-те си години след тва им мушнаха в джобчето няколко десетки хиляди от апартамента който са продали за да помагат на "децата" и ги изпратиха поживо поздраво да страдат като чужденци във САЩ или Европа.Трудно им беше но някак си успяха чат пат звънкат на техните да пратят по 1-2 к от местната валута.

8

Ушо Пернишки

преди 3 години

Властите в България изтезават хора, емиграцията е единственият изход!

7

лошо

преди 3 години

скоро мутрите ще трябва да се образоват и да почнат да работят или ако не могат и те ще трябва да напуснат с парите си... щото тука просто няма да има кой да работи!

6

Анонимен

преди 3 години

Трима от всеки четири българи искат да емигрират!

5

Анонимен

преди 3 години

Спасението е само навън!

4

Анонимен

преди 3 години

И сега последно ще бягаме ли в чужбина от тиранията на ГЕРБ и от мизерната България дето е по зле от Африка или българите в чужбина са миячи ня чинии и чистачи на тоалетни?

3

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКОЙТО ОСТАВА ДА БИЕ МУТРИТЕ ДОКАТО ГИ РАЗЧЕКНЕ!

2

ЗА 1

преди 3 години

До АнонименОБРАЗОВАНИЕТО ВСЕКИ СИ ГО ПЛАЩА!

1

Анонимен

преди 3 години

Който напуска да си плаща образованието!