30

Анонимен

преди 3 години

А бря ..тоя де е ритнал камбаната сигорно е беженец европеец,що не казват името

29

Анонимен

преди 3 години

Ибрахима ( Мъж ) черен на 23. Познайте какви са протестиращите. През 2016 терориста на летището в Брюксел се казваше Ибрахим.

28

До Майките с уврежда

преди 3 години

Съгласен съм че у нас има една група увредени майки, които се опитват да осребрят уврежданията на своите деца ... Та тези увредени майки от платформата на Мая Костинбродска, не могат да напълнят дори един бял бус, но говорят от името на всички други майки, а и на целият български народ, без някой да ги е опълномощавал за това ... !!!

27

Анонимен

преди 3 години

26, разбра се, че един от тях грубо поругал лаптопа на пелоси и по-късно се гръмнал в мазата на къщата си в гърдите с пушка, защото не можал да преживее видяното в гаджета на демократичната бабичка. По-рано адвокат на бай Дончо заяви, че имал данни за педофилия и някакви действи с малолетни за същата.

26

белгиец е

преди 3 години

До Анонимен 16Казва се Мустафа!

25

Майките с увреждане.

преди 3 години

Учат се от нас. Само говорят после обиди заяви нас

24

Калеко Алеко

преди 3 години

До Анонимен ... Във Вашингтон някои от тези "мирни невъоръжени граждани" бяха въоръжени, ако не с огнестрелни оръжия, то с бомбички, палки и дръжки на знамена с които удряха полицаите, чупеха вратите и прозорците на една сграда символ на американската идея за свобода и се опитваха да нахлуят вътре за да поругаят и осквернят това което поколения американци са градили като символ на своята представа за демокрация ... !!!

23

Анонимен

преди 3 години

Само преди седмица във Вашингтон бяха застредляни четирима мирни, невъоръжени, бели на цвят протестиращи и от тогава никой повече не протестира. Пиндостанският режим изви врата на правата на хората и горещо пропагандираните колективно западни ценности.

22

АнонимеН

преди 3 години

ОТ ПОЛИЦИЯТА КАЗВАТ, ЧЕ Е ПОЧИНАЛ ОТ ЧЕРЕПНО МОЗЪЧНА ТРАВМА В СЛЕДСТВИЕ НА ПАДАНЕ ПО СТЪЛБИТЕ В УПРАВЛЕНИЕТО ,ЩОТО ТОЙ СЕ ОПИТАЛ ДА ИЗБЯГА ПРЕПЪНАЛ СЕ И СИ УДАРИЛ ГЛАВАТА В ПАЛКАТА НА ПАРАПЕТА НА СТЪЛБИЩЕТО)!АХМЕД-МУСТАФА ПОТВЪРЖДАВА СЛУЧИЛОТО СЕ С ПОСЛЕДНИТЕ СИ ДУМИ!

21

Възмездие

преди 3 години

Унищожиха нас като държава,но те ще изгният от вътре, бавно но сигурно.

20

ITспец

преди 3 години

като гледам от снимката кви са мургавели тва най-вероятно е някоя арабела дето са му светили маслото в полицейското, тези се интегрират много слабо и трябва да бъдат изпращани обратно по арабските си страни...

19

Додо

преди 3 години

Решението е да се забрани на полицията да закача любителите на дюнер и кебап! Само така ще бъде спрян расизма! Хаштаг меченце, хаштаг цветенце.

18

Додо

преди 3 години

Чист белгиец ли е, или от ония, които колят овен за Курбан Байрям, носят си килим и компас и отвреме навреме режат по някоя гявурскa глава и я търкалят по тротоарите посред бял ден?

17

Бай Ставри

преди 3 години

Естествено нито дума за произход, име на арестанта и причина за ареста. Значи гаранция е някой африкански професор-неврохирург, страдащ от системната дискриминация на злия бял човек... Няма да завърши добре тая история, но не знам за кой няма да завърши добре. Тая натрапена свръхтолерантност идва в повече.

16

Анонимен

преди 3 години

Полицайте и политиците са виновни защото не арестуват терористите.

15

Калеко Алеко

преди 3 години

Няма съмнение че демокрацията и прекалената либерализация водеща до слободия, рано или късно пораждат такива нелицеприятни явления и лум.***.ни.зация на част от населението ... Анархията на улицата и хаоса който създават разни непълноценни елементи, трябва да бъде възпиран с цялата строгост на закона от органите отговорни за това, за да не бъдат нарушавани правата на милионите граждани, които ходят на работа, плащат си данъците и са гръбнака на всяко едно развито общество ... !!!

14

Анонимен

преди 3 години

Ясно задържания не е белгиец !

13

Анонимен

преди 3 години

Съвременната представителна демокрация е море от анархия,в която властват олигарсите.

12

БЛМ стигнаха и

преди 3 години

до европа май

11

Анонимен

преди 3 години

До: номер 4Знаете ли кое е най-абсурдното?Преди известно време, в края на миналата година някъде беше, по една от англоезичните телевизии гледах репортаж от една африканска държава, но забравих коя беше - Нигерия или нещо подобно, имаше също подобни бунтове.Там също се бяха надигнали на бунт срещу местната полиция пак за нещо подобно - убийства на арестувани, бити и малтретирани от полицаите.Та се зачудих - там като всички са черни как се разпознават кои са жертви и кои убийци?