11

Анонимен

преди 3 години

Абе айде пак стъкмистики. Ковид19 има, ное лабораторен феномен който властите удобно ползват за да си раздадат обществените поръчки без конкурс под прикритиетона извънредното положение

10

Анонимен

преди 3 години

До До 9Не работя в софия и не искам. Имам си страхогта професия и живея в по-хубав град. А ти венаги ще си останеш комплексиран и арогантен ***. Единственото смислено нещо в скапаният ти живат е да бълваш простотии и обиди в нета. За друго не ти стиска.

9

Анонимен

преди 3 години

Единствения шанс са левите от БСП, защото са голяма партия, други партии също са против ГЕРБ,но или са на хранилката на ГЕРБ или ги е страх или са много малки и не могат да обърнат избора.Току-що четох,че ЦЦ подпомага и ДПС.А ДПС ще се присламчи към този,който победи,с две думи и ЦЦ ще се присламчи към този,който успее.Ако на тези избори ГЕРБ преборят БСП, ще смажат и малкото останала опозиция и окончателно ще се превърнат в абсолютни гоподари на всичко в България и следва тирания

8

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

ПО ПPOСTО от мене НЯМА

7

До 9

преди 3 години

Не е лесно да си потомствен козар с двупръсто челце, първо поколение с обувки, дошъл НА София да синтърси късмета, работещ с червено елече в долнопробна механа в Обеля като келнер, допълнително реализиращ нетрудови доходи през практикуване на най - древната професия, предоставяйки услуги на индивиди от същия пол, представляващи най- голямата малцинствена група в България.

6

Анонимен

преди 3 години

4153 PCR теста! И това са тестове направени главно от хора пътуваи в командировки по чужбина или платени от предприятия. За съжаление ние сме едининствената страна в която се тества съмнително малко от страна на държавата, добавяайки и мижавият брой ваксини ще си играем на затваряне и отваряне поне до края на 2024, като същевримено хиляди ще бъдат жертвани. Пряко от болеста и косвено от безработицата.

5

Мен

преди 3 години

Е как докараха 7%. Повече от 14 % излиза

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Да идва санитарят да ти дава хапчетата и в леглото.

3

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се потърси отговорност на Фигуранта задето качи хиляди на Шипка. Когато Каролев се правеше на интересе го осъдиха, но и на Фигуранта няма да му се размине и за Шипка, и за протестите, и за подстрекателство към метеж. Нямам търпение да му свърши мандата и да го видя в затвора.

2

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР ЗА БЯСНОТО КУЧЕ, ФИГУРАНТ, БЪЛГАРОФОБ, КРЕМЪЛСКА СЛУГА И МЕТЕЖНИК РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО, ОТГОВОРЕН ЗА ПАНДЕМИЯТА В БЪЛГАРИЯ! ПРОМЯНАТА НА ТИРАНИНА РАДЕВ ДОВЕДЕ ДО КРИЗА, МИЗЕРИЯ, ГЛАД, НИЩЕТА, БЕЗРАБОТИЦА, БЕЗПЪТИЦА, БЕЗПАРИЧИЕ, СТРАХ, НЕСИГУРНОСТ, МЕТЕЖИ, ПАЛЕЖИ, УБИЙСТВА, САМОУБИЙСТВА! СТИГА ТОЛКОВА! РАДЕВ Е ПОЗОР, ОСТАВКА И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ВЕДНАГА!

1

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

БОГ да прости починалите ХОРА