31

Зоро

преди 3 години

Има нещо гнило в тая статистика. Заразените намаляват с 200, а умрелите с 30. Т.е. заразени спад около 20%, а умрелите скок от 40%.Или много хора минават на закупени антигенни тестове и самолечение?Картината съвсем се замъгли от тези антигенни, които можеш сам да си направиш.Трябва незабавно да се пресекат, защото тези които ги използват няма да се карантинират по-никакъв начин, освен когато стигнат до болница.Най кой му дреме обаче? ББ си отчита на хартия управление на пандемията???!!!

30

Анонимен

преди 3 години

До До 15Не позна. Станал съм в 4 часа, защото качвам няколко имиджа за днрана в коато е 2 следобед. Имам и малко друга работа и после мога и да поспя пак. Не всички, които стават в 4 часа са дистрибутори и това не е повод да ги обиждаш. Лоша работа няма. И както не всички, които стават в 11 часа са милионери по твоята логика. Прекалено просто и клиширано разсъждение. Лек ден и те оставям в света на твоите болни комплекси.

29

Анонимен

преди 3 години

До До 27Хахахаа. Плащам данъци и то много. Нямам шеф в класическия смисъл на думата. Не ми стои на главата. Живея в малка къща с двор. Не съм в София и не искам. Имам си страхотна работа и в къщи ми е спокойно и подредено. Никога не съв бил в сивият сектор и имам 30 годишен стаж с много добри осигуровки. А това за тоалетната хартия може да го каже човек, който е минал по този път. Въобще нямаше да ми хрумне подобна дивотия. Не обиждай и не си избивай комплексите. И България не е само София.

28

не разбрал

преди 3 години

Страшно ли е?

27

До 15

преди 3 години

Ако под страхотна "професия" разбираш да си мениджър на филиала по продажби и дистрибуция на безалкохолни напитки със съмнително вкусови качества за района на Мездра към фирма "БакоСвако64", за по - кратко казано шофьор на бус, за което свидтелства фактът, че си станал в 6:30 сутринта, то имам лоши новини за теб и "професийкаата" ти.

26

Анонимен

преди 3 години

До Д-р Коронис КаузаНе знам колко, но има ръст на заразените медици, а те първи се ваксинираха.

25

Анонимен

преди 3 години

Вируса избега от страх, като чу, че е пристигнала и още една ваксина.. Това ще да е причината за намаляне на бройките

24

Чоко

преди 3 години

След като премина през повечето хора, епидемията отшумява. Аз лично познавам трима роднини и още 5-6 приятели, които го изкараха вкъщи без да се карантинират и без да влизат в официалната статистика.

23

Анонимен

преди 3 години

>Вчера Бойко и Гешеф избягаха от Протеста от София в ромските села при електората си.Мишоци! <

22

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

ЧОВЕК оценява какво е загубил чак когато загуби

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Богати, колко да са богати в София. Този който обижда е от богатите столичани в повече от панелните Люлин, Надежда всякаква оставете, Дружбите, Младост 1, 2....12 и т.н. С четирицифрени вноски по ипотеките и 3 часово блъскане в метрото, за да си плати на банката. Таво е деъствителността в София. на думи взимат по 5-6 хиляди заплата и за по-малко от 2 хиляди няма да станат от леглото. Нови Айфони и 15 год- БМВ или Ауди, но на кремвирши и лютеница у дома. И някоя промоция в чалгата

20

Анонимен

преди 3 години

За съжаление у нас ще стане, като в Бейрут или Кабо Верде. По провинцията ще върлуват банди и от тях ще зависи оцеляването на хората и преминаващите. По градовете няма да се излиза след, като се мръкне! В Израел ще имат 100% ваксинирани до края на март. Нашите управляващи извършиха най-голямата грешка в новата ни история, поради която ще имаме тлееща епидемия и едва кретаща икономика години наред и ще си играем на затваряне, отваряне още поне 18 месеца. Пак правим нещата по трудният начин....

19

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

А колко от тези 70 починали са били ваксинирани срещу Ковид?

18

Анонимен

преди 3 години

До До 15Млъкни,не обиждай човека,за да сте богати вие, сте ограбили другите в страната.Вече и градовете се изпразват,не само селата! накрая ще останете само софиянци да се ширите в обезлюдената страна.

17

Анонимен

преди 3 години

До До 15Започна да кълнеш като червена бабичка пред блока или като лилава лелка от махалат. Но има подобрение в речника. някой ти подсказва май.

16

Анонимен

преди 3 години

ЕВАЛА имаш дар слово ... трябва да пишеш ! :)оня с червеното елече направо се скри от срам ...

15

Анонимен

преди 3 години

Кой залага и плаща кампанията на този наглец ЦЦ, който цинично заявяваше, че няма кой да го накаже? Защо този политически труп - такъв би бил във всяка цивилизована държава - не слиза от медиите и ни го натрапват до повръщане? Вълневите са протежета на ДПС. Гласуваш за Цветанов - получаваш ГЕРБ и ДПС.Трябва да сме откачили, оглупели и дементирали тотално, за да гласуваме за това природно недоразумение.

14

Анонимен

преди 3 години

Значи всичко тръгна от ''фигуранта русофоб'' ... и приключи с '' потомствен козар с червено елече предоставящ услуги на индивиди от същия пол ''интересно, интересно ... чакаме продължение ...

13

Куриер

преди 3 години

Хиляди контактни не са карантинирани, нито тествани и не влизат в статистиката, за което са виновни не само безотговорните хора, но и самите институции. Имаме колега, който не си прави тест и работи, а е бил контактен с чичо си, който вече е в интензивното! Никой не го е потърсил за нищо, а едва ли е единствен!

12

Анонимен

преди 3 години

Тоа пък БСП ... Мани ги тия, нямат накрадване ...