51

Анонимен

преди 3 години

Все пак за мен остава загадка,защо на починалите от Коронавирус,не се извършва аутопсия ? Особено за онези хора,за които се твърди,че не са имали съпътствуващи заболявания?!

50

Анонимен

преди 3 години

ДНЕС БГ, МОЖЕТЕ ВСИЧКИТЕ НОВИНИ ДА СИ ГИ НАПРАВИТЕ ЗА КОВИД, МОЖЕТЕ ДА СИ ГИ ЗАВРЕТЕ ОТЗАД!МЕН НЕ МЕ Е СТРАХ!!!

49

Св

преди 3 години

Айде отваряйте всичко - ресторанти дискотеки, кръчми. Не мога да спя по цяла нощ, съседите купонджии-алкохолици, свикнали на денонощен купон, пренесоха бардаците вкъщи. По цяла нощ са по 10-20 човека - смехове, крясъци. То си е същото, пак си се събират, ама не в заведение.

48

ДА

преди 3 години

Мина сезона на настинките! Ваксините са обречени :))) Вдигайте мерките!

47

Зоро

преди 3 години

Англетата не искаха да спрат училищата. Били им важни. Мислят за бъдещето. Браво!! Евала! Е то им дошло на крака, т.е. на легло! Ама то явно нямат акъл, изгониха европейците, а живеят с пакита и индита до шия. Скапанн народ се оказаха и явно господ ги наказва.

46

Анонимен

преди 3 години

Затварянето на училищата си изигра ролята. От 180-200 починали паднахме на 50-60-70. Точно както твърдяха мтематиците. Отварянето на началното у-ще почва да се отразява леко. Затова слушайте младите учени като Велков и Томов, а не политиците.

45

Анонимен

преди 3 години

47, как да няма ваксини. Вчера доставиха цял кашон, лично главният здравен инспектор на Републиката го разтовари и разопакова.

44

Анонимен

преди 3 години

До 42, целевото тестване има смисъл, но поне да както в Австрия. Пуснаха присъствено малките деца до 4 клас, в малки групи с ежеседмичен безплатен тест на децата и персонала, който се извършва от мобилни групи за да няма струпване и смесване на потоци. При положителен се карантинират всички контактни лица без значение колко време са седяли заедно и кога. В София ще тестват само учители и то само веднъж, другата седмица за да замажат очите, че правят нещо и да набутат и големите по класните ста

43

Анонимен

преди 3 години

Да спират самолетите че носят най новите щамове. Няма от къде другаде да е .А й на България са нужни програмисти а не самолети.

42

ля ля

преди 3 години

да Ви имам и дипломите за засуканите заглавия!много ум мнооого!

41

до 40

преди 3 години

Пак ли на дежурство с тази глупостт. Важни са умрелите те са важни. 70 трупа от грип на ден!!! Кога е било?Значи е имало 7000 заразени преди 2 седмици. Това е единствената реална статистика.Ако бяха заразени 500 щеше да има само 5 умрели.Какви ги плещиш изобщо и защо?

40

Анонимен

преди 3 години

къде са ви ваксините бе гърбави, Израел до седмица ще забрави за тях вие още организация нямате нито с доставки нито с центрове за поставяне.

39

Анонимен

преди 3 години

Ние ще започнем третата вълна преди да приключи втората. Повториха грешката от есента пускайки децата присъствено отново!

38

до 40

преди 3 години

важното е да не се заразим , защито фори и уж излекувани дългосрочно си оставст послефици които сега са скрити.

37

Анонимен

преди 3 години

Ами наште тарикати са поръчали малко ваксини на Пфайзер, малко на Модерна и МНОГО от Астра-Зенека-най-евтината,,която обаче не е още одобрена. Затова сега ще чакаме...Ще се ваксинират по 100, по 500, по 1000.....

36

Анонимен

преди 3 години

Така се извъртат нещата, че само и само числата да са големи и стряскащи. тцтцтцтц

35

Анонимен

преди 3 години

цялата статистика е хаос и лъжа. Масово не се отчитат заразени. За това и решиха целево само учителите да тестват защото хах хабер си нямат какво става в държавста и на къде сме. Уж заразените драстично паднали пък болните в болници с хиляди.

34

Анонимен

преди 3 години

Абе къде са ваксините бе?!С това темпо за 10 години ще ваксинираме 2,5 милиона души!Защо само мостри идват в България?Издишате ГЕРБ издишатеее!!!!Власт няма да видите вече!

33

Анонимен

преди 3 години

348 болни са в интензивни отделения,те са важните.колко нови заразени са открили няма никакво значение освен за статистиката.Всички ще се заразим,неизбежно е,въпрос на време е.

32

Анонимен

преди 3 години

Ох, на мама грипчето. Нещо почва да издиша при нас, а англетата бият рекорди.