19

телефонист

преди 3 години

а аз искам по телефона :)

18

БС

преди 3 години

Аз искам да гласувам по пощата, и ако продължавате да мрънкате, значи сте май-големите диваци в Европа. Живея в Англия и нямам възможност да пътувам до Лондон. Какъв ви е проблемът? 21 век сме.

17

Анонимен

преди 3 години

То и това машинно гласуване е пълна глупост! Възрастните хора не могат да си пуснат телевизора,камо ли да се оправят с конпютри и таблети!

16

Анонимен

преди 3 години

Искам да попитам някога в България имало ли е гласуване по пощата? Не! Не от днеска и вчера има българи в чужбина! От както аз се помня ( още по времето на бай Тошо),не е имало гласуване по пощата. Някой си трътляк писка за пощенски вот, два месеца преди избори!

15

До Сата Нат0

преди 3 години

Същите съдии, които дадоха регистрация на дпс

14

ББ

преди 3 години

До Анонимен...ами вие ги държате в списъците,давате им гражданство...от герб го правите а и Каракачанов ама той за апартаменти,лишавате от глас стотици хиляди честни българи милеещи за бъдещето на Родината ни заради ваши грехове...ползвате ги турците и сега ама ще гласуват...нали ги държахте...предатели ...ще ви съдим за Национално предателство и геноцид!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Кажи го на Байдън.

12

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно абсурдна идея дето само на един Фигурант може да му скимне.Това значи да изпратят по пощата 1 милион писма от Турция и ходи ги проверявай колко са истински.И ДПС става Първа политическа сила веднага.

11

V

преди 3 години

Това което трябва да се направи е изборна коалиция между Възраждане и атака с името -,,Български патриоти ,а не американски ,, Ако не го направят псевдопатриотите на ф16 ще разбият България .Сега хората вече разбират че тия искат да плащаме рекет на ф16 и не са патриоти . Това трябва да бъде използвано.

10

Сата НАТО

преди 3 години

Кой съдия даде регистрация на партия, в чието име присъства "революционна организация"? Откога в България е разрешено да се агитира за революция и насилствена смяна на властта? Просто забранете тази партия на лум пени и инфан тили!

9

Анонимен

преди 3 години

МРЪСЕН ПРЕДАТЕЛ И АНТИБЪЛГАРИН!

8

Анонимен

преди 3 години

Още по-абсурдна идея е Сиди да представлява българските избиратели.

7

О хо хо

преди 3 години

При гласуване по пощата си даваш вота не пред комисия от Различни партийни представители, плюс застъпници, плюс наблюдатели вкл. Международни, а пред Някой пощенски чиновник, който лесно може да замени съдържанието на плика, стига да разполага с готови бюлетини. Лесно и просто!

6

Друг Помнещ

преди 3 години

До гласуването е супер: и да ти го нарисуваме пак няма да го разбереш. Нация, която е възпитана, че за всичко, което ползва трябва да си плати, се лъже лесно на принципа на картоиграча, попаднал сред джентълмени. Гласувай с там по пощата, щом те кефи, и остави българските работи българите да си ги конфигурираме, окей?

5

Анонимен

преди 3 години

Кви са тея ве!?

4

Анонимен

преди 3 години

Ясно, за патриотите със сигурност няма да гласувам..

3

Анонимен

преди 3 години

Какво ме интересува мен, кой ще управлява през 2084та, когато ще стигнат резултатите с БГ куриерите, който и да ги пренася от тях?

2

Гласуването е супер

преди 3 години

...по пощата, аз имам двойно гражнаство и гласувах за пръв път по пощата тази година заради ковид епидемията.Регистрирая се за 15 секунди в сайта на комисията по гласуване. Пращат ти плик с бюлетина - имаш 3 месеца да я върнеш обратно пак в плик - какво му е лошото не разбирам :)Искат "патриотите" ниска избирателна активност та да имат шанс да са вътре пак - това им е болката :)Демокрацията работи когато гласуваме масово - никога не пропускам избори.Успех

1

69

преди 3 години

направете ги явни, тогава няма да има проблеми;)