39

алекс

преди 3 години

този е най гнусния от всичките, клоун

38

Бунгар

преди 3 години

Най- абсурдно е присъствието на ВМРО в управлението на държавата.Ченгета ,доносници,квази патриоти,хиени,кариеристи,тарикати сбирщина. Заграбили и приватизирали имоти за стотици милиони от Македонските дружества,създадени с дарения и труд от истинските македонци в България.Прокуратурата какво чака?

37

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Абсурдно е присъствието на лъжепатриотите от ВМРО и компания да бъдат във властта. Властта не е място за престъпници като самозванците-патриоти

36

Анонимен

преди 3 години

Кой залага и плаща кампанията на този наглец ЦЦ, който цинично заявяваше, че няма кой да го накаже? Защо този политически труп - такъв би бил във всяка цивилизована държава - не слиза от медиите и ни го натрапват до повръщане? Вълневите са протежета на ДПС. Гласуваш за Цветанов - получаваш ГЕРБ и ДПС.Трябва да сме откачили, оглупели и дементирали тотално, за да гласуваме за това природно недоразумение.

35

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГермания е почти колония,не е самостоятелна държава,каквото им кажат,това правят.

34

Анонимен

преди 3 години

Вие сте абсурдните,измислените патриоти и тикви,защо в Германия може на мястото на Меркел,заместника и да се избира по-пощата и дигитално а в България не може.Немците мислят за здравето на хората и по-време на Лакдауна гласуват по-пощата.

33

Българин

преди 3 години

До ГЪДЮПроблемът им е, че от гласовете на Българите в чужбина, т.нар. "патриоти" я вземат, я не вземат 0.5% !Ей това им е проблема, и те много добре го знаят, и правят ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО да оставят БЕЗ ГЛАС нашите изстрадали сънародници в чужбина!

32

Анонимен

преди 3 години

Няма да пипате ВМРО, оставете ги на мира!И не искам да чувам лоша дума за ВМРО от предатели и чужди шпиони тука!Шът,тихооо!

31

Анонимен

преди 3 години

До ГЪДЮПроблема е,че ЦЦ пак иска да манипулира изборите,стига дяволски номера и цецомобили и страх и изнудване!Затова не искаме гласуване по пощи и други странни изпълнения!И да спре да лъже и да набеждава нас българите в чужбина,че уж сме искали гласуване по пощата и да си лъже и да ни набеждава във неща,които не сме казали,нито сме ги искали!Не,не искаме гласуване по пощата!

30

Анонимен

преди 3 години

До ГЪДЮПроблема е,че ЦЦ пак иска да манипулира изборите,стига дяволски номера и цецомобили и страх и изнудване!

29

Nether snow nor rain

преди 3 години

Taka e - гласуването по пощата е много лоша идея, защото образованитеi и интелигентни хора ще се излъжат да го направят, след което българската поща , за разлика от американската ще им "изгуби" писмата. То не че те са мнозинство, ама съвсем ще се затрият. А някой може ли да ми обясни защо един "патриот" е фанатичен фен на Тръмп , освен ако не е от задругата "Завръщането на мумията" - Ленин, Мао, Тръмп..

28

ГЪДЮ

преди 3 години

ГЛАСУВАНЕ ПО ПОЩАТА ИМА В САЩ,ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО,ГЕРМАНИЯ,ФРАНЦИЯ И ДРУГИ ДЪРЖАВИ,НО И ТЕЗИ СТИГАТ КАТО ПРИМЕРИ."БЪЛГАРСКИ ПОЩИ" Е НА 100% ДЪРЖАВНА ФИРМА.МВР Е ДЪРЖАВЕН ОРГАН ЗА ОХРАНА. КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМЪТ И ОСОБЕНО НА ТЕЗИ ОТ ВМРО? СЯКАШ ЖИВЕЕТЕ В 16 ВЕК НА ОСТРОВ ТАМБУКТУ.ЗА ТЕЗИ ИЗЪБОРИИ Е КЪСНО,НО ПО ПРИНЦИП ГЛАСУВАНЕТО ПО ПОЩАТА Е ЕВТИНО И УДОБНО ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ.ПОВТАРЯМ-ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ!!!

27

българин в чужбина

преди 3 години

Не познавам някой, който някога да е искал да гласува по пощата. Подготвя се измама.

26

Анонимен

преди 3 години

До ББДа,беееее,някой от пощата да ми определя,а не изборната комисия,в която са представители на различни партии и наблюдатели,ти за ***,о,ти ли ни вземаш?!Не щем гласуване по пощата ,НЕ ИСКАМЕ и недей да лъжеш,че българите в чужбина го искали,НЕ ,НЕ ГО ИСКАМЕ!Аз съм в чужбина от много години,казах ти,че не ви щем дяволските номера,които се опитвате да пробутвате с гласуване по пощата! При това ,да лъжете най-нагло,че ние - българите от чужбина, сме го искали

25

Анонимен

преди 3 години

До ББДа,беееее,някой от пощата да ми определя,а не изборната комисия,в която са представители на различни партии и наблюдатели,ти за ***-оти ли ни вземаш?!Не щем гласуване по пощата ,НЕ ИСКАМЕ и недей да лъжеш,че българите в чужбина го искали,НЕ ,НЕ ГО ИСКАМЕ!Аз съм в чужбина от много години,казах ти,че не ви щем дяволксите номера,които се опитвате да пробутвате!

24

ББ

преди 3 години

Добрата новина е,че изборите в САЩ се печелят от Сводолюбивите и Справедливите граждани на САЩ,моля не ни разочаровайте отново,спрете диктатурите в източна европа...троянски коне са на Кремъл и нечисти интереси...не ни губете като приятели и съюзници...не ни предавайте

23

ББ

преди 3 години

До Анонименlol,така ти изнася ***,депутатите на герб носеха чувалите с бюлетините...те подменяха вота,ако има прозрачност и контрол било лошо...кво ниэ дреме какво искаш и какво ти изнася...или гласуване по пощите или вота ви е манипулиран и не го признаваме...не признаваме властта ви...узурпатори и превратаджии сте...Надяваме се ЕС политиците и Президента Байдън да им са приоритет диктаторските режими в източна Европа...Унгаприя...България...или убивате вярата в Демокрацията и Свободата...

22

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГрешиш,ВМРО никога не са били фашисти,нито комунисти,те са се борили за освобождаването на българските територии и население от чуждата власт,наложена насилствено над българите от другите балкански държави,особено от сърбитеТова,че е купувал американски самолети не е само негово решение,така или иначе щяха да бъдат купени,ако не Ф-16,то Грипени

21

Анонимен

преди 3 години

До ББАз съм от много години в чужбина и твърдя,че искат да въведат гласуване по пощата и ел. гласуване,за да манипулурат вота и НЕ ИСКАМЕ по пощата или такъв вид гласуване,за да не бъде измамен българския народ отново и по-голямото зло да владее държавта ни и мачка народа,наври си го отзад гласуването по пощата или ел. гласуването!

20

Анонимен

преди 3 години

Да,ВМРО са прави - абсурдна е,защото Цецоу и други ще го използват,за да фалшифицират изборите!