21

Св до Вс

преди 3 години

Не съм казвал "да се оправим", но както и да е. Есенцията беше в отговорността, в начина на мислене на един 19 годишен. Не точно като тях, а като поколения. Те си движат нещата, като преди 100 години, имат си традиции, програма кога, кое точно да става, на колко години. Само преди 30-40 години, родилка над 30 г. се считаше рискова, късна. Сега е стандартна норма. Пък "младеж" на 40 г. тепърва се задомява. Просто се измества детството, младежките години. Не укорявам никой, просто сравнявам.

20

Електра

преди 3 години

До Анонимен Кауна Радев е бил цял живот в казарма, и пак си е безделник, и то на най голямата заплата...

19

Св

преди 3 години

Като отидох в казармата след "вишото", както му викаха по - тъмните в ротата ни, бях на 24 год. С голямо удивление ме гледаха как така нямам жена, деца на тези години. Те бяха на по 18-19 години, женени, с по 2-3 чавета вече и даже някои си бяха доста отракани и доста отговорни, нищо подобно с този бледолик тиктокаджия. Те затова се затриваме, изместиха се годините на детството. На 19 години изглежда и мисли като 10 год. хлапак. Дано се оправи ама надали.

18

Анонимен

преди 3 години

Животът е борба от ден първи до ден последе. Някои намират ниша за реализация. Други пък пропиляват живота си на дивана пред монитора.

17

Анонимен

преди 3 години

казарма трябва за такива безделници!Скечове ще ми качва и ще виси с часове в социалните мрежи?!

16

Анонимен

преди 3 години

Русье! Града в който толкова много хора изучават българския език като първи чужд.

15

Aнонимен

преди 3 години

Добро утро. Повечето постове са от пенсии, някои на инвалидни. И деменция са подкарали някои.завист,злоба,фалшиво самочувствие. Хубав ден

14

Менто

преди 3 години

Още един брат по съдба на гилберт.!.

13

Анонимен

преди 3 години

Тоя не може да говори български.

12

Анонимен

преди 3 години

до 2,повечето от посещаващите този сайт сте оплетени в съвецко-куманистическите мрежи, на вас социални мрежи не ви трябвата ахаххах. Слушах какво говореше Корнито в парламента и чувах опорките, които всекидневно се леят тука и в още няколко други подобни сайтчета. Но скоро ще свършат копейките.

11

до 15

преди 3 години

Имам си, лилавоцветни не ми трябват, мерси!

10

Чанто

преди 3 години

Но за сметка на това 6-цифрения скот от Оз,Ав(тралия няма да преживее популярността на момчето и ще почне да бълва снимки със днешна дата колко е напред с матряла в Оз и колко цифри годишно взима.......

9

до 2

преди 3 години

Аз не влизам в социални мрежи, защото ме ревнува жената и реших да си го спестя. Ти що така?

8

до 6

преди 3 години

Мазилка едва ли, но лак за нокти вероятно да.

7

Анонимен

преди 3 години

Абе вий мисирките хал хабер си нямате за какво иде реч, такива тик ток булгаристански звезди с лопата да ги ринеш. Китайците им помпат стотици хиляди фалшиви гледания и последователи, че да зарибяват ***, ама явно и при вас пребивават доволно, че чак сте изпаднали дотам да се занивате с тия селски църули

6

Левтер

преди 3 години

Тоя убит тик ток в америка го забраниха а тук кога?

5

Анонимен

преди 3 години

Умно момче, здраво, право, може да пердаши мазилка направо с лопатата...

4

Анонимен

преди 3 години

Аууу ама как така ??? Тоя няма вишуу от натвиз . Как така ще прави хиляди повече гледания от филми платени с наще данъци на натвиз ??? Да се забрани веднага .Той не е вишу същество и четвъртия брюкселски райх може да ни спре усвояванията .

3

Кольо

преди 3 години

Какво е това Тик ток ? Навремето знаех само Тик Так, които беха бонбонки......:И ние пушим цигари Кент, как викаше Павката в Оркестъра.

2

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

браво