20

Сахар

преди 3 години

На София й липсва един участък от Околовръстното плюс няколко булеварда и мачът заспива.

19

Анонимен

преди 3 години

До 19Е така де. Не че е задължително, ама ако беше последвал препратката, щеше да видиш, че най-задръстения град е Москва, после са индийските.София на 53-то.

18

35то или 53то

преди 3 години

35 или 53 ..Или 153 ?!?Ало Днес БГ ,бързо реагирате ...ама сте дотам

17

Глупости на търкалет

преди 3 години

Това са тотални пълни глупости. Само в Индия има поне 100 градове които са в пъти по зле от София. И това го казвам, защото съм бил там. В Китай също има доста, но не съм ходил да видя колко са точно. За Европа няма смисъл да говорим. В Лондон хората пътуват с метро, защото с кола отнема часове. За Русия мисля няма смисъл да коментираме, някой ако е ходил в Москва знае за какво става дума.

16

Анонимен

преди 3 години

София - ужасно място за живеене - трафика е тежък, хората изнервени и все бързат, въздуха е лош.Всякаква *** се е набила там от цялата страна.

15

Анонимен

преди 3 години

1Трябваше да стои ерген с няколко връзки като вожда, нали?Какво общо има това с темата? Че си "умен" гербер?

14

Анонимен

преди 3 години

16Я пак прочети. В САЩ и Китай въпреки лидерството в брой коли на глава от населението задръствания за влизане в класацията няма. Защо ли? Май е до широки пътища, организация на паркирането, планиране на кварталите и новото строителство и такива дреболии.

13

Анонимен

преди 3 години

До РеалистАз не познавам домакинство в София без личен автомобил.Всъщност сещам се за едни 80+ годишни старци.

12

8

преди 3 години

Не, елате в Зарата в пиковите часове - не може вече да се мине и пеша!

11

Анонимен

преди 3 години

Ние сме семейство от трима, дете на 3 години. Имаме 5 коли.

10

Г до предишният

преди 3 години

Нали знаеш, че тези закрити паркинги са най-скъпите за паркиране навсякъде в западна Европа? :)

9

шекер локум

преди 3 години

София е на 35-то място сред градовете с най-много задръствания----------------Бат Бойко, излагаш съ, ве!Трябва дъ сми на Първо място, ве, пък даже и по задръстванията!Ъм, тъй де, кът шъ е гарга дъ е ро-ша-ва!

8

Анонимен

преди 3 години

В София колите не с много, но организацията на движението и паркирането е ужасна и всяка година става по-зле. Трябват поне 200 хиляди паркоместа в закрити паркинги, за да се отпуши движението. Отделно, че трябва да се даде думата на специалистите, а не мутрите да решават каква да е организацията на движението и паркирането в София. В големите градове в Европа се движат няколко пъти повече коли отколкото в София, но нямат такива безумни задръствания през целия ден.

7

Анонимен

преди 3 години

Много и са хората на тая планета.

6

Анонимен

преди 3 години

До КойчоЕ като са мислили, що са били в топ10?

5

Анонимен

преди 3 години

Доста обикалям из България. Има провинциални градове в България в които стават по-големи задръствания от софийските.

4

Реалист

преди 3 години

При това в София има 2-3 пъти по-малко лични автомобили на човек от населението в сравнение с другите големи градове в Европа. Какво ли ще стане, когато почти всяко домакинство започне да притежава кола, както е на Запад? Интересен факт е, че Букурещ е на първо място сред столиците в Европа, по процент на хората отиващи на работа с градски транспорт -с 81%, а София е на второ място с 80,5%. В Западна Европа са между 30% и 50%.

3

Анонимен

преди 3 години

Няма как да е вярно! Българина е пракалено беден да си позволи да притежава и кара кола. Не вярвате - прочетете тук как всеки е недоволен, че живее зле и без пари.

2

Койчо

преди 3 години

Букурещт отпадна защото там хората са мислили с 100 години напред като са правили улици и булеварди.

1

Край

преди 3 години

София има три пъти повече коли отколкото и позволява градоустройство Града няма да се промени - колите трябва да намалеят -