18

Анонимен

преди 3 години

Няма никакво значени кой е президент на САЩ, ако ще умрелите американци да си изберат по пощата за президент декоративна рибка в аквариум, политиката на САЩ винаги ще бъде вражебна срещу Русия и Китай, повелителна към Европа, разпалване на войни в Близкия изток и мародерство и плячкосване на васали като България.

17

Анонимен

преди 3 години

Какво го жалите Тръмп. Какво добро видя България от Трънп? Да не би да отмени визите? Измародерства България да плати рекет няколко милиарда за остарели самолети които няма да бъдат доставени.

16

Анонимен

преди 3 години

До вуйчо ,не е случаен произхода на вещицата Олбрайт има чешко ,но от онази станинската раса !

15

Анонимен

преди 3 години

Старите кучета се ефтанизират хуманно, не ги караш да правят циркови номера

14

Анонимен

преди 3 години

Геополитиката на изборите от 2020 година ни показа границите на две Америки:- крайбрежна, атлантическа и ултра-либерална, глобалистка Синя Америка.- консервативният и традиционалистки Хартленд, боядисан в Червено.Синята перверзност срещу червената нормалност.

13

Анонимен

преди 3 години

Слава за Ким и Северна Корея ,вижте измамната демокрация ,вижте голямата социална пропаст.

12

Анонимен

преди 3 години

Демократическата партия на Съединените щати и глобалистките й проксита, включително всички високотехнологични индустрии и големите финанси - от сега нататък, са очевидното превъплъщение на чистото и абсолютно зло.

11

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Ким Чен Ир за малко да направи фаталната грешка да махне ракетите, обаче дойде Буш младши, взе да освобождава света и корейците се освестиха от флирта.Видяха какво стана с Кадафи и Садам.Олбрайт вицето на Клинтън каза трябваха ни още 3мес. власт и щяхме да разоръжим СК, няма да простя тази грешка на Буш.Ким Чен Ир си продължи програмата, а тоя внука направо ги прави луди.И оранжевия крещя по него ама накрая се прегръщаха. Много се кефя на дебелия Ким.Не били свободни, а ние дали сме?

10

Ако

преди 3 години

Джо има Бяс не му остава много - това е нелечим Мозъчен Вирус - ако нямаш ваксина - край!

9

Анонимен

преди 3 години

Фашисткият режим в Брюксел забрани на страните членки да договарят доставки на ваксини от трети страни. Урсула фон дер Лайен предупреди страните членки на ЕС, че не могат сами да договарят ваксини с трети страни и всички ваксини са в рамките на договорените от фашистите в Брюксел. Цялото портфолио покрива 2,3 милиада ваксини които либералният фашстки естаблишмънт в Брюксел е платил и всички трябва да бъдат оползотворени.

8

hsh

преди 3 години

Няма надежда. Тръмп бешечовека. Дано не ставе война ...

7

Анонимен

преди 3 години

В САЩ за една вечер протести убиха пъти повече протестиращи отколкото за години протести и сблъсъци в Китай в Хонконг. Да не говорим, че за месеци протести и сблъсъци с властта в Белорус при кървавият диктатор Лукашенко нямаше нито една жертва.

6

ГосТ

преди 3 години

браво Кими !!! Респект ! Втората азиатска държава след Китай с ядрено оръжие ! Би трябвало и Япония да помислят. Но съм сигурен, че са го измислили. С толкова атомни централи и ядрено гориво на разположение...пък ракетите не са им проблем. Както и да е. Браво Кими !

5

Бау

преди 3 години

цитирам CNN: "Достатъчно законодатели гласуваха за импийчмънт на президента Тръмп отново в исторически първи, като най-малко 217 членове вече гласуваха за импийчмънт на президента, включително поне девет републиканци."

4

Свършиха ли новините

преди 3 години

И нас какво ни интересува това ?!

3

Анонимен

преди 3 години

Дедко му е се тая , важното е да има дечица наоколо !

2

Муахаха

преди 3 години

ако Байдън е "Бясно Куче", то аз съм Зомбирана Мечка Гризли!

1

Анонимен

преди 3 години

Бясна камила ке ги отнесе.